Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Úgy látom, nálad is csak dereng. :unsure:

mutatnék képet... ha lett volna erőm kedves Sanyi Barátomat lefotózni... pedig külön szóltak, csak nem volt szivem lefotózni.

• Hozzászólások 172
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax?

Elküldve
Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax?

Igen. Nekem is ez a bajom. Valaki??????

Elküldve

Ma visszakaptam az autómat :unsure:

-Jobbos sárvédő csere

-Motorháztető festés+javítás

-Felső vízcső csere

-a kocsi elején ami összegyűrődött a koccanáskor kijavítva

-sárvédő+motorháztető gyári színkód alapján lefestve (így egy árnyalattal sötétebb mint a kocsi többi része de fel sem tűnik hiszen a tető már teljesen le van kopva a négyből egy ajtó szinte új szal egy árnyalat ide

vagy oda már nem számít :blink: az a lényeg, hogy nem feltűnő)

+A légbeömlők (milyen hülye megnevezés két kis nyílásnak) fehérre vannak festve és a visszapillantók is fehérek lesznek.

Jól néz ki ;)

A fehér index is sokat dob rajta, a morcosítás is szal már egyáltalán nem úgy néz ki az eleje mint pár hónapja (lökös, index, mocitető cserélve).

Köv héten elviszem autóvillamosságishoz is (ugye a szép kék műszerfalvilágítás kontakt hiba miatt nem működik...) + hátul az izzókat is be kellene kötögetni de lehet azt megcsinálom én...

Nagyon jó volt ismét beülni a kocsimba pedig csak 2,5 hete adtam le ;) És pont ma volt olyan f.s idő, hogy 20 méter a látótálvoság... képeket majd holnap csinálok a verdáról.

Elküldve

Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik :unsure:

Elküldve
bejelentkezéskor van egy olyan opció,hogy automatikus bejelentkezés,ezt kell kipipálni ;)

egyébként üdv néktek eme fórumon :blink:

Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :unsure: ;)

Elküldve
Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik ;)

ja úgy más.

meg sok helyen van olyan,hogy automatán törlik a netes fájlokat,akkor meg hiába van bepipálva...

Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :blink: ;)

öööö igen :unsure: korán van még :P

bocsánatért esedezem figyelmetlenségemért,kedves moderátor bácsi ;)

Elküldve

Kadettesek:

Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba?

Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti.

Elküldve
Ez az előzmények törlését jelenti???

az új hozzászólásokét,igen. mert a cookie,amiben tárolja,meddig olvastad,az ugye törlődik..

Már a dilidokid is? ;) :unsure:

áénnnnn csak fuottammmm :blink:

Elküldve
Kadettesek:

Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba?

Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti.

detto

Elküldve
Mert eccerűen naccerű vagyok. A délelőttöt saját magam csodálásával folytatom, aztán hegesztek. :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :unsure:

egy dolgozó lány nagy tükörállványt ugye ? :lol:

Elküldve
Megkérnék minden opeltulajdonost hogy szánja meg szegény csóró ismerősét és szavazzon rá a www.sakalcar.hu oldalon a galériában.

Kire gondolsz pontosan? Mert engem már két Mantás srác is megkért, hogy szavazzak rá. Most éppen ki szeretne bekerülni?

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.