Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Jéééé, az enyém is annyi volt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2007 Jéééé, az enyém is annyi volt! ;) A következő év után már nekem is annyi lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 én is befizettem mindent de eddig még semmi nem jött :( tavaj se voltak valami kapkodósak ;) nekem valami 5640 lett asszem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Helló, Ezt a topikot azért nyitottam hogy a "Kérdések a vezetőségnek" topikban már elég jól kitárgyalt hobbi autós biztosításos témát itt folytassuk. Ebben én is tudtam volna már segíteni, mert nekem a Kadettom egyedi autóként ebben a kategóriában van. MNHJR biztosítás. Igazából én a bogarasklub által ismertem ezt meg, mert ugye egy bogaram is van. A KAdettom meg bőven belefért az egyedi autó kategóriába. Lényeg, hogy legyen mellette még egy másik járműved, aminek a rendszámát el tudod küldeni, amit napi használatban tartasz. Bocs, ha vmi olyat írtam, ami már világos mindenkinek, még most kezdtem el olvasni a topicot. hABÁR MOST LÁTOM, TI uNIQUÁOK VAGYTOK, AZ ENYÉM ALLIANZOS. Ja kisbetű bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Van aki Uniqa van aki Allianzos. Nálunk a klubtag dönt:) Úgy tudom most már a bogarasok a Generalival és Unionnal is kacérkodnak (az Allianz mellé) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Aki veteránbiztit fizet nézze meg a jövő évi díjakat, mert iszonyatos eltérések vannak a tarifákban :) MVOK oldalán fenn vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Aki veteránbiztit fizet nézze meg a jövő évi díjakat, mert iszonyatos eltérések vannak a tarifákban :) MVOK oldalán fenn vannak. nekem pont ma jöt az sms:9300 marad jövőre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 nekem pont ma jöt az sms:9300 marad jövőre is. Akkor te jó helyre kötötted eredetileg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Akkor te jó helyre kötötted eredetileg :) tök véletlen. karasz gabi ajánlotta én meg bementem az első fiókukba. de látom a legolcsóbb maradt.ennyi volt az ezévi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ma megkaptam a levelet a TWK-tól. Benne egy rakat megbízással. Említ egy állapotfelmérő lapot amit elvileg a klubomnak kell kiállítani. Erre is rákérdeztem emailba, ha lesz vmi konkrét válasz megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ma megkaptam a levelet a TWK-tól. Benne egy rakat megbízással. Említ egy állapotfelmérő lapot amit elvileg a klubomnak kell kiállítani. Erre is rákérdeztem emailba, ha lesz vmi konkrét válasz megírom. olyan kellett nekem is tavaly. a gabi megcsinálta,igaz a biztosítónál sem firtatták hogy néz ki a gép. csak 1 számított:válalom hogy évi 8000 km-nél többet nem megyek vele.én persze megigértem :D :) havi szinten belecsúszik annyi......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 olyan kellett nekem is tavaly. a gabi megcsinálta,igaz a biztosítónál sem firtatták hogy néz ki a gép. csak 1 számított:válalom hogy évi 8000 km-nél többet nem megyek vele.én persze megigértem :lol: :) havi szinten belecsúszik annyi......... :lol: Én visszanéztem, és 3,5 év alatt mentem kb 20e-ret a géppel :D Azonban az aegyik biztosítónál kitétel, hogy nem lehet havas, sónedves úton használni. Még jó hogy nem oda kötök, mert álmatlan éjszakáim lennének :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Én visszanéztem, és 3,5 év alatt mentem kb 20e-ret a géppel :) Azonban az aegyik biztosítónál kitétel, hogy nem lehet havas, sónedves úton használni. Még jó hogy nem oda kötök, mert álmatlan éjszakáim lennének :) gondolom. zöldkártyánál is nézik a km-órát.....nem sok értelme van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 2011-es árak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 2011-es árak :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 annyira xar h megbonyolították ezt az év közbeni kötés/lejárati dolgot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 annyira xar h megbonyolították ezt az év közbeni kötés/lejárati dolgot... Ez most hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ez most hogy van? csak pl ebben az esetben ha valaki ilyet akarna kötni, akkor nagyon szar, hogy mondjuk októbertől októberig köti a biztosítást... lehet csak régi gondolkodású vagyok de szerintem kár volt átszervezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 vicces: a hondára a hobbiautós biztositás drágább 3.000 Ft tal mint az igazi rendes biztositás..... ( allianz ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 vicces: a hondára a hobbiautós biztositás drágább 3.000 Ft tal mint az igazi rendes biztositás..... ( allianz ) pont azért mert se hobby se nem veterán autó :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 pont azért mert se hobby se nem veterán autó :excl: Sztem mert Honda :( A Rekordra nekem is majdnem egy árban van a civil és a veterán. Idén marad a veterán, de jövőre lehet megy vissza civilbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Skacok! Az Uniqua úgy döntött, hogy nem lsz neki többé veterán biztosítása. Na, most akkor hová fussak, merre meneküljek? :lol: A Moten keresztül melyik biztosítóhoz lehet menni? Küldene valaki erről egy privát üzit, vagy felhívna, vagy nem tudom... köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 Sziasztok! Szemezek ezzel a hobbi autós biztosítással, de igazából azon kívül, hogy elvileg olcsóbb más előnyét nem látom leírva sehol. Igazából az ár kevésbé lenne szempont, HA pl. egy neadjisten káreseménykor nem egy sima 87-es Corsát számolna a biztosító, aminek "húszezerből" kijön a javítása, ha meg több mindent kell csinálni rajta akkor már egyből gazdasági TK, mert ilyen régi szutykot nem vesz már senki, hanem úgy néznének rá, hogy igen, ez egy Spider, igen, Irsmcher lökhárítók vannak rajta és ja, hogy a csomagtérajtót meg egy jópár elemet nem kapok meg a Csergőben vagy a Bárdiban hozzá... A többi dolog ami a hobbiautó biztosítás feltétele viszont érvényes lenne rá: kevés futott km, vigyázok rá, stb. A másik ami engem kicsit zavar, hogy két klubnak is kell fizetni, hogy ez működjön. Nem az az 1000 Ft vág földhöz, amit pluszban kell pl. a Bogarasoknak fizetni, hanem, hogy így vagy 3 helyre kell intézni befizetést, nem pedig egy helyre egyszer befizetem egy évben és kalap, nem kell annyit rohangálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Valóban az ára a nagy előnye a dolognak. Káresemény esetén az "ellenfél" biztosítója fizet neked így és egy kárszakértő állapítja meg az árat (független vagy nem független) így hiába értékelik is az autódat.... Itt is egy évben egyszer kell fizetni de valóban több helyre.... Ami még hozzátartozik a történethez hogy nem megy a bonus-od sem ellenben egy hagyományos biztosítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék hogy kit kellene keressek a klubban a veterán/hobbi biztosítással kapcsolatban? Lenne pár kérdésem azzal kapcsolatban hogy miképp lehet egy klubot feltenni arra a bizonyos listára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts