Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

forumadmin

Recommended Posts

Ma déluán szereltem egy kollégám Vectrájába mélyládát.

Megkérdezte,hogy mit segítsen.

Mondtam,hogy amíg kábelezem az autóját addíg cserélje le a Kadettemen a szelepfedél pakolást. :blink:

Autószerelő, csak nem rontotta el. :unsure:

Hát pedig ha Neked kellett kicserélni a mélyládáját akkor esélyes...

Na léptem pókerezni cső

Megosztás:

• Hozzászólások 172
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Nem foglalkoztam:) Egyébként elég erős túlzás ezt szarnak nevezni:) Minden témában megszoktam nézni ki mondja aztán mit is mond. A webmegjelenés és programozás témában nem veszem komolyan, csak szarul esik :unsure: :blink: ;)

Nem folytatom mert,:

- A fórumtapasztalat

- A neveltetésem

Nem úgy szar a fórum, csak nekem ez nem jön be. Megszoktam és jobban szeretem a régi fórumot. A legnagyobb előnye a réginek, h teljesen átlátható.

Albert: ne legyél köcsög.

Azért mert nem tartozok azokhoz, akiknek azt modod kék, akkor az tetszik ,ha meg azt mondod zöld, akkor meg az tetszik, még nem biztos h én vagyok a ######.

Bazmeg nézd meg hány ember mond őszinte véleményt a klubban. Legtöbb csak bólogat.

Például hány embernek nem tetszett a matrica. Aztán mennyien ugatták utána, amikor feltették. Én meg nem rendeltem és kész.

Megosztás:

Nem úgy szar a fórum, csak nekem ez nem jön be. Megszoktam és jobban szeretem a régi fórumot. A legnagyobb előnye a réginek, h teljesen átlátható.

Albert: ne legyél köcsög.

Azért mert nem tartozok azokhoz, akiknek azt modod kék, akkor az tetszik ,ha meg azt mondod zöld, akkor meg az tetszik, még nem biztos h én vagyok a ######.

Bazmeg nézd meg hány ember mond őszinte véleményt a klubban. Legtöbb csak bólogat.

Például hány embernek nem tetszett a matrica. Aztán mennyien ugatták utána, amikor feltették. Én meg nem rendeltem és kész.

Lázadsz? :unsure: :blink:

Megosztás:

Azért van amikor nagyon is érdemes Kojakra figyelni! Mint pl. BW szlalom! :blink:

Mackósajt a barátom. ;) :lol: ;) :P ;)

Lázadsz? :lol: :lol:

Persze h lázadok. Jogos, h ne szarozzam a fórumot. De idegesít a birka viselkedés.

De tudod mit??? Én vagyok a hülye, h ezzel foglalkozok. :unsure:

Inkább legyen ez a fórum szerintem is. Akkor nem idegesítem magam azon, h úgyis ez lesz. :D

Megosztás:

Ez tényleg öszinte viselkedés, komolyan! Nem azzal van a baj, hogy valami sz@r, hanem ha nincs ellenvélemény csak az , hogy sz@r.

Mindenesetre ne változz meg!

-------------------------------------------------------------

Hány Kadettes van a klubotokban?

Megosztás:

Mackósajt a barátom. :blink: :lol: ;) ;) :P

Persze h lázadok. Jogos, h ne szarozzam a fórumot. De idegesít a birka viselkedés.

De tudod mit??? Én vagyok a hülye, h ezzel foglalkozok. :unsure:

Inkább legyen ez a fórum szerintem is. Akkor nem idegesítem magam azon, h úgyis ez lesz. :lol:

igen igen igazad van mindenkinek igazat adok ;)

viccet félretéve minusz egy kattintás Kojak gondolj bele....

(na jó meg télleg jobb sztem......)

Ez tényleg öszinte viselkedés, komolyan! Nem azzal van a baj, hogy valami sz@r, hanem ha nincs ellenvélemény csak az , hogy sz@r.

hát most megszámoltam és 32-en vannal fenn a tagok között de stabil 25-re szavaznék aktivitás terén mert sokan eltünnek vagy csak nincs idejük fórumozni......

Megosztás:

Erre írtam már párszor, h nem azért szaroztam, mert szar. Csak a régi jobban tetszik. És nem jelenti, h szar, csak a rosszul fogalmaztam. De bocsánat. Oké?? :unsure: :blink: ;) ;)

viccet félretéve minusz egy kattintás Kojak gondolj bele....

(

Milyen kattintás mínusz????

Megosztás:

:unsure: Azt írtam ne változz meg:) Miért kérsz elnézést? Nem kell:) Ha jól megnézed ez nem csak egy fórum, amikor időm engedi szépítgetem és ti adtok neki tartalmat.

Témat túl tárgyalva:)

1518184.jpg

Te autód mikó lesz hasnló kivülről? Vagy milyen tervek vannak vele? Nekem CULT/RAT stilus is bejön nagyon!

Megosztás:

Na hali!

Én is megérkeztem. Az az igazság, hogy nekem valahogy a régi jobban bejön. Lehet hogy csak megszokás kérdése az egész... Mondjuk a színek valahogy nem passzolnak. :unsure: Ja, meg egy nagy előnye a réginek, hogy kevesebb szart küldözget (lépet, adatot, mindent), ergó nem kell hozzá 6 megabites net, hogy bejöjjön az oldal 10 percen belül. Amúgy nem rossz...

Megosztás:

:lol: Azt írtam ne változz meg:) Miért kérsz elnézést? Nem kell:)

Te autód mikó lesz hasnló kivülről? Vagy milyen tervek vannak vele? Nekem CULT/RAT stilus is bejön nagyon!

Nem változok meg. :lol:

Elnézést azért kértem, mert nem úgy gondoltam, mint ahogy írtam. Mégeccer leírom, olvasd el és értsd meg. :lol: NEM SZAR, csak a régi jobban tetszik. :unsure: :blink:

Én autóm ilyen nem tom mikor lesz. A RAT stílus bejön nekem is, csak rendőröknek nem.

Ha minden jól megy akkor hamarosan festem. :D ;) :D

Na ugye, hogy néha mégis kell rá is figyelni! ;) ;) :P

csak szegény kadett nem tudom,mit szólt hozzá! ;)

Megmondom én mit szól hozzá. Váltó csere, motor csere, féltengely csere, gumi csere stb csere. :D :D B)

Megosztás:

Én is itt vagyok... :blink:

Szerintem lett szép új fórumotok...Nekem a régi nem tetszett... :unsure:

;)

jó a mi kis sufnituning fórumunk oké kiccsákó!!!??? :P

mondjuk a MOTE fórum populárisabb,tehát talán,komolyabban vesznek minket,ha arra kerül a sor.... ;)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.