Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 kész van vmi újabb muhamobil? Új? Minek? Így sem tud olyan autójával kijönni, hogy ne pitsázzal el csúnyán az embert... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 kész van vmi újabb muhamobil? Ha jól hallottam, akkor készül majd valami Omega féleség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 kár, hogy elfogy a váltó és 90 környékén váltasz, mert egyébként gyorsabb váltásokkal és 100 feletti hármas szúrásával beszoríthatnád a 0-100-at 7mp alá! hármasban erősebb a gép, mint kettesben és négyesben, ez még ami feltűnt. egyébként egyenletes a teljesítmény leadás, picit esik a fordulattal, nem vészes. grat még1x! Én mindíg mondom nei hogy ne váltson 5500nál,de nem halgat rám.....Mikor mellette ültem pénteken kegyetlenül elment Lanti melett.....Ennek szerintem lényegesen jobbnak kellene lennie....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 udejó 5let volt ez a topic enyémet is kielemezhetnéd more meg megmérhetnénk mégegyszer me sztem javult egy hangyányit Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 kapard össze a gépedet, jelentkezz, hogy este mikor akarsz mérni, 18 fok van este 9-kor, az pont jó. szoljál a molesnak is hogy szedje össze magát, mert múltkor megbeszéltük, hogy jön mérni, elfelejtwette. nekem nincs meg a telszáűma. a kúlerrel 0,4G a gyorsulásom 100km/h-nál. anti 300LE-s kék-feketéje 2 mázsa mínusszal tudott ennyit anno. tempónál bika lett a gép. indulás ratyi, nem tudok 0,5G-nél jobbat, egyszerűen elforog a kerék bármit teszek. nincs valakinek 2 db 235/40 R17 vagy 245/40 R17 gumija próbára? vennem kell valamit, de nem akarok kidobni egy valag pénzt ha értelmetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 kapard össze a gépedet, jelentkezz, hogy este mikor akarsz mérni, 18 fok van este 9-kor, az pont jó. szoljál a molesnak is hogy szedje össze magát, mert múltkor megbeszéltük, hogy jön mérni, elfelejtwette. nekem nincs meg a telszáűma. a kúlerrel 0,4G a gyorsulásom 100km/h-nál. anti 300LE-s kék-feketéje 2 mázsa mínusszal tudott ennyit anno. tempónál bika lett a gép. indulás ratyi, nem tudok 0,5G-nél jobbat, egyszerűen elforog a kerék bármit teszek. nincs valakinek 2 db 235/40 R17 vagy 245/40 R17 gumija próbára? vennem kell valamit, de nem akarok kidobni egy valag pénzt ha értelmetlen. Nekem van 2 db 235/40 vagy 45 talán...téli...azzal lehetne próbálkozni, csak nincs felnin, és Gelkonál van...szívesen odaadom, ha kő szólj... :lol: Nekem az volt a Senin hátul télen... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 RedKiller on board! nu, csabi bratyó talicskája is rákerült a gépszíjra. meglepően jót repesztett a srác: szétesős szmájli. három futamot nyomott le, ebből az első kettő egész jó volt, de a harmadikra félelmetesen jót futott az ürge!!! drabális váltások, mintha maga Lanti menne :D tökéletes időben is jött mindegyik. meg is lett az eredménye, nem kicsit, nagyon! 0-100-ra az idő pontosan: 6,95mp --- há' mi van itt, megbolondultak a géessik???? :lol: :lol: csak megjegyzem, hogy kétszer is 100 után váltott, és akkor 7,3mp lett a 0-100. ennyit számít, hogy beforgatta kettesben 100-ba!!! Dini bá' főleg önnek szól! :lol: 1/8-os idő (pontosan: 9,97mp@123,6km/h): 1/4-es idő (pontosan: 15,12mp@154,6km/h): Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nyers dínó idő ========== 1/8 -> 9,97@123,6km/h 1/4 -> 15,12@154,6km/h Nettó idő 10" rollout ============== 10" rollout = 0,36s 1/8 -> 9,61@123,6km/h 1/4 -> 14,76@154,6km/h ami feltűnt, hogy 150LE felettinek mutatkozik az autó hármasban. nem tudom, hogy nem történt-e valami esetleg a mérentyűvel (picit lefittyedt esetleg az üvegről), mert kettesben még 126LE keréken, hármasban már felmegy 133LE-ig. az mindenképpen 150LE felett van. mindenesetre nagyon jó idő, köszönhetően a jó rajtnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 az 1/8-os idő éppen azonos Lantival, és ha jól hallottam, a két kocsi kb. azonosat is ment. viszont hármastól Csabi gépe ellépett lantitól 1,5 tizedet, ami 1,5 kocsi. gratulálok a szuper időkhöz, a 0-100 überzsír, az 1/8 is, az 1/4 mérföldes időben nem vagyok tökéletesen biztos, hogy jó lett. mindenesetre az 1/8-ig látható futamból 15-ön belül lenne biztosan. (a másik két futam ugye 15,1 lett 10" rollouttal.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Voszi! Még mindig nem értem, hogy mi lehet az oka annak, hogy mindenkinek jobbakat mérsz mint amit pályán (jobb tapadás mellett) bárki is menni tud... :lol: Nekem is 14.6-ot mértél, de tisztán látszik, hogy már két versenyen is kiderült kb 10 futamból, hogy 14.8-nál nem tudok jobbat menni... szerinted???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nagyon jó eredmények! Szerintem utcai gumival nekem nem lenne ilyen 0-100-ra időm. :lol: Ha Pesten járnék valamikor, akkor viszont lehet jó lenne mérni egyet még ezzel a konfiggal, mert eddig még nem lett mérve soha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Köszi szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 Voszi! Még mindig nem értem, hogy mi lehet az oka annak, hogy mindenkinek jobbakat mérsz mint amit pályán (jobb tapadás mellett) bárki is menni tud... :lol: Nekem is 14.6-ot mértél, de tisztán látszik, hogy már két versenyen is kiderült kb 10 futamból, hogy 14.8-nál nem tudok jobbat menni... szerinted???? a válasz világos: hogy futottad azt a 14,6-ot? mentél 14-et, ebből volt 10db 15,0 és afeletti idő, 1db 14,8, 2db 14,9 és 1db 14,6. na most, ha egyszer mehetnél 14-szer egymás után a pályán fél órán belül, és nem lennél ideges, és tudnál 10" rollouttal indulni, akkor lenne még ennél is jobb időd. :lol: annyi meg egy bambi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Voszi! Még mindig nem értem, hogy mi lehet az oka annak, hogy mindenkinek jobbakat mérsz mint amit pályán (jobb tapadás mellett) bárki is menni tud... :lol: Nekem is 14.6-ot mértél, de tisztán látszik, hogy már két versenyen is kiderült kb 10 futamból, hogy 14.8-nál nem tudok jobbat menni... szerinted???? Én 15.2 mentem rossz gumikkal, és a másik motorral, mikor ezt beleraktam éreztem hogy ez sokkal jobb, most azért ezek az új gumik is jók, főleg mikor bemelegítettem ezért is lett nagyon jó a rajtom, és maga az a futam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 a válasz világos: hogy futottad azt a 14,6-ot? mentél 14-et, ebből volt 10db 15,0 és afeletti idő, 1db 14,8, 2db 14,9 és 1db 14,6. na most, ha egyszer mehetnél 14-szer egymás után a pályán fél óránbelül, és nem lennél ideges, és tudnál 10" rollouttal indulni, akkor lenne még ennél is jobb időd. :lol: annyi meg egy bambi. :lol: na meg nem kell állni órákat a sorban, stresszelve, nincs felhordva a viz az első 30 méterre stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nagyon jó eredmények! Szerintem utcai gumival nekem nem lenne ilyen 0-100-ra időm. :lol: Ha Pesten járnék valamikor, akkor viszont lehet jó lenne mérni egyet még ezzel a konfiggal, mert eddig még nem lett mérve soha. :lol: persze, gyere. a demó mobilt bármikor megmérjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 a válasz világos: hogy futottad azt a 14,6-ot? mentél 14-et, ebből volt 10db 15,0 és afeletti idő, 1db 14,8, 2db 14,9 és 1db 14,6. na most, ha egyszer mehetnél 14-szer egymás után a pályán fél órán belül, és nem lennél ideges, és tudnál 10" rollouttal indulni, akkor lenne még ennél is jobb időd. :lol: annyi meg egy bambi. :lol: kb 6-ot mentem, mint pl egy versenyen is kb... no mindegy...amúgy Te hol tartasz időben??? Arról is rakhatnál már fel végre valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 na meg nem kell állni órákat a sorban, stresszelve, nincs felhordva a viz az első 30 méterre stb... Lehet, hogy ilyen egyszerű...csak mégis mókás számomra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 Lehet, hogy ilyen egyszerű...csak mégis mókás számomra... értem én Anti bá', hidd el ez engem is biztos idegesítene! elvileg ott a lehetőség, hogy megfusd, de nem jön össze. a Lali se tudta lenyomni a 13,8-at pályán a kadijával még eddig, pedig megcsinálta. igaz aznap ő is futott vagy 15-öt, és a java 14,2-es vagy rosszabb idő volt. de egyszer végre élére pattant, és 13,8 lett. előbb- utóbb összejön ne izgulj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Lehet, hogy ilyen egyszerű...csak mégis mókás számomra... Én tudtam hogy ez a motor 15 alá megy új gumikkal, főleg akkor bíztam benne a legjobban mikor mentem a Honda Doctoros VTI-vel 4-ből 3x kikapott és ő mutatta a timeslippet hogy 14.85-öt ment 3x is, igaz csak fél autókról beszélünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 kb 6-ot mentem, mint pl egy versenyen is kb... no mindegy...amúgy Te hol tartasz időben??? Arról is rakhatnál már fel végre valamit... :lol: :lol: nálam vannak a futamjaid, 14db volt az a 6 :lol: jó buliban gyorsan száll az idő... és fél órán belül volt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 kb 6-ot mentem, mint pl egy versenyen is kb... no mindegy...amúgy Te hol tartasz időben??? Arról is rakhatnál már fel végre valamit... :lol: az a baj, hogy a kettes szinkronja helo, most nem tudok menni vele időket, kinyírta a nyomaték. megy bele új szinkrongyűrű + új csapágyazás + új szinter papucsok, aztán mérünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 értem én Anti bá', hidd el ez engem is biztos idegesítene! elvileg ott a lehetőség, hogy megfusd, de nem jön össze. a Lali se tudta lenyomni a 13,8-at pályán a kadijával még eddig, pedig megcsinálta. igaz aznap ő is futott vagy 15-öt, és a java 14,2-es vagy rosszabb idő volt. de egyszer végre élére pattant, és 13,8 lett. előbb- utóbb összejön ne izgulj! :D Ne hülyéskedj már, dehogy izgulok... :lol: :D nem azért írom... Csak általánosságban folyamatosan jönnek a pályán mért idők, és 2-3-4 tizeddel jobbakat mérsz mindannyiunknak...Ami nem baj...majd viszem lacházára a mérésed, azt hátha bejutok vele a 8-ba... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: nálam vannak a futamjaid, 14db volt az a 6 :lol: jó buliban gyorsan száll az idő... és fél órán belül volt az egész. :lol: :D :D 14-et mentem volna...tényleg nem rémlik, de elhiszem... Na de inkább a Nagy Cáppetiről regélj, hogy az mitfut...meg Cápali, ha már mértétek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ne hülyéskedj már, dehogy izgulok... :lol: :D nem azért írom... Csak általánosságban folyamatosan jönnek a pályán mért idők, és 2-3-4 tizeddel jobbakat mérsz mindannyiunknak...Ami nem baj...majd viszem lacházára a mérésed, azt hátha bejutok vele a 8-ba... :lol: :lol: nem hiszem, hogy jobbat mérek mindenkinek, mint amit pályán fut. aki egyszerre sokat megy, annál előfordulhat, hogy becsúszik egy egészen jó futam. előbb-utóbb lesz olyan pályán is. a dínó vízszintjére vigyázni kell, ez fontos, mert pl. lehet, hogy most a csabi utolsó futamában elengedett az egyik láb egy kicsit, és az már ugye bezavarhat rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts