kojakarettenetes Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Kire gondolsz pontosan? Mert engem már két Mantás srác is megkért, hogy szavazzak rá. Most éppen ki szeretne bekerülni? :unsure: :blink: ;) ;) :P ;) Hát saját magára gondol. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Jaaaa, vagy úúúúgy! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Előbb legyorsult egy Diesel Ignis. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én általában indulásnál lassú vagyok a rossz szivató miatt de amint kettesbe váltók elhúzok a mellettem lévők mellett de volt már olyan is, hogy trabi legyorsult... de nagyon ám... vszeg nem gyári cucc volt benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én általában indulásnál lassú vagyok a rossz szivató miatt de amint kettesbe váltók elhúzok a mellettem lévők mellett de volt már olyan is, hogy trabi legyorsult... de nagyon ám... vszeg nem gyári cucc volt benne... Hát tudod ez egy 1,4 i, 60 Lóerővel és 170 ezer kilométerrel. Az meg egy új 1,3-as Turbódiesel volt 76 Lóerővel. Mindegylóférfinemiszerv a Rekodomat ugysem tudta volna otthagyni ezzel az új mocival. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Hát tudod ez egy 1,4 i, 60 Lóerővel és 170 ezer kilométerrel. Az meg egy új 1,3-as Turbódiesel volt 76 Lóerővel. Mindegylóférfinemiszerv a Rekodomat ugysem tudta volna otthagyni ezzel az új mocival. :unsure: Nagyon mennek ezek a szutyok 1.25 literes Td szutyukik. Akárki akármit mondd. :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Nagyon mennek ezek a szutyok 1.25 literes Td szutyukik. Akárki akármit mondd. ;) ;) :P ;) Azért mert jó a minőség. :blink: Egyébként Januártól már nem a Fiat mocival gyártjuk az 1,3-as Dieseleket,hanem a Marutinál összeszerelt motorokkal.Kíváncsi vagyok a minőségükre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Én általában indulásnál lassú vagyok a rossz szivató miatt de amint kettesbe váltók elhúzok a mellettem lévők mellett de volt már olyan is, hogy trabi legyorsult... de nagyon ám... vszeg nem gyári cucc volt benne... Tudnak azok birizgált gyári cuccal is nagyot menni. Én már csak tudom. :blink: A Trabimmal annakidején a Hungaroringen egész szép időket futottunk. És közúton is okoztam pár emberkének meglepetést. ;) Jó kis autók azok a pöfögő fenevadak, csak piszkálgatni kell őket, és jóban lenni egy bontóssal. :P Mindegylóférfinemiszerv a Rekodomat ugysem tudta volna otthagyni ezzel az új mocival. :unsure: 2.2 power? Nem kell bemutatni! ;) Én is imádom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Azért mert jó a minőség. ;) Egyébként Januártól már nem a Fiat mocival gyártjuk az 1,3-as Dieseleket,hanem a Marutinál összeszerelt motorokkal.Kíváncsi vagyok a minőségükre. :unsure: Na szépen vagyunk.... akkor még idén kell megvennem az új autónkat! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Hol tudom a képe alatti Érdeklődő-t átírni vmi másra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Hol tudom a képe alatti Érdeklődő-t átírni vmi másra?? asszem most már 150 hozzászólás után tudod átírni, addig a fórum macerálja. Szóval ne csodálkozz, ha eccer megváltozik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 asszem most már 150 hozzászólás után tudod átírni, addig a fórum macerálja. Szóval ne csodálkozz, ha eccer megváltozik :blink: Akkor gyorsan válaszolok is, hogy több legyen. Ez kitolás. :unsure::D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Akkor gyorsan válaszolok is, hogy több legyen. Ez kitolás. :unsure::D:D:D akkor erre is irj gyorsan vmit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 akkor erre is irj gyorsan vmit :unsure: Írnék, csak nem tudom, h mit írjak. :blink: ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Guys @ Pehi's akkor majd hivjatok reggel ha összeszedtétek magatokat és mennétek vmerre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Akkor gyorsan válaszolok is, hogy több legyen. Ez kitolás. :unsure::D:D:D korábban 500 volt... kb. 2-3 hónapja 150. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 korábban 500 volt... kb. 2-3 hónapja 150. Hát ez van. Majd igyekszem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Guys @ Pehi's akkor majd hivjatok reggel ha összeszedtétek magatokat és mennétek vmerre! hy partyboy! 20perc múlva indulunk a Csabiékhoz ahol ottvannak a Csabiék is :unsure: :blink: ;) aztán go hozzánk ór számting ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Hát ez van. Majd igyekszem. :unsure: Már csak 85... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Már csak 85... :unsure: Fogy rendesen. Talán még idén meglesz. :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Fogy rendesen. Talán még idén meglesz. :unsure: :blink: ;) ;) csak így tovább! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Miért van az, hogy teljesen rossz időt mutat nekem a fórumon elküldött írások? Hol tudnám átírni, kicsit zavaró... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Miért van az, hogy teljesen rossz időt mutat nekem a fórumon elküldött írások? Hol tudnám átírni, kicsit zavaró... :unsure: Arra gondolsz, h délután is csak 0-12-ig írja az órákat?? Ott van, h AM, meg PM. Délelőtt, délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Arra gondolsz, h délután is csak 0-12-ig írja az órákat?? Ott van, h AM, meg PM. Délelőtt, délután. nem, azt azért ki tudom számolni... :blink: hanem, hogy pl azt az üzenetet tegnap este 22.50 körül írtam, mégis nekem most azt mutatja, hogy "Ma, 12,56" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 nem, azt azért ki tudom számolni... :blink: hanem, hogy pl azt az üzenetet tegnap este 22.50 körül írtam, mégis nekem most azt mutatja, hogy "Ma, 12,56" :unsure: nekem tegnapi este 10:56-ot ír... így én nem tom mi lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts