mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Úgy látom, nálad is csak dereng. :unsure: mutatnék képet... ha lett volna erőm kedves Sanyi Barátomat lefotózni... pedig külön szóltak, csak nem volt szivem lefotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsi huszar Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax? Igen. Nekem is ez a bajom. Valaki?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ma visszakaptam az autómat :unsure: -Jobbos sárvédő csere -Motorháztető festés+javítás -Felső vízcső csere -a kocsi elején ami összegyűrődött a koccanáskor kijavítva -sárvédő+motorháztető gyári színkód alapján lefestve (így egy árnyalattal sötétebb mint a kocsi többi része de fel sem tűnik hiszen a tető már teljesen le van kopva a négyből egy ajtó szinte új szal egy árnyalat ide vagy oda már nem számít :blink: az a lényeg, hogy nem feltűnő) +A légbeömlők (milyen hülye megnevezés két kis nyílásnak) fehérre vannak festve és a visszapillantók is fehérek lesznek. Jól néz ki ;) A fehér index is sokat dob rajta, a morcosítás is szal már egyáltalán nem úgy néz ki az eleje mint pár hónapja (lökös, index, mocitető cserélve). Köv héten elviszem autóvillamosságishoz is (ugye a szép kék műszerfalvilágítás kontakt hiba miatt nem működik...) + hátul az izzókat is be kellene kötögetni de lehet azt megcsinálom én... Nagyon jó volt ismét beülni a kocsimba pedig csak 2,5 hete adtam le ;) És pont ma volt olyan f.s idő, hogy 20 méter a látótálvoság... képeket majd holnap csinálok a verdáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Jó lesz a gép Seth! :unsure: Én meg megyek alszom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Igen. Nekem is ez a bajom. Valaki?????? nekem 1-2 naponta van ez,gépcserekor, nem vészes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 bejelentkezéskor van egy olyan opció,hogy automatikus bejelentkezés,ezt kell kipipálni :blink: egyébként üdv néktek eme fórumon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Szia! köszönjük! (nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb... az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba) "Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 bejelentkezéskor van egy olyan opció,hogy automatikus bejelentkezés,ezt kell kipipálni ;) egyébként üdv néktek eme fórumon :blink: Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Szia! köszönjük! (nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb... az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba) "Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik ;) ja úgy más. meg sok helyen van olyan,hogy automatán törlik a netes fájlokat,akkor meg hiába van bepipálva... Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :blink: ;) öööö igen :unsure: korán van még :P bocsánatért esedezem figyelmetlenségemért,kedves moderátor bácsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 öööö igen :unsure: korán van még ;) bocsánatért esedezem figyelmetlenségemért,kedves moderátor bácsi :blink: Lökött vagy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Lökött vagy! :blink: az a baj,hogy ezt nem csak te mondod :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 az a baj,hogy ezt nem csak te mondod :unsure: :blink: ÉS akkor mia teendő?? H be tudjak jelentkezni???? Automatikusan?? Mackósajt esetleg?? Msn-en?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 a cookiekat rendszeresen szoktad törölni? mert akkor is "elvész" az automata bejelentkezés Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Kadettesek: Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba? Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 a cookiekat rendszeresen szoktad törölni? mert akkor is "elvész" az automata bejelentkezés Ez az előzmények törlését jelenti??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 az a baj,hogy ezt nem csak te mondod :unsure: :blink: Már a dilidokid is? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ez az előzmények törlését jelenti??? az új hozzászólásokét,igen. mert a cookie,amiben tárolja,meddig olvastad,az ugye törlődik.. Már a dilidokid is? ;) :unsure: áénnnnn csak fuottammmm :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 már a hangok is megmondták, hogy van valami.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Kadettesek: Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba? Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti. detto Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 detto Nekem belép kadettklubról is. Mert eccerűen naccerű vagyok. A délelőttöt saját magam csodálásával folytatom, aztán hegesztek. :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :unsure: Aranyos ez a kis gengszter pofa. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Mert eccerűen naccerű vagyok. A délelőttöt saját magam csodálásával folytatom, aztán hegesztek. :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :unsure: egy dolgozó lány nagy tükörállványt ugye ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Megkérnék minden opeltulajdonost hogy szánja meg szegény csóró ismerősét és szavazzon rá a www.sakalcar.hu oldalon a galériában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 egy dolgozó lány nagy tükörállványt ugye ? :P Ööööööööö. Igen. ;):D ÉS most már a jobb hátuljánál is az egész autót emelem, nem csak a küszöböt. :unsure: :blink: ;) :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Megkérnék minden opeltulajdonost hogy szánja meg szegény csóró ismerősét és szavazzon rá a www.sakalcar.hu oldalon a galériában. Kire gondolsz pontosan? Mert engem már két Mantás srác is megkért, hogy szavazzak rá. Most éppen ki szeretne bekerülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts