Tom Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Örülök, hogy ilyen jó eredmény jött ki. :) Jó??? Ez a motor könyörög a T3/4-ért... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Jó??? Ez a motor könyörög a T3/4-ért... :) elöbb-utóbb lesz valami! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 elöbb-utóbb lesz valami! :) B) Jövőre be kell menned 10 alá 400on...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Jövőre be kell menned 10 alá 400on...:omg: Persze, majd verem egy A Corsával a Schustert! B) Ahhoz valami olyan motor kellene, mint Lalinak van, középmotorként és iszonyat durva slickekkel, sperrel. De vicces lenne. :o Mondjuk elég fa$zán (csak kibasztam a cenzúrázó programmal! :) ) tördelné a féltengelyeket, az tuti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 hát jó kis szerkentyű lenne, az biztos. júniusban futottam utcán 14,09-es időt (167 km/h célpontival). a nyakadon vagyok Demó, erősíts! B) a 9,000-d nem forog veszélyben, 9,27 a legjobbam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 "2 felhasználó: voszi, atommanó" nicsak, egy embörke, aki nem 8 centivel gyött... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 hát jó kis szerkentyű lenne, az biztos. júniusban futottam utcán 14,09-es időt (167 km/h célpontival). a nyakadon vagyok Demó, erősíts! B) a 9,000-d nem forog veszélyben, 9,27 a legjobbam... :) A hétvégi vodkázás után szerintem még azt is megdöntöttet volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 "2 felhasználó: voszi, atommanó" nicsak, egy embörke, aki nem 8 centivel gyött... :) B) Csiszi-Csoszi... :) ...pedig jóóól is nézett ki...csak kicsit ingerült volt a lelkem... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 lehet, ment bele azóta 4 iridium gyertya, 0.75mm-es gap-pel, lehet, picit hoz az is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hm...iridiumosat még nem ittam...de majd kipróbálom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 a lambda szonda se buzul már, hála Viktornak, aki jóóóóóóóóóóóót adott (végül) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hm...iridiumosat még nem ittam...de majd kipróbálom... :) a punci ízű jobb... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 a punci ízű jobb... :) Na Te olyat jövő héttől nem iszol drága barátom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2007 mé' me' pinanyista van esküvő után? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 mé' me' pinanyista van esküvő után? :) :) Ezt senki nem mondta...vagyis inkább csak úgy legyél Pinanyalista, hogy a Niki ne tudjon róla... :omg: Ez így lehet jobb mint ha pinanyista lenne... Hú mit kapok én ezért Nikitől... Inkább menjetek azért a nagykabátért...aztán gyorsan essetek túl az egészen...elfeletjük, mintha mi sem történt volna... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tudod, Oszi bátyám, a krokodil! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2007 Tudod, Oszi bátyám, a krokodil! B) :) nem szép dolog bántani a kisebbet, világos? :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 nem szép dolog bántani a kisebbet, világos? :) :) majd legközelebb lejátszuk dartsban! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 voszibácsi.... valamelyik este lehetne újabb méricske esetleg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 voszibácsi.... valamelyik este lehetne újabb méricske esetleg? :rolleyes: ;) jaja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2008 oks, antival már beszéltünk róla. mérünk vaze :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 oks, antival már beszéltünk róla. mérünk vaze ;) majszoljtaok nekem is lecci :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Oszibá! Péntek után nézz egy időpontot...vagy jövő hét közepe körül...azt bökj egyet...mi meg gyűlünk mint a döglegyek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Még jó hogy GSi topicban a múltkor kérdeztem hogy hol tudnak teljesítményt mérni. :rolleyes: Egy kis infót tudna valaki írni arról hogy hogyan is megy ez? ( min, hogyan, meddig és mennyiért... stb stb ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Még jó hogy GSi topicban a múltkor kérdeztem hogy hol tudnak teljesítményt mérni. :rolleyes: Egy kis infót tudna valaki írni arról hogy hogyan is megy ez? ( min, hogyan, meddig és mennyiért... stb stb ) ;) Le kell méretned a kocsi pontos súlyát, és odajönni a megbeszélt időpontban, és eltolni neki mint a barom...kb 400m-en...aztán Oszibácsi megnézi a diagramot, számol, leírja mi mennyi...és hogy lassan váltottál... ;) Ja és ingyé van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts