Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Demó írta:
Úgy látom, nálad is csak dereng. :unsure:

mutatnék képet... ha lett volna erőm kedves Sanyi Barátomat lefotózni... pedig külön szóltak, csak nem volt szivem lefotózni.

• Hozzászólások 172
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax?

Elküldve
  kicsi huszar írta:
Rendben van hogy szokatlan az egész, meg minden. De az normális, hogy benyomom az autómatikus bejelentkezést, mindig ott is van a pipa, mégis akárhányszor feljövök ide, újra be kell jelentkeznem? Vagy csak én vagyok balfax?

Igen. Nekem is ez a bajom. Valaki??????

Elküldve

Ma visszakaptam az autómat :unsure:

-Jobbos sárvédő csere

-Motorháztető festés+javítás

-Felső vízcső csere

-a kocsi elején ami összegyűrődött a koccanáskor kijavítva

-sárvédő+motorháztető gyári színkód alapján lefestve (így egy árnyalattal sötétebb mint a kocsi többi része de fel sem tűnik hiszen a tető már teljesen le van kopva a négyből egy ajtó szinte új szal egy árnyalat ide

vagy oda már nem számít :blink: az a lényeg, hogy nem feltűnő)

+A légbeömlők (milyen hülye megnevezés két kis nyílásnak) fehérre vannak festve és a visszapillantók is fehérek lesznek.

Jól néz ki ;)

A fehér index is sokat dob rajta, a morcosítás is szal már egyáltalán nem úgy néz ki az eleje mint pár hónapja (lökös, index, mocitető cserélve).

Köv héten elviszem autóvillamosságishoz is (ugye a szép kék műszerfalvilágítás kontakt hiba miatt nem működik...) + hátul az izzókat is be kellene kötögetni de lehet azt megcsinálom én...

Nagyon jó volt ismét beülni a kocsimba pedig csak 2,5 hete adtam le ;) És pont ma volt olyan f.s idő, hogy 20 méter a látótálvoság... képeket majd holnap csinálok a verdáról.

Elküldve

Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik :unsure:

Elküldve
  adorjant írta:
bejelentkezéskor van egy olyan opció,hogy automatikus bejelentkezés,ezt kell kipipálni ;)

egyébként üdv néktek eme fórumon :blink:

Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :unsure: ;)

Elküldve
  egykuty írta:
Szia!

köszönjük!

(nálam ez sajnos nem jön be, (ritkán frissülő) vándorprofil, cookie-kezelés, stb...

az usernevet ugyan megjegyzi, a jelszót meg én is meg tudom adni, ez bele kell hogy férjen a munkanapomba)

"Last 10 Posts [ In reverse order ]" ez csak nekünk külön, vagy mindenkinél ilyen? teccik ;)

ja úgy más.

meg sok helyen van olyan,hogy automatán törlik a netes fájlokat,akkor meg hiába van bepipálva...

mackosajt írta:
Tamás báttya... írták is, hogy be van pipálva... :blink: ;)

öööö igen :unsure: korán van még :P

bocsánatért esedezem figyelmetlenségemért,kedves moderátor bácsi ;)

Elküldve

Kadettesek:

Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba?

Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti.

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Ez az előzmények törlését jelenti???

az új hozzászólásokét,igen. mert a cookie,amiben tárolja,meddig olvastad,az ugye törlődik..

mackosajt írta:
Már a dilidokid is? ;) :unsure:

áénnnnn csak fuottammmm :blink:

Elküldve
  _Seth_ írta:
Kadettesek:

Az opelforum.hu-ról vagy a kadettklubon lévő linkről léptek be ebbe a fórumba?

Mert nekem az opelforum.hu-ról megjegyzi de ha nem onnan lépek be akkor nekem is elfelejti.

detto

Elküldve
  egykuty írta:
detto

Nekem belép kadettklubról is.

Mert eccerűen naccerű vagyok. A délelőttöt saját magam csodálásával folytatom, aztán hegesztek. :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :unsure:

Aranyos ez a kis gengszter pofa. :lol: :lol: :D

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Mert eccerűen naccerű vagyok. A délelőttöt saját magam csodálásával folytatom, aztán hegesztek. :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :unsure:

egy dolgozó lány nagy tükörállványt ugye ? :lol:

Elküldve
  Pehi Csabi írta:
Megkérnék minden opeltulajdonost hogy szánja meg szegény csóró ismerősét és szavazzon rá a www.sakalcar.hu oldalon a galériában.

Kire gondolsz pontosan? Mert engem már két Mantás srác is megkért, hogy szavazzak rá. Most éppen ki szeretne bekerülni?

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.