Gelko Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Melyik az Anti?? A Subarus?? Az nem Jászberényi?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Akkor bocs, de úgyan úgy nézz ki egy jászberényi subaru is Ezek a kék WRX STI-k mind ugyanolyanok! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ezek a kék WRX STI-k mind ugyanolyanok! :D :) és mind jászberényi :D Grat az indulóknak !! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Még egy ilyen nincs... :D Ugyanis speckó szárnyam van hátul... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Még egy ilyen nincs... :D Ugyanis speckó szárnyam van hátul... :) Több sör fér el rajta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Több sör fér el rajta? :) meg szalonna... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2015 beüzemeltem a kis szutykomat, rendbe tettem egy notebookot hozzá, felélesztettem a COM portos (a'la XX. század) kapcsolatot, és átvettem a masina használatát, valamint a diagramok szerkesztésének menetét. úgy hogy 2015-ben már megint jön az a k.b...tt mérés.... :D :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 wow voszi, mik vannak... te is fiatalodsz :DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 jónak tűnik tavasszal redezhetnénk opelklub (opcklub?) méricske talit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 vagy lehetne, kinek fér el több dinnye a csomiba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Márciusban lesz Opelos gyorsulás nem? Ott minden kiderül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 ez jó :evilgrin: vagy lehetne, kinek fér el több dinnye a csomiba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Márciusban lesz Opelos gyorsulás nem? Ott minden kiderül. :) na jó jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2015 az a tervem, hogy sok futamot merek egy-egy kocsinak, sok korulmeny mellett. ebbol pedig megprobalok osszefuggeseket levonni. a futamok vizualis osszevetese mellett analitikusan szeretnek elemezni. pl. olyasmit, hogy a futamok soran keletkezo hibak (pl. befulladas, elvaltas) pontosan mennyi idoveszteseget okoz. abbol vegul jol lehet majd becsulni, hogy "mennyi lenne a legjobb futamom, ha nem lennek ilyen bena ratyi" :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január7, 2015 Megoszt Elküldve Január7, 2015 Es utana lesz új gumi, kuplung és motorfelújítás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2015 a sajatomon biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január8, 2015 Megoszt Elküldve Január8, 2015 nevicceljmar a szivomotorral semmi gond nincs széthajthatatlan. amit a fekete tőlem az elmult 10 hónapban kapott.....ááá. a turbo már 2x kibacta csekkendzsint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2015 Megoszt Elküldve Január8, 2015 nevicceljmar a szivomotorral semmi gond nincs széthajthatatlan. amit a fekete tőlem az elmult 10 hónapban kapott.....ááá. a turbo már 2x kibacta csekkendzsint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2015 ez ilyen, turbós motor nyűgös. de jó időket lehet vele menni, ha megy épp.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2015 én meg azért vettem xer-t, az egy málhás gebe, elvisz a világ végére 7000rpm-en. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Solyom Elküldve Április22, 2015 Megoszt Elküldve Április22, 2015 beüzemeltem a kis szutykomat, rendbe tettem egy notebookot hozzá, felélesztettem a COM portos (a'la XX. század) kapcsolatot, és átvettem a masina használatát, valamint a diagramok szerkesztésének menetét. úgy hogy 2015-ben már megint jön az a k.b...tt mérés.... :D :D :D :D :D :D Jaaaaaaaaaajjjjjjjjj mamácska ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts