B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Akkor ott szerintem hibáztak...de ezt ha jól emléxek már akkor kitárgyaltuk...még beszéltem is a sráccal akkor telón... :lol: ő is belátta... Abban nem hibáztak hogy hogyan kel mérni, csak abban hogy a 143 le az már tengelyre generált érés volt mi meg azt hittük hogy az keréken mért
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Anti szedd le a 14.6-os idődet :lol: Én azt is firtatom...mert nekem sem megy jobbat versenyen 14.8-nál... Csak mondjuk én ezt most azért ha minden összejön meg is futom...addig meg minek javítsam át... :lol: :lol:
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Milyen váltód van? Ha megmondod én is megmondom, hogy jól jártak-e el.:lol: f20-as volt a kékben, a mostaniban meg f16 :lol:
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Elküldve Október6, 2008 14,7 az tényleg elég parádés mondjuk... most visszanéztem, és széria állapotban az opc-vel futottam 14,82-t, az volt a legjobb. :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Abban nem hibáztak hogy hogyan kel mérni, csak abban hogy a 143 le az már tengelyre generált érés volt mi meg azt hittük hogy az keréken mért 4-ben kell mérni...3-ban nem 1:1 a hajtás... :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 f20-as volt a kékben, a mostaniban meg f16 :D Az F16 rövid fokozatai mondjuk lehetnek magyarázatok a jobb időre... :D :lol: De mérni akkor is 4.-ben... :lol: :lol:
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Anti szedd le a 14.6-os idődet :lol: A GSi turbóra gondoltam...:lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 14,7 az tényleg elég parádés mondjuk... Erről hánytam itt eddig a rizsát "Öcsisajt..." :lol: :lol:
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 f20-as volt a kékben, a mostaniban meg f16 :lol: Csoport tengely, végáttétel? :lol:
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 14,7 az tényleg elég parádés mondjuk... most visszanéztem, és széria állapotban az opc-vel futottam 14,82-t, az volt a legjobb. :lol: És az is dyno-s... :lol:
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Elküldve Október6, 2008 Az F16 rövid fokozatai mondjuk lehetnek magyarázatok a jobb időre... :D :lol: De mérni akkor is 4.-ben... :lol: :lol: jobban össze fogom vetni Lanti és Csabi diagramját, mert mint írtam, az 1/8-uk századra azonos, és egyszerűen nem értem, hogy tudott 1,5 kocsival ellépni az második 1/8-on Csabi. de persze nem kizárt egyáltalán (pl. váltás).
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Elküldve Október6, 2008 És az is dyno-s... :lol: pontosabb is, mint a pályás mérések. :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 És az is dyno-s... :lol: De régen még működött...hozta azokat az időket amiket pályán mentünk...most meg amit furcsálok, hogy sorozatban 2-3 tizeddel jobbakat mér...
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 pontosabb is, mint a pályás mérések. :lol: A G szenzorban hiszek, a vízszintezésben és útban nem. :lol:
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Na én lépek melózni, múlt hónap 8.-ára kellett volna átadnom egy weboldalt :lol: Én sokat dolgoztam ezen az elektronikán hogy ilyen legyen, most az hiszi aki akarja, én tudom hogy ennyit megy, és nagyon hitelesen mér a Voszi műszere. Majd jön a kipuf mert a többi már jó. Na jóéjt :lol:
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 De régen még működött...hozta azokat az időket amiket pályán mentünk...most meg amit furcsálok, hogy sorozatban 2-3 tizeddel jobbakat mér... Talán régen máshol mértetek...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 jobban össze fogom vetni Lanti és Csabi diagramját, mert mint írtam, az 1/8-uk századra azonos, és egyszerűen nem értem, hogy tudott 1,5 kocsival ellépni az második 1/8-on Csabi. de persze nem kizárt egyáltalán (pl. váltás). Elvileg meg kell nézni, hogy 3-tól kinek milyen az áttétele, és ez pl lehet oka a különbségnek...Csabié ha F16 akkor rövidebb jóval mint Lantié... tápinak az oldalán ott vannak a végáttételek, de most nincs kedvem kibuzizni, hogy melyik hogy mennyi lehet... :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 A G szenzorban hiszek, a vízszintezésben és útban nem. :lol: ha jól értettem most is ott mértek ahol régen is...a Sziget előtt... Lantiék mérése volt máshol...meg az én utolsóm...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Elküldve Október6, 2008 megjegyzem régen csak 0" rolloutokat néztünk, sose néztük meg a 10" rolloutot 0km/h-ról indulva. ezt elég nehéz megvalósítani. kb. 0,35mp-nek felel meg. nézd meg ave-nál, ezt bármely fwd mérésénél magad is láthatod, hogy helyes érték.
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Na jóéjt :lol: Jóóócakát.. :lol: Amúgy nem azt fírtatja senki, hogy jól megy...mert jól megy...hanem a 14.7 kicsit erős...csodák meg nincsenek... :D :lol:
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Elküldve Október6, 2008 A G szenzorban hiszek, a vízszintezésben és útban nem. :lol: akkor ezt most fordítsd le magyarra :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 megjegyzem régen csak 0" rolloutokat néztünk, sose néztük meg a 10" rolloutot 0km/h-ról indulva. ezt elég nehéz megvalósítani. kb. 0,35mp-nek felel meg. nézd meg ave-nál, ezt bármely fwd mérésénél magad is láthatod, hogy helyes érték. A Stagebe ha beállsz akkor mekkora a valósan elérhető átlag rollout???
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Jóóócakát.. :lol: Amúgy nem azt fírtatja senki, hogy jól megy...mert jól megy...hanem a 14.7 kicsit erős...csodák meg nincsenek... :lol: :lol: 14.76 azt már majdnem fölfelé kell kerekíteni é az 14.8 Na jóéjt tényleg
Tom Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Na én lépek melózni, múlt hónap 8.-ára kellett volna átadnom egy weboldalt :lol: Én sokat dolgoztam ezen az elektronikán hogy ilyen legyen, most az hiszi aki akarja, én tudom hogy ennyit megy, és nagyon hitelesen mér a Voszi műszere. Majd jön a kipuf mert a többi már jó. Na jóéjt :D 60as rendszer? Amit a Lender a 3-400 lovas Subarukra tesz? Kiváncsi leszek, hoz-e javulást... én tudom hogy ennyit megy, és nagyon hitelesen mér a Voszi műszere. Értem. :lol: Nem hogy hiteles, hanem ez maga az etalon. :lol: (Nem tudom, hogy tényleg az-e, de a jelenleg rendelkezésre álló információk nem feltétlenül ezt támasztják alá... Véleményem szerint jelenleg kicsit meredek ezt így implicit módon kijelenteni:))
Recommended Posts