Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gyorsulás méricske (Dyno)

voszi

Recommended Posts

Jövőre be kell menned 10 alá 400on...:omg:

Persze, majd verem egy A Corsával a Schustert! B)

Ahhoz valami olyan motor kellene, mint Lalinak van, középmotorként és iszonyat durva slickekkel, sperrel.

De vicces lenne. :o Mondjuk elég fa$zán (csak kibasztam a cenzúrázó programmal! :) ) tördelné a féltengelyeket, az tuti. :)

Megosztás:

mé' me' pinanyista van esküvő után? :) :)

Ezt senki nem mondta...vagyis inkább csak úgy legyél Pinanyalista, hogy a Niki ne tudjon róla... :omg: Ez így lehet jobb mint ha pinanyista lenne...

Hú mit kapok én ezért Nikitől...

Inkább menjetek azért a nagykabátért...aztán gyorsan essetek túl az egészen...elfeletjük, mintha mi sem történt volna... B)

Megosztás:

• 10 months later...
Még jó hogy GSi topicban a múltkor kérdeztem hogy hol tudnak teljesítményt mérni. :rolleyes:

Egy kis infót tudna valaki írni arról hogy hogyan is megy ez? ( min, hogyan, meddig és mennyiért... stb stb ) ;)

Le kell méretned a kocsi pontos súlyát, és odajönni a megbeszélt időpontban, és eltolni neki mint a barom...kb 400m-en...aztán Oszibácsi megnézi a diagramot, számol, leírja mi mennyi...és hogy lassan váltottál... ;)

Ja és ingyé van... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.