B_Csaba Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem a csalással van a gond...hanem azzal hogy nagyon lassú....a 0-100mérés úgy nézett ki hogy mire 150el mentem az még 90 írt :D Arról nem beszélve hogy nem tudod a lábadat úgy a gázon tartani hogy az mindig az adott sebbeség tartományban legyen,és mivel lassú így nem is követi az eseményeket :lol: de ez csak az é véleményem...Utálom a GPS-t mert sose azt mondja amit szeretnék,vagy ha mondja akkor meg halkan :lol: :lol: Párszor elvitt a rossz irányba mikor mentünk Németországba....... :lol: Én nem a gyorsulásról beszéltem :D hanem ogy megtartod 100-nál a km órát és a gps mikor beáll mennyit mutat, na ehhez képest felrakta a tesóm a nagyobb gumit és hozott 6Km/h plusz, ezt mondtam , nem a gyorsulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 ezazéé van me coupe autójának a gyorsulását semmi nem tudja követni :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 ezazéé van me coupe autójának a gyorsulását semmi nem tudja követni :lol: :lol: :lol: :D Lanti neked mennyi RPM-nél tilt? Nekem legalább 10-15 méterrel a cél előtt letilt tiltáson megyek be végig, mert ha elrakom a 4.-et még rosszabb, voszi szerint ha lenne még 200-300 rpm akkor sima ügy a 14 teteje, persze most a 15.02 eredményemről beszélek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Lanti neked mennyi RPM-nél tilt? Nekem legalább 10-15 méterrel a cél előtt letilt tiltáson megyek be végig, mert ha elrakom a 4.-et még rosszabb, voszi szerint ha lenne még 200-300 rpm akkor sima ügy a 14 teteje, persze most a 15.02 eredményemről beszélek! én érzetre váltok nem h meddig kellene mennie.. amúgy mivel 7000es órám van egy picivel tulforogja.. max 7300 de még talán annyi se Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 én érzetre váltok nem h meddig kellene mennie.. amúgy mivel 7000es órám van egy picivel tulforogja.. max 7300 de még talán annyi se Most az érzésnek nem sok köze van ehhez :lol: a kérdés az hogy harmadikban a cél előtt letilt neked vagy sem, mert a 14.9 idődnél sem tetted el a negyediket, és ott majdnem 150 volt, ez hogy lehet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Most az érzésnek nem sok köze van ehhez :lol: a kérdés az hogy harmadikban a cél előtt letilt neked vagy sem, mert a 14.9 idődnél sem tetted el a negyediket, és ott majdnem 150 volt, ez hogy lehet? :lol: lehet az enyém is rossz mérés volt:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 lehet az enyém is rossz mérés volt:( Nem baj, majd megfutod most a 14.9-es időt kkházán, és akkor az azért lesz jó, mert akkor nagyon hiteles a voszi mérése, és megy a Tö@öm többet kkházára, 2000Ft a beugró, 2000Ft a kocsi + 5000 a benzin és még nem is ettem :lol: Inkább voszi kap egy 2000Ft ajándékcsomagot osztán jóvaa... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 én érzetre váltok nem h meddig kellene mennie.. amúgy mivel 7000es órám van egy picivel tulforogja.. max 7300 de még talán annyi se :lol: Én ha verem neki akkor 6500-6700 nál váltok tiltás előtt egy picivel,,, nemtom gyári adatok szerint hol is adja le a maxi nyomatékot?? 6000?? mondjuk nekem tilt 6800 nál azt megnéztem már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 voszi nem érsz rá ma valahol mérni 1et? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 voszi nem érsz rá ma valahol mérni 1et? :lol: Beszéltünk már erről ma Voszival... Én is benne lennék, csak hát péntek van bakker...tele a város "szerelemmel..."... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Beszéltünk már erről ma Voszival... Én is benne lennék, csak hát péntek van bakker...tele a város "szerelemmel..."... :lol: :lol: szerintem a dárc hely elött hibátlan volna, vagy ósan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 szerintem a dárc hely elött hibátlan volna, vagy ósan? Na csak még időben találjátok ki...mert akkor én is kocsival megyek... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Na csak még időben találjátok ki...mert akkor én is kocsival megyek... :lol: :lol: :lol: találd ki voszival és én (mi?) odamegyünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 találd ki voszival és én (mi?) odamegyünk.... hogyhogy találjam ki vele... :lol: Hát ha lesz kocsival megyek, ha nem akkor nem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 hogyhogy találjam ki vele... :lol: Hát ha lesz kocsival megyek, ha nem akkor nem... :lol: :lol: most ezt énse értem.... :D nekd kell megbeszélned voszival h neki hol mikor jó ha-jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Voszi, mentem tegnap egy 15.29-es 0 Rolloutos időt remélem megvan! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Voszi, mentem tegnap egy 15.29-es 0 Rolloutos időt remélem megvan! :lol: :lol: Egyébként ahol most mértünk, nagyon jól tapad az út, kiskunlacházai reptr ehhez képest jégpálya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 legközelebbire énis beneveznék me költözött egy kis power a kadettba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 legközelebbire énis beneveznék me költözött egy kis power a kadettba Egy 75-ös shoooooooooootot nekijeeeeeeeeeeee... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 legközelebbire énis beneveznék me költözött egy kis power a kadettba Miért nem voltál ma kint? Alig voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Miért nem voltál ma kint? Alig voltak... Meee délbe kelt fel... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Meee délbe kelt fel... :lol: :lol: Én is...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2008 @anti: ezt küldöm seat kollégának! http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...9tdi-081013.zip @RedKiller: oks, majd összerakom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Köszönöm Oszibááááááá... Sorry, hogy nem tudtam kimenni, de még most sem tudom, hogy merre van előre...és melóznom is kell... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Én is...:lol: Öcsém , hogy ti mennyit tudttok aludni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts