Stock16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na ez a különbség...hogy sem az ST sem a Cupra nem dízel...így tulképp 2.000-től 6.000-ig tol... :lol: Ok persze ezek más tészták.Én ezt a 137 lovas dizelre írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ez a cím nekem jár..Ha kész lesz a hifi beépítés akkor már olyan nehéz lesz a kocsim hogy még a leggyengébb gsi is el fog tudni verni..... :lol: Akkor te majd DB versenyre jársz a szépséggel :D énmeg azékapok ki mert sajnálom! :lol: Amugy dynoszerint nem mehet rosszul az enyémsem de hamár egy kicsit lerugom mert azé van olyan hogy 6500-ig tolom akkor lelkifurim van! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ... lelkifurim van! :D :D csak nehogy öngyi legyél... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 csak nehogy öngyi legyél... :lol: :lol: :lol: nem nem erről van szó de tudod ez egy 16 éves autó és a moci mégcsak bontvasem volt komolyan így nemtom mi mennyit enged ha kicsit kapja az ívet... :lol: meg meg is érdemli hogy szépen legyen hajtva így is nagyon nagy filling a kis izmoska :lol: Amugy DÜDÜKE a neve mert ha rugom neki csak ennyit hallassz: DÜDÜDÜDÜ CSIKOR CSIKOR DÜDÜDÜDÜD CSIKOR CSIKOR Dűűűűűűűűűűűűűűűűű :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ez nem igaz. A gyorsulás számos motor- és környezeti paramétertől is függ, nincs olyan szoros összefüggés a fordulat és a gyorsulás közt, mint a fordulat és a sebesség közt. elvileg valóban úgy van, ahogy mondod, de azért gondolkodj el azon is, hogy ezek a bizonyos paraméterek hogy is állnak. gyakorlatilag egyszerre elvégzett mérések esetén minden paraméter gyakorlatilag azonos lesz. pár percre egymástól volt a két futam. ha a motor közben megváltozott volna, akkor kellett volna eltérést mutasson. de ilyen nem volt, csabi igazolhatja, a kocsija rendben van, nem romlott el rajta semmi. szerintem reális az a feltételezés, hogy a kocsinak gyakorlatilag azonos gyorsulást kell produkálnia azonos fordulaton két egymást követő mérésen (időben is azonnal utána persze). ez alapszabály. a méréseid közül a hibásakat ezzel lehet leginkább kiszűrni. a gyárak se nyomatéktartományt adnak meg, hanem nyomatékgörbét, amiből ugye közvetlenül számolható a gyorsulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nem nem erről van szó de tudod ez egy 16 éves autó és a moci mégcsak bontvasem volt komolyan így nemtom mi mennyit enged ha kicsit kapja az ívet... :D meg meg is érdemli hogy szépen legyen hajtva így is nagyon nagy filling a kis izmoska :lol: Amugy DÜDÜKE a neve mert ha rugom neki csak ennyit hallassz: DÜDÜDÜDÜ CSIKOR CSIKOR DÜDÜDÜDÜD CSIKOR CSIKOR Dűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :D ezekután gyanus hogy te meg SÜSÜ-ke vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Mert nem az idő a lényeg...ezt mondom állandóan.Lehet hogy Anti kocsija csak 0.2-0.3 tizeddel megy jobban mint a tietek,de az élmény benne lényegesen nagyobb mint bármelyik gsi-ben......Ülj bele egy dizel 137LE-s autóba,és érteni fogod miről beszélek.Olyat ad a hátadnak mikor megjön a nyomaték,amit egy GSi soha sem fog.Ez szimpi a focusba is.Úgye ott is 320NM van 1600tól :lol: Akkor venni kell olyat 4-5-6 milláért és nem 4-5-6 százezerért gsi-t. Ültem már annyi autóba valószínű mint te, és olyan nyomatékosokban is, de míg erre futtya addig erről beszélgetek, és nem álmodzom hogy egy 400Nm-es kocsi milyen jó nyomatékos 5 millióért és dupla annyi fogyasztásért, majd ha lesz arra pénzem, biztosan jobb és több élmény fog nyújtani mint ezek a 20 éves konstrukciók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Találtam helyet ahol megcsinálják a coolerezést...bár kell segítenem...de legalább meglesz...ja meg le kell mennem Lacházára... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 :lol: ezekután gyanus hogy te meg SÜSÜ-ke vagy :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Találtam helyet ahol megcsinálják a coolerezést...bár kell segítenem...de legalább meglesz...ja meg le kell mennem Lacházára... :lol: :lol: Nefogd vissza magad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Igen valóban nagyot tól de meddig?Vezettem 2.0-es pdti passatot hát mit mondjak <_<Nekem abszolut nem jön be ez karakterisztika. Egészen 6.sebesség végéig 4000es fordulatig......legalábbis amikben Én ültem az ilyen volt......bár volvo volt...viszont ültem passátba is,bár nem vezettem,de az is minden fokozatban húzott a max nyomaték tartományig...... Akkor venni kell olyat 4-5-6 milláért és nem 4-5-6 százezerért gsi-t. Ültem már annyi autóba valószínű mint te, és olyan nyomatékosokban is, de míg erre futtya addig erről beszélgetek, és nem álmodzom hogy egy 400Nm-es kocsi milyen jó nyomatékos 5 millióért és dupla annyi fogyasztásért, majd ha lesz arra pénzem, biztosan jobb és több élmény fog nyújtani mint ezek a 20 éves konstrukciók! Vennék is,mert ez nem csak álom.....csak nem tudok mit kezdeni 3 autóval :lol: Egyébként Lali kadettja 700e forint és az kb akkora feeling mint bármelyik 4-5 milkás autó :lol: A dupla fogyiról csak annyit,hogy az átlag annyi mint neked is,meg mindenkinek az ST-nél is 12 környéke...ebben van minden....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 elvileg valóban úgy van, ahogy mondod, de azért gondolkodj el azon is, hogy ezek a bizonyos paraméterek hogy is állnak. gyakorlatilag egyszerre elvégzett mérések esetén minden paraméter gyakorlatilag azonos lesz. pár percre egymástól volt a két futam. ha a motor közben megváltozott volna, akkor kellett volna eltérést mutasson. de ilyen nem volt, csabi igazolhatja, a kocsija rendben van, nem romlott el rajta semmi. szerintem reális az a feltételezés, hogy a kocsinak gyakorlatilag azonos gyorsulást kell produkálnia azonos fordulaton két egymást követő mérésen (időben is azonnal utána persze). ez alapszabály. a méréseid közül a hibásakat ezzel lehet leginkább kiszűrni. Nem nagy változásokra gondoltam, csak lehet pár fok eltérés az olaj- vagy vízhőmérsékletben, nyomhatja csabi máshogy a gázpedált, váltás során eshet máshova a fordulat (leginkább az utolsó kettő kombinációja), feltámadhat egy néhány km/h-s szellő, stb... Gyakorlatilag valószínű tényleg elhanyagolható, és minimális különbséget hoznak még ha minden össze is áll, csak olyan kategórikusan állítottad, hogy pont úgy van, hogy már bántotta a szemem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Egészen 6.sebesség végéig 4000es fordulatig......legalábbis amikben Én ültem az ilyen volt......bár volvo volt...viszont ültem passátba is,bár nem vezettem,de az is minden fokozatban húzott a max nyomaték tartományig...... Vennék is,mert ez nem csak álom.....csak nem tudok mit kezdeni 3 autóval :D Egyébként Lali kadettja 700e forint és az kb akkora feeling mint bármelyik 4-5 milkás autó :lol: A dupla fogyiról csak annyit,hogy az átlag annyi mint neked is,meg mindenkinek az ST-nél is 12 környéke...ebben van minden....... az lemaradt hogy a kocsim sose volt 500e forint :lol: :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ne viccelj coupe, nem megsérteni akartalak isten ments, és nem azt mondtam hogy a tiéd 500,000Ft, hanem hogy annyiért lehet venni gsi-t, vagyis helyesbítek, 4-5-6 százért :lol: Egyébként meg egyetértek veled, egyszer ha megehetem biztosan lecserélem a gsi-t én is. :lol: Ui: Bocsánatot kérek ha picit is sértő voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na voltunk mérni, most minden jól sikerült, 15.0 volt a legjobb időm, vagyis az körül most nem tettük rá a notebookra, majd jön voszi, nagyon meg vagyok elégedve, főleg hogy most akármit csináltam csak egy kerék forgott el :D melegítettem többször is, de csak egy csík maradt, mindegy a fele gumim elment :lol: hideg van már ezeknek a kumhoknak is, mondjuk azt nem tudom számít e hogy levolt húzva az ablak, bár az már mindegy,,, próbáltam eltenni a negyediket többször is de az rosszabb lett, aztán most elváltottam vagy 3x is :D de összevetve a 15.0 nagyon tetszik és boldogság van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na voltunk mérni, most minden jól sikerült, 15.0 volt a legjobb időm, vagyis az körül most nem tettük rá a notebookra, majd jön voszi, nagyon meg vagyok elégedve, főleg hogy most akármit csináltam csak egy kerék forgott el :D melegítettem többször is, de csak egy csík maradt, mindegy a fele gumim elment :lol: hideg van már ezeknek a kumhoknak is, mondjuk azt nem tudom számít e hogy levolt húzva az ablak, bár az már mindegy,,, próbáltam eltenni a negyediket többször is de az rosszabb lett, aztán most elváltottam vagy 3x is :lol: de összevetve a 15.0 nagyon tetszik és boldogság van :lol: :lol: Lehet csak azért az 1ik kerék forgott mert a másik a nagy hidegtől odafagyott. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gratulálok Lanti a 14.9-es idődhöz most néztem vissza hogy neked is ott van a diagrammod :lol: látszik hogy csak a chat topicot nézem mindig :D sokat hozott a kipufogó neked, nem gondoltam volna több mint 2 tizedet :lol: megcsinálom én is majd eddig is meg akartam de most ezerszáz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ne viccelj coupe, nem megsérteni akartalak isten ments, és nem azt mondtam hogy a tiéd 500,000Ft, hanem hogy annyiért lehet venni gsi-t, vagyis helyesbítek, 4-5-6 százért :D Egyébként meg egyetértek veled, egyszer ha megehetem biztosan lecserélem a gsi-t én is. :lol: Ui: Bocsánatot kérek ha picit is sértő voltam :lol: Nem sértettél meg......az a gsi ami meg annyiba kerül az olyan is :lol: Különben is élményről volt szó nem pénzről :lol: :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem sértettél meg......az a gsi ami meg annyiba kerül az olyan is :lol: Különben is élményről volt szó nem pénzről :lol: :lol: :D :D :lol: Hát az enyém 670 000ft volt, szóval köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hát az enyém 670 000ft volt, szóval köszi :lol: De szerencséd volt...mutass még1-et :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Különben is a 670 kicsit messze van a 4-500tól :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Különben is a 670 kicsit messze van a 4-500tól :D :lol: 4-5-6-ot írtam, de jól van no, mindegy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ....4-5-6.... Az -7 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Voszi, szerinted számítana ha kicserélném a teljesen szétdurrant gátlóimat, és ha igen mennyit saccolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Kettes környékén való gyorsuláskor szerintem számít...(már amikor elpattog...) A 15.0-hoz meg gratula, szép idő az hidd el nekem még 1X... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts