Gelko Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na ennek örülök! Ha minden jól megy és elfogadják, akkor a GSi-vel megcsinálom...:-) múlthéten kérdeztük Muczán Gábort, igazolással valószínűleg megy de azt mondta h az A Seni is belefér ha patent...-mondtam neki h az :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ha meg szeretném kötni a hobbiautó biztit, akkor Pesten be kell mutatnom az autót? Az Omira drágább lenne a hobbi biztosítás mint a normál, A Rekordra lenne érdemes megkötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 Fényképezd körbe, és irj egy rövid leirást, Gábor dönt hogy mi legyen. Ha őt meggyőzöd és sose acc utána betétlapot senkinek akkor hajrá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 végül ki döntött úgy hogy köt ilyen biztosítást Alberten és rajtam kívül ? ha többen akkor érdemes egyszerre intézni a papírmunkát...(egyben küldeni a képeket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Én a GSI-re... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2006 egy story fyi Kitöltöttem a reglapot, beszkenneltem, beszkenneltem az okmányaimat is (forgalmi, szemig, jogsi), küldtem egy emilt három másfél megás képpel (amik a reglap plusz az okmányaim két oldala volt) és egy leirással valamint linkekkel melyek az autó képeire mutattak. Óra alatt jött a válasz hogy elfogadják, mondjam fel az előző biztimet, erről az igazolást küldjem el szkennelve, valamint rózsaszín csekken adjam fel címükre a 27600 (éves bizti díja) + 1000 (egyszeri regisztrációs díj) + 1000 (éves, Trabiklub társklub dij) pénzet. 30 rugó. Nem 69 mint eddig! Még egy észrevétel: szerintem lassan nem jó helyen van a topik, ugyanis ez innentől nem kérdések + válaszok a MOTE-ról, hanem egy (számomra az első és egyetlen amit igénybe tudok venni, de már így is soxorosan megérte) szolgáltatása a MOTE-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 egy story fyi Még egy észrevétel: szerintem lassan nem jó helyen van a topik, ugyanis ez innentől nem kérdések + válaszok a MOTE-ról, hanem egy (számomra az első és egyetlen amit igénybe tudok venni, de már így is soxorosan megérte) szolgáltatása a MOTE-nak! Ok készítek egy ilyen topikot és oda át fog kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Újra itt a biztosításkötés lehetősége.A Rekordunkra meg szeretném kötni a youngtimer biztit, de beleolvasgattam a csatolandó kérelmekbe, és a köv kérdések merültek fel bennem: A Rekordnak nejem a tulajdonosa, ráadásul a leánykori neve szerepel a forgalmiban, apósom pedig az üzembentartó. Biztosítás elvileg akkor köthető, ha a tulajdonos Mote/Mvok tag. De ebben az esetben én vagyok a tag, nem pedig a tulajdonos. Akkor most nejemnek is be kellene lépnie vmelyik klubba? VAgy elég lenne, ha én lennék az üzembentartó? Lehet ezen kérdéseket inkább a bogarasoknak, vagy trabisoknak kellene szegeznem, de hátha itt is tud vki válaszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hali. szeretném ha Mona is hobbiautó biztosítással rendelkezne. Itt Szegeden beszéltem az Allianz biztosítóval, simán vállalják csak valami igazolás kell nekik a klubbtól. nem vagyok jártas ezügyben, most a trabant klubbal is fel kell vennem a kapcsolatot? :( vagy hol kezdjem az intézkedést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hali. szeretném ha Mona is hobbiautó biztosítással rendelkezne. Itt Szegeden beszéltem az Allianz biztosítóval, simán vállalják csak valami igazolás kell nekik a klubbtól. nem vagyok jártas ezügyben, most a trabant klubbal is fel kell vennem a kapcsolatot? :( vagy hol kezdjem az intézkedést? sztem ha nem sürgős a dolog akkor intézd postán ! meglepő hogy az allianznál tudtak róla...nekem csak annyit láttak a rendszerben hogy flottaautó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hali. szeretném ha Mona is hobbiautó biztosítással rendelkezne. Itt Szegeden beszéltem az Allianz biztosítóval, simán vállalják csak valami igazolás kell nekik a klubbtól. nem vagyok jártas ezügyben, most a trabant klubbal is fel kell vennem a kapcsolatot? :( vagy hol kezdjem az intézkedést? www.opelclub.hu az oldal jobb részén válaszd ki a biztosítót és kat. Szedd össze a papírokat. Hungaria esetén: Fordulj vagy a Trabisokhoz vagy a Bogarasokhoz. Weblapjukon minden infot megtalálsz. Postán is lehet intézni. Én pedig kiállítok egy igazolást !Csak szólj kinél intézed, oda faxolom. Időben szólj! De munkaidőben ha lehet. Ambrus Zsolt Tel:260-1032 Mielött hívtok, böngészétek át a weboldalakat. Alap tájékoztatás ott meg van. Úgy ne hívjatok, hogy biztosítás akarok kötni, hogy kell. Mert arra azt mondom www.opelclub.hu :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Én megnézetem mindent tüzetesen, azért merültek fel bennem a fenti kérdések. Ha muszáj bejegyeztetem magam üzembentartónak, de akkor nem biztos, hogy a friss bejegyzés miatt nem kötnek bele. A kitöltendő dokumentumokat már letöltöttem. Vagy ezen kérdéseim is a Trabisok/Bogarasoknak tegyem fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Vagy ezen kérdéseim is a Trabisok/Bogarasoknak tegyem fel? Igen. Mivel ők értenek jobban ehhez. Én csak a lebonyolítás menetében tudok segíteni. Ha elakadtál, akkor kérlek keress : hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Sziasztok! Itt megprobáltam rendesen összefoglalni a témát: Biztosítás Olvassátok át, ha valami nem ok szóljatok. 06-1-260-1032 9h-17h A lényeg két helyen is lehet. Autó kategóriák! Ami még fontos NEM MI bíráljuk el kérelmet. Ezt partnereink teszik. Mi igazolást állítunk ki, hogy nálunk vagytok tagok. Tehát! Ha csak, ezért lépett be valaki (és választotta az 5.000 Ft kártyát) és végül nem kapott kedvezményesbiztosítást, az ne az egyesületre haragudjon. Tagságidíjat nem áll módunkba vissza téríteni! Érdemes először a partnerünknél érdeklődni, hogy at megy az autó, vagy sem. Megértést köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Köszönjük. Korrekt kis összefoglaló. Amúgy ma írtam meg nekik a kérdéseim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 UNIQA - Enzsöl Laszló esetén változások: Kedvezményes biztosítással biztosított járművek alap feltétele 2008-tól Akiknek nem ismerjük az autóját, azokét meg kell néznünk. Ez nem veterán szemle, vagy hasonló, mindössze arról van szó, hogy az autó üzemképes, nem romhalmaz, amit esetleg biztosítási csaláshoz akarnak használni.Szemléhez, előre jelentkezzen be telefonon! Strohm Autó és Motorjavító Kft. 1186 Budapest, Zádor u. 6. Tel./Fax:06-1-293-9030 Nyitvatartás: H-P 8h-16h MOTE kontakt: Dedeó Gyula Az ügymenet felelőse is változott a Muzeális-, Veterán-, Nosztalgia, Hobby gépjármű-biztosítás kapcsolatban: Dedeó „Blitz” Gyula – dedeo@veteranopel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Akkor ez csak az Uniqa-s biztosításra vonatkozik? Én az Allianznál akarom megkötni, de egyenlőre az okmányirodával szenvedek, mert üzembetartónak lejárt a jogsija. Az orvosi megvan, de időpont csak dec. 5-re kapnék, az pedig kicsit későn van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Sajnos vmiért nem tudok mailt küldeni Blitznek. De remélem pü-t megkapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Ma feladtam a kitöltött dokumentumokat, és másolatokat, de Gyula még nem válaszolt a privát üzenetemre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Ma feladtam a kitöltött dokumentumokat, és másolatokat, de Gyula még nem válaszolt a privát üzenetemre :P telefon stb...a száma ott van a linkek közt Strohm Kft néven :( nekem megjöttek a 2008as csekkek... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Erre nem is gondoltam. Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2007 nekem megjöttek a 2008as csekkek... :( Nekemis de én örülök hogy csak 30-at kell fizetni, nem pedig 77-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Nekemis de én örülök hogy csak 30-at kell fizetni, nem pedig 77-et én is boldog vagyok hogy a 2 autóra 71 :( csak az ember évközben jobban örül neki mint ilyenkor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Tegnap már meg is jött az Allianztól a veterán szerződés. Most áj em heppy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Tegnap már meg is jött az Allianztól a veterán szerződés. Most áj em heppy. ;) Émmegmá be is fizettem a jövőévi biztosítás díját 11700 Forintot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts