voszi Elküldve Július9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2007 9.11 mp-et velem együtt, de egyedül menne 9 alatt... ahhoz még enni kell egy kis túrós düznit... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 9.11 mp-et velem együtt, de egyedül menne 9 alatt... ahhoz még enni kell egy kis túrós düznit... :rolleyes: 402 mre gondoltam...az nem volt kérdés, hogy a hátsókerék miatt jobb a 0-100-a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 én is akarok én is akarok mérni szeretnék! <_< de sose vagyok ott ahol mérnek ;) Na sebaj majd egyszer :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2007 Lurdy-hoz szoktál jönni? turbós Sanyit ismered? (Sanyiqua) ha ezek nem mondanak semmit, akkor itt a megfejtés, ha meg igen, akkor meg légyszi aktivizáld magad, és akkor lesz mérés is... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Lurdy-hoz szoktál jönni? turbós Sanyit ismered? (Sanyiqua) ha ezek nem mondanak semmit, akkor itt a megfejtés, ha meg igen, akkor meg légyszi aktivizáld magad, és akkor lesz mérés is... ;) :rolleyes: hihi... Én már voltam Lurdy-n is. Múltkor Sanyiqua-t is megismertem. Mégsincs mérésem. <_< Tényleg Voszi! Jársz még Debrecen, Pallagi út felé? És ha igen, akkor mikor vagy várható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 sztem benne van a 16-os idő simán! Szerintem benne is marad... :rolleyes: ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Szerintem benne is marad... :rolleyes: :D ;) De ezt legalább fixen tudja... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 De ezt legalább fixen tudja... :rolleyes: Hát ezt szeritnem még a piros hetes is fixen tudja... ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Addig ne szövegelj...amig nekem volt gyorsabb autóm...majd ha mész vele olyan időt utána...esetleg...de akkor is egy kategóriával feljebb vagy...azért oda meg elég gyatra...szóval...MR piros 7-es... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Addig ne szövegelj...amig nekem volt gyorsabb autóm...majd ha mész vele olyan időt utána...esetleg...de akkor is egy kategóriával feljebb vagy...azért oda meg elég gyatra...szóval...MR piros 7-es... <_< Hát akkor Blitzen találkozunk... ;) Egyébként tényleg elég felejtős ez a kat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát akkor Blitzen találkozunk... :D Egyébként tényleg elég felejtős ez a kat... :rolleyes: Az az egy szerencséd, hogy ugye én nem indulhatok... <_< ;) ...megúsztad... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Na ezt kipróbálom...és ahogy én tudok...szerintem meglesz idén a blitzen a Jet Car show... <_< vagy az idei tűzoltós bemutató korábban lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 vagy az idei tűzoltós bemutató korábban lesz :rolleyes: Csak ha sikerül elintézni, hogy a sárga fekete is ott legyen... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Amúgy az a borzasztó, hogy nagyon elszáltak a kategóriák... A dízel kategóriában az élmenők már fixen tudják a 12 közepe időket... A2-ben is sima ügy a 11-es idő már... A3-ban 12.5-es idők... A4-ben meg már 10-es időket mennek a döntősök... És akkor hol vagyunk mi a 13 teteje időkkel...már ha épp összejön és nem 14 alja lesz... :rolleyes: De ami még érdekesség, hogy az alacsonyabb kategóriák rendre jobbakat mennek mint az nem hogy maguktól, de a fentebbi kategóriáktól várható lenne... 60' 1.943 1/8 ET 7.792 1/4 ET 11.949 1/4 km/h 189.410 És azért ez egy dízeltől elég meredek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 És azért ez egy dízeltől elég meredek... A dízeleket máltatlanul lekezelik gyorsulás - teljesítmény terén..pedig már vége a régi szép benzingőzös időszaknak...Nyomaték rulez!! :rolleyes: PÍSZ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A dízel kategóriában az élmenők már fixen tudják a 12 közepe időket... A2-ben is sima ügy a 11-es idő már... A3-ban 12.5-es idők... A4-ben meg már 10-es időket mennek a döntősök... Lényegében A3ban még lehet keresgélni valamit, de utcai autókkal egyre inkább semmi keresnivaló az élmezőnyben egyik kategóriában sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Utcai autóval már ott sem nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2007 nincs is értelme. ha megnézel egy 12-es időt ballagó gépet, akkor az minden, csak nem az, amibe nap mint nap beleülnél... esetleg belehánynál, de ülni semmiképp... :rolleyes: kivétel az ilyen SL63 AMG, meg hasonlók, amik meg másért nem jók semmire (fosol, hogy ellopják, nem sejk a nagyapád, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 ... Tényleg Voszi! Jársz még Debrecen, Pallagi út felé? És ha igen, akkor mikor vagy várható? kérdésem még továbbra is volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2007 kérdésem még továbbra is volna. <_< bocsánat, nem figyeltem! szóval megyek én TEVA-ba valamikor, de még nem tudom mikor. mindenesetre jó előre fogok szólni, nyugi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 oksa. THX! küldök pü-be számot, bár asszem iwiw-en is ismerjük egymást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 persze! tolod a tömeget, tolom a lóerőt! :) Most voltam mérni, velem együtt teli tankkal (mint Kecsón is) 950Kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2007 vettem! este lesz teljesítmény adat keréken, meg becslés főtengelyre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2007 szia Demo! itt vannak egybecsomagolva a görbék a legjobb futamodról, talán még nem láttad őket (800x600, 1024x768 és 1600x1200-as méretekben minda három görbics): Demó legjobb futama - diagramok (070615) a teljesítményedre az infó: - a mérés során kocsi teljes tömege 1505 kg-ra volt állítva. - a kocsi tömege 950kg - az időjárási és tengerszint feletti magasságra vonatkozó adatok kb. jók voltak (igaz csak 12 celsius volt megadva, de Speed szerint olyan 16 fok volt, és az nem jelent 5 század eltérést se, a többi adat meg jó volt) a keréken mért legnagyobb teljesítményed a beállításokhoz: 191,8LE (kettesben), 185,0LE (hármasban) itt a nyers teljesítmény görbéd a csúcsértékkel: de reálisan csak kb. ennyi a max, mert a csúcsteljesítmény környékén eléggé ingadozik az érték (mint mindenkinek): a keréken mért teljesítmény ebből: 191,8/1505*950 = 121,07LE a főtengelyen ez kb. (20% veszteséggel számolva): 121,07 / 0,8 = 151,34LE a valós csúcsteljesítményedet (a másik értékből) olyan 119,05->148,8LE-re becslem. simán kijött a 150LE, jól nyomja a C20XE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Köszi szépen! Örülök, hogy ilyen jó eredmény jött ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts