Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ma déluán szereltem egy kollégám Vectrájába mélyládát. Megkérdezte,hogy mit segítsen. Mondtam,hogy amíg kábelezem az autóját addíg cserélje le a Kadettemen a szelepfedél pakolást. :blink: Autószerelő, csak nem rontotta el. :unsure: Hát pedig ha Neked kellett kicserélni a mélyládáját akkor esélyes... Na léptem pókerezni cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Hát pedig ha Neked kellett kicserélni a mélyládáját akkor esélyes... Új a láda he! Most lett installálva. Nemértem mi az összefüggés az autószerelés és az autóvillamosságszerelés között a donoron kívül. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem foglalkoztam:) Egyébként elég erős túlzás ezt szarnak nevezni:) Minden témában megszoktam nézni ki mondja aztán mit is mond. A webmegjelenés és programozás témában nem veszem komolyan, csak szarul esik :unsure: :blink: ;) Nem folytatom mert,: - A fórumtapasztalat - A neveltetésem Nem úgy szar a fórum, csak nekem ez nem jön be. Megszoktam és jobban szeretem a régi fórumot. A legnagyobb előnye a réginek, h teljesen átlátható. Albert: ne legyél köcsög. Azért mert nem tartozok azokhoz, akiknek azt modod kék, akkor az tetszik ,ha meg azt mondod zöld, akkor meg az tetszik, még nem biztos h én vagyok a ######. Bazmeg nézd meg hány ember mond őszinte véleményt a klubban. Legtöbb csak bólogat. Például hány embernek nem tetszett a matrica. Aztán mennyien ugatták utána, amikor feltették. Én meg nem rendeltem és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem úgy szar a fórum, csak nekem ez nem jön be. Megszoktam és jobban szeretem a régi fórumot. A legnagyobb előnye a réginek, h teljesen átlátható. Albert: ne legyél köcsög. Azért mert nem tartozok azokhoz, akiknek azt modod kék, akkor az tetszik ,ha meg azt mondod zöld, akkor meg az tetszik, még nem biztos h én vagyok a ######. Bazmeg nézd meg hány ember mond őszinte véleményt a klubban. Legtöbb csak bólogat. Például hány embernek nem tetszett a matrica. Aztán mennyien ugatták utána, amikor feltették. Én meg nem rendeltem és kész. Lázadsz? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Azért van amikor nagyon is érdemes Kojakra figyelni! Mint pl. BW szlalom! :blink: Mackósajt a barátom. ;) :lol: ;) :P ;) Lázadsz? :lol: :lol: Persze h lázadok. Jogos, h ne szarozzam a fórumot. De idegesít a birka viselkedés. De tudod mit??? Én vagyok a hülye, h ezzel foglalkozok. :unsure: Inkább legyen ez a fórum szerintem is. Akkor nem idegesítem magam azon, h úgyis ez lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Kinek mi tetszik :unsure: Nekem pl ez a fórum tetszik mert ismerem és megszoktam már de a régi az mégis csak kadett klubosabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Bazmeg nézd meg hány ember mond őszinte véleményt a klubban. Legtöbb csak bólogat. Ez tényleg öszinte viselkedés, komolyan! Nem azzal van a baj, hogy valami sz@r, hanem ha nincs ellenvélemény csak az , hogy sz@r. Mindenesetre ne változz meg! ------------------------------------------------------------- Hány Kadettes van a klubotokban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Mackósajt a barátom. :blink: :lol: ;) ;) :P Persze h lázadok. Jogos, h ne szarozzam a fórumot. De idegesít a birka viselkedés. De tudod mit??? Én vagyok a hülye, h ezzel foglalkozok. :unsure: Inkább legyen ez a fórum szerintem is. Akkor nem idegesítem magam azon, h úgyis ez lesz. :lol: igen igen igazad van mindenkinek igazat adok ;) viccet félretéve minusz egy kattintás Kojak gondolj bele.... (na jó meg télleg jobb sztem......) Ez tényleg öszinte viselkedés, komolyan! Nem azzal van a baj, hogy valami sz@r, hanem ha nincs ellenvélemény csak az , hogy sz@r. Mindenesetre ne változz meg! ------------------------------------------------------------- Hány Kadettes van a klubotokban? hát most megszámoltam és 32-en vannal fenn a tagok között de stabil 25-re szavaznék aktivitás terén mert sokan eltünnek vagy csak nincs idejük fórumozni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ez tényleg öszinte viselkedés, komolyan! Nem azzal van a baj, hogy valami sz@r, hanem ha nincs ellenvélemény csak az , hogy sz@r. Mindenesetre ne változz meg! ------------------------------------------------------------- Hány Kadettes van a klubotokban? Erre írtam már párszor, h nem azért szaroztam, mert szar. Csak a régi jobban tetszik. És nem jelenti, h szar, csak a rosszul fogalmaztam. De bocsánat. Oké?? :unsure: :blink: ;) ;) viccet félretéve minusz egy kattintás Kojak gondolj bele.... ( Milyen kattintás mínusz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 :unsure: Azt írtam ne változz meg:) Miért kérsz elnézést? Nem kell:) Ha jól megnézed ez nem csak egy fórum, amikor időm engedi szépítgetem és ti adtok neki tartalmat. Témat túl tárgyalva:) Te autód mikó lesz hasnló kivülről? Vagy milyen tervek vannak vele? Nekem CULT/RAT stilus is bejön nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsi huszar Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Na hali! Én is megérkeztem. Az az igazság, hogy nekem valahogy a régi jobban bejön. Lehet hogy csak megszokás kérdése az egész... Mondjuk a színek valahogy nem passzolnak. :unsure: Ja, meg egy nagy előnye a réginek, hogy kevesebb szart küldözget (lépet, adatot, mindent), ergó nem kell hozzá 6 megabites net, hogy bejöjjön az oldal 10 percen belül. Amúgy nem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 :lol: Azt írtam ne változz meg:) Miért kérsz elnézést? Nem kell:) Te autód mikó lesz hasnló kivülről? Vagy milyen tervek vannak vele? Nekem CULT/RAT stilus is bejön nagyon! Nem változok meg. :lol: Elnézést azért kértem, mert nem úgy gondoltam, mint ahogy írtam. Mégeccer leírom, olvasd el és értsd meg. :lol: NEM SZAR, csak a régi jobban tetszik. :unsure: :blink: Én autóm ilyen nem tom mikor lesz. A RAT stílus bejön nekem is, csak rendőröknek nem. Ha minden jól megy akkor hamarosan festem. :D ;) :D Na ugye, hogy néha mégis kell rá is figyelni! ;) ;) :P csak szegény kadett nem tudom,mit szólt hozzá! ;) Megmondom én mit szól hozzá. Váltó csere, motor csere, féltengely csere, gumi csere stb csere. :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nemtom johelyre irtam e de vagyok már ittis :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Na én is itten vagyok... jó ez a fórum eh... nekem tetszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Én is itt vagyok... :blink: Szerintem lett szép új fórumotok...Nekem a régi nem tetszett... :unsure: ;) jó a mi kis sufnituning fórumunk oké kiccsákó!!!??? :P mondjuk a MOTE fórum populárisabb,tehát talán,komolyabban vesznek minket,ha arra kerül a sor.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Mackósajt a barátom. ... :unsure: :blink: ;) Legközelebb erre iszunk! Megmondom én mit szól hozzá. Váltó csere, motor csere, féltengely csere, gumi csere stb csere. :P ;) Vagyis majdnem mindent kicseréltél. ;) nem rossz arány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ;) ;) :P Legközelebb erre iszunk! Vagyis majdnem mindent kicseréltél. ;) nem rossz arány. Nem az a lényeg, h mit, hanem h hányszor. :lol: :unsure: :blink: :lol: :lol: Ja és iszunk szigorúan. :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 De még milyen szigorúan!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 De még milyen szigorúan!!! :unsure: Jólvan, jólvan nem kellenek a célzások. Én különben sem emlékszem semmire. :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Jólvan, jólvan nem kellenek a célzások. Én különben sem emlékszem semmire. ;) ;) :P nem csodálom! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Jólvan, jólvan nem kellenek a célzások. Én különben sem emlékszem semmire. :unsure: :blink: ;) Isten ments, hogy célozgassak! A múlt elmúlt, köd lepi el az én fejemben is. Éljen a jövő! Kell még az efféle ivászat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Isten ments, hogy célozgassak! A múlt elmúlt, köd lepi el az én fejemben is. Éljen a jövő! Kell még az efféle ivászat. Hajrá szuperman! :unsure: vagy erre lehet nem emléxel! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Mesélték... :blink: De állítólag repülés közben órát szereltem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 mégis tudsz róla! :blink: igen, valami ilyesmi volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 mégis tudsz róla! ;) igen, valami ilyesmi volt. :blink: Úgy látom, nálad is csak dereng. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts