Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 172
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

A beállíásoknál bekell állítani az időzónát. :unsure:

pont eztet akartam írni én is.

Eddig fel se tűnt, hogy +2 órával jársz előrébb...

tehát, beállítások, bal alul fórumbeállítások, és ekkor jobbra fent az időzóna.. GMT+1 :blink:

na ezt sikerült jólkimagyarul leírnom.

Megosztás:

Ide nem is ír senki?....

Nembaj akkor én írok!

Azzal GTE-Schmiede Micha gyerekkel én leveleztem egy éve kb.

Próbáltam tanácsot kérni tőle, mikor szoptam a gyujtással, ari volt meg minden, de shogysem fogta fel, hogy milyen az a svájci 18E és nem értette minek azok a bizbaszok (két fekete előgyujtásszabályzó dobozka) még a gyujtásba. Nekik a sima egyszerű van minden gépükön (mint ami mostmár nekem is)

Megosztás:

Ezexerint Te tucc németül...

Szerinted EZT nem lehetne olcsóbban mexerezni vhogy? Mert mintha nemrég még "csak" száz ojró lett volna. És mennyiből van itthon úgy ahogy Te csinálod?

ja nagyjából.. iskolába tanultam sokat, de sztem nyelvet nem lehet megtanulni, csak begyakorolni-megszokni, ha ott vagy kint.

nemtom, sztem westuningnál is ennyi, a fekete volt 99 sztem.

én eurocenttel hozatom, ez a termék lenne 129vételár + 10euro fricc posta + kb 12euro az eurcent azaz összesen a posta 22lenne kb. nekik csak egy imélt kell küldeni, ill ha megérkezett (3-5hét) akkor átvenni és kifizetni.

de mérnem csináltatod ugy mint az enyém? vagy te elit vagy és az neked gagyi?

Megosztás:

Albi itt kapsz ilyet meg még mást is a D-hez. Essen Motor Show-n kint voltak most is kisebb kedvezményeket szoktak adni ilyenkor.

Köszi Tomi nem néz ki rosszul. Mondjuk jó drága is... Ilyen motortérnyitó telót is nézegettem, olyan mindenképp kellene :)

Essen Motor showra sajna én nem megyek szal ők hiába :)

Nagyon tetszik a kristály fekete F Astra háccsó lámpa is :lol:

én eurocenttel hozatom, ez a termék lenne 129vételár + 10euro fricc posta + kb 12euro az eurcent azaz összesen a posta 22lenne kb. nekik csak egy imélt kell küldeni, ill ha megérkezett (3-5hét) akkor átvenni és kifizetni.

de mérnem csináltatod ugy mint az enyém? vagy te elit vagy és az neked gagyi?

Köszi szépen ez igy jóval egyszerűbbnek tűnik, és akkor nekik ojróban kell fizetni? Mert rohad még otthon 50 ojróm a szekrényben amit anno még Tominak adtam hogy hozzon nekem cuccot tavaly Blitzről, meg közben kölcsönadtam egy havernak aki kiment dolgozni osztrákokhoz hogy ne 0 ojróval menjen.

Valszeg úgy fogom csináltatni mint a tied mivelhogy én se sz@rom a pénzt, nem gagyi az fényezve sem csak ez jobb :)

Megosztás:

Köszi Tomi nem néz ki rosszul. Mondjuk jó drága is... Ilyen motortérnyitó telót is nézegettem, olyan mindenképp kellene :)

Essen Motor showra sajna én nem megyek szal ők hiába :)

Nagyon tetszik a kristály fekete F Astra háccsó lámpa is :lol:

Köszi szépen ez igy jóval egyszerűbbnek tűnik, és akkor nekik ojróban kell fizetni? Mert rohad még otthon 50 ojróm a szekrényben amit anno még Tominak adtam hogy hozzon nekem cuccot tavaly Blitzről, meg közben kölcsönadtam egy havernak aki kiment dolgozni osztrákokhoz hogy ne 0 ojróval menjen.

Valszeg úgy fogom csináltatni mint a tied mivelhogy én se sz@rom a pénzt, nem gagyi az fényezve sem csak ez jobb :)

fizethetsz nekik ajroban vagy Ft-ban is, nekik mind1.

amugy sztem a fekete lámpa állna jól a mi piros gépeinknek. . . nem a tök fekete, hanem amit pl a westuning is árul, talán Raccénak is olyan van.

ha valamit rendelsz mindenképp szólj, hátha vkinek vagy akár nekem kell még ugyanattól a ebayos cégtől/eladótól, mert több termékre fajlagosan jóval olcsóbb a friccposta és az eurocentesek díja is.

Megosztás:

Sznupi akkor mifax van a GTE-vel?

Antitól kaptam tréleres számot, de még nem hivtam fel hogy mennyi az annyi.

ma mégse ért rá a fazon.... holnapra beszéltem meg vele a talit, de most úgy néz ki hogy holnap meg nekem nem lesz jó.

ha találkozok vele, és sikerül megalkuszni, akkor én hétvégén vagy jövö hét elején szeretném elintézni a dolgot.

Megosztás:

ma mégse ért rá a fazon.... holnapra beszéltem meg vele a talit, de most úgy néz ki hogy holnap meg nekem nem lesz jó.

ha találkozok vele, és sikerül megalkuszni, akkor én hétvégén vagy jövö hét elején szeretném elintézni a dolgot.

Rendben van ha gondolod és kellek szólsz tudod hol találsz meg :lol:

Holnap este gyere máá le Lurdyba. Nem baj ha későn!

Megosztás:

Rendben van ha gondolod és kellek szólsz tudod hol találsz meg :lol:

Holnap este gyere máá le Lurdyba. Nem baj ha későn!

ha bontok, akkor nálad, szóval ha megegyezek a ######ival akkor mindenképp szólok.

a szállításra semilyen kb árat nem tudtál meg? mer úgy akarok mondani árat a tulajnak ha tom hogy kb még mennyi a tréler.

kimegyek este ..... ha okítás előtt sikerül még hazajönni az autóér akkor kb 9re, ha bkv-val megyek tanitani akkor még haza kell mennem a bringáér és csak 10re érek oda.

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.