Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 172
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Ma visszakaptam az autómat :unsure:

-Jobbos sárvédő csere

-Motorháztető festés+javítás

-Felső vízcső csere

-a kocsi elején ami összegyűrődött a koccanáskor kijavítva

-sárvédő+motorháztető gyári színkód alapján lefestve (így egy árnyalattal sötétebb mint a kocsi többi része de fel sem tűnik hiszen a tető már teljesen le van kopva a négyből egy ajtó szinte új szal egy árnyalat ide

vagy oda már nem számít :blink: az a lényeg, hogy nem feltűnő)

+A légbeömlők (milyen hülye megnevezés két kis nyílásnak) fehérre vannak festve és a visszapillantók is fehérek lesznek.

Jól néz ki ;)

A fehér index is sokat dob rajta, a morcosítás is szal már egyáltalán nem úgy néz ki az eleje mint pár hónapja (lökös, index, mocitető cserélve).

Köv héten elviszem autóvillamosságishoz is (ugye a szép kék műszerfalvilágítás kontakt hiba miatt nem működik...) + hátul az izzókat is be kellene kötögetni de lehet azt megcsinálom én...

Nagyon jó volt ismét beülni a kocsimba pedig csak 2,5 hete adtam le ;) És pont ma volt olyan f.s idő, hogy 20 méter a látótálvoság... képeket majd holnap csinálok a verdáról.

Megosztás:

Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik :unsure:

Megosztás:

Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik ;)

ja úgy más.

meg sok helyen van olyan,hogy automatán törlik a netes fájlokat,akkor meg hiába van bepipálva...

Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :blink: ;)

öööö igen :unsure: korán van még :P

bocsánatért esedezem figyelmetlenségemért,kedves moderátor bácsi ;)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.