Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gyorsulás méricske (Dyno)

voszi

Recommended Posts

Nem a csalással van a gond...hanem azzal hogy nagyon lassú....a 0-100mérés úgy nézett ki hogy mire 150el mentem az még 90 írt :D

Arról nem beszélve hogy nem tudod a lábadat úgy a gázon tartani hogy az mindig az adott sebbeség tartományban legyen,és mivel lassú így nem is követi az eseményeket :lol: de ez csak az é véleményem...Utálom a GPS-t mert sose azt mondja amit szeretnék,vagy ha mondja akkor meg halkan :lol: :lol: Párszor elvitt a rossz irányba mikor mentünk Németországba....... :lol:

Én nem a gyorsulásról beszéltem :D hanem ogy megtartod 100-nál a km órát és a gps mikor beáll mennyit mutat, na ehhez képest felrakta a tesóm a nagyobb gumit és hozott 6Km/h plusz, ezt mondtam , nem a gyorsulást

Megosztás:

ezazéé van me coupe autójának a gyorsulását semmi nem tudja követni :lol: :lol: :lol: :D

Lanti neked mennyi RPM-nél tilt?

Nekem legalább 10-15 méterrel a cél előtt letilt tiltáson megyek be végig, mert ha elrakom a 4.-et még rosszabb, voszi szerint ha lenne még 200-300 rpm akkor sima ügy a 14 teteje, persze most a 15.02 eredményemről beszélek!

Megosztás:

Lanti neked mennyi RPM-nél tilt?

Nekem legalább 10-15 méterrel a cél előtt letilt tiltáson megyek be végig, mert ha elrakom a 4.-et még rosszabb, voszi szerint ha lenne még 200-300 rpm akkor sima ügy a 14 teteje, persze most a 15.02 eredményemről beszélek!

én érzetre váltok nem h meddig kellene mennie.. amúgy mivel 7000es órám van egy picivel tulforogja.. max 7300 de még talán annyi se

Megosztás:

én érzetre váltok nem h meddig kellene mennie.. amúgy mivel 7000es órám van egy picivel tulforogja.. max 7300 de még talán annyi se

Most az érzésnek nem sok köze van ehhez :lol: a kérdés az hogy harmadikban a cél előtt letilt neked vagy sem, mert a 14.9 idődnél sem tetted el a negyediket, és ott majdnem 150 volt, ez hogy lehet? :lol:

Megosztás:

lehet az enyém is rossz mérés volt:(

Nem baj, majd megfutod most a 14.9-es időt kkházán, és akkor az azért lesz jó, mert akkor nagyon hiteles a voszi mérése, és megy a Tö@öm többet kkházára, 2000Ft a beugró, 2000Ft a kocsi + 5000 a benzin és még nem is ettem :lol: Inkább voszi kap egy 2000Ft ajándékcsomagot osztán jóvaa... :lol: :lol:

Megosztás:

:lol: Én ha verem neki akkor 6500-6700 nál váltok tiltás előtt egy picivel,,, nemtom gyári adatok szerint hol is adja le a maxi nyomatékot?? 6000?? mondjuk nekem tilt 6800 nál azt megnéztem már!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.