forumadmin Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 -1- Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hááát, kicsit furi, de érdekes... van lehetőség áthúzni hsz-eket is a régi helyről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hááát, kicsit furi, de érdekes... van lehetőség áthúzni hsz-eket is a régi helyről? Pont ezt beszéltük hogy a régi fórumot egyenlőre nem bántjuk, csak ha megtetszik ez a fórum a srácoknak. A régi fórumot kb úgy tudjuk majd áthozni hogy nyitunk egy régi fórum topikot és oda bekopipéztezem az egészet oldalanként. Elég nagy meló de csak így lehet... Csinájjá avatart :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hááát, kicsit furi, de érdekes... van lehetőség áthúzni hsz-eket is a régi helyről? Ne legyé má puller. Mondom h ez szar. ÉS a színe sem teccik. :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ez nagyon gyó szerintem jaja át kéne húzni a dolgokat bemutatkozást az ilyenek mint pehi csabi meg majd megtanulják használni sztem sokkal fejlettebb ez a forum, meg mégis jobb a mote szárnyai alá tartozni..... Durr bele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Akkó jóvan látom megoszlanak a vélemények... Pehi Csabi nemcsoda hogy nem bir regelni full láma a számítógépekhez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Akkó jóvan látom megoszlanak a vélemények... Pehi Csabi nemcsoda hogy nem bir regelni full láma a számítógépekhez :blink: szívemből szóltál albert :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én is itt vok, nekem kicsit furcsa. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én is itt vagyok... :blink: Szerintem lett szép új fórumotok...Nekem a régi nem tetszett... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én is itt vagyok... ;) Szerintem lett szép új fórumotok...Nekem a régi nem tetszett... :unsure: ;) nekem az is teccett de ez kicsit előre lépés a többiek meg majd megszokják, nah pá mentem zh-zni utána meg felakasztani magam........ :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én meg elviszem a Senit szilentet cserélni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2006 Szerintem is szar ez a fórum, Én is utálom:). Nem erőszak a disznótór. Ez teszt jelleg. Lehet nekem sem fog bejönni, ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Üdv mindenkinek itt is! Atesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Kip kop.. Megérkeztem Én is.. :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Szerintem is szar ez a fórum, Én is utálom:). Nem erőszak a disznótór. Ez teszt jelleg. Lehet nekem sem fog bejönni, ki tudja. Az a titka hogy Kojakkal nem kell foglalkozni soha mert csak felidegesit :unsure: :blink: ;) Köszi Hemi hogy megoldottad Pehi Csabi problémáját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jééééé ésssss végre bevette az új avatarom..... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az a titka hogy Kojakkal nem kell foglalkozni soha mert csak felidegesit :unsure: :blink: ;) Akkor le kell lőni... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az a titka hogy Kojakkal nem kell foglalkozni soha mert csak felidegesit :unsure: :blink: ;) Köszi Hemi hogy megoldottad Pehi Csabi problémáját! Nem foglalkoztam:) Egyébként elég erős túlzás ezt szarnak nevezni:) Minden témában megszoktam nézni ki mondja aztán mit is mond. A webmegjelenés és programozás témában nem veszem komolyan, csak szarul esik ;) :P ;) Nem folytatom mert,: - A fórumtapasztalat - A neveltetésem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Azért van amikor nagyon is érdemes Kojakra figyelni! Mint pl. BW szlalom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Azért van amikor nagyon is érdemes Kojakra figyelni! Mint pl. BW szlalom! :unsure: Hát az nem volt semmi! Durca az a Kadett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Na ugye, hogy néha mégis kell rá is figyelni! :unsure: :blink: ;) csak szegény kadett nem tudom,mit szólt hozzá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jé egy Kadett klub! Heló :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Szióóóóóóóó :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Énis ittvagyooook!!! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ma déluán szereltem egy kollégám Vectrájába mélyládát. Megkérdezte,hogy mit segítsen. Mondtam,hogy amíg kábelezem az autóját addíg cserélje le a Kadettemen a szelepfedél pakolást. :blink: Autószerelő, csak nem rontotta el. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts