redline Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 :jelentkezik: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Én is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 igen, ezzel egyetértek. lehet C20XE-vel is menni 7,8 körül, nagyon ügyes vezetővel, jó állapotú géppel... de azért ez inkább Futó kolléga gépére nézve dicséretes! Ez azért nagyrészt köszönhető a rövid váltónak is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ez azért nagyrészt köszönhető a rövid váltónak is :blush: Íííígy van. ;) Április folyamán szeretném végre tisztába rakni ezt a motorvezérlősdis kérdőjelet, meg még március végére rákerülnek a normális méretű kerekek, és akkor már nem sok GSi lesz ellenfél az ismerősök között. :D Akkor lesz igazán készen a GSi verő project. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Háromnegyed 11-re én is ott vagyok...a blokk az még C20xe... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 a mérésre 3-4 db C20XE kolléga jelentkezését várom! kedd este 10 körül mérünk a III. kerületben, az ósan mögötti "tesztpályán". :D ;) én csak megfigyelő.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Voszi! Lassan meg lehet határozni előre a "rendelési" időpontokat. ;) Vizitdíjautomatát csinyájjak? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Voszi! Most kérdezem meg a srácot ha tudok valamit hívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Voszi! Most kérdezem meg a srácot ha tudok valamit hívlak. szerintem tök hasznos az a "privát üzenet küldése" funkciója a fórumnak :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 Lantit is megmérjük, ha időben befér. esetleg Tom kolléga nem hozza el a Calit bemérni? mindenki készüljön azzal, hogy hány kilós a kocsija, mert különben neki csak idő, meg gyorsulás mérés lesz, teljesítményt nem fogok tudni mondani. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Lantit is megmérjük, ha időben befér. esetleg Tom kolléga nem hozza el a Calit bemérni? mindenki készüljön azzal, hogy hány kilós a kocsija, mert különben neki csak idő, meg gyorsulás mérés lesz, teljesítményt nem fogok tudni mondani. :lol: Hát olyan nagyon nincs mit mérni rajta. :blush: Az 1/8 9.3at tudom, a felett meg pont úgy megy, mint egy GSi... :D Bár lehet hogy keddig már phase 3 lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 Hát olyan nagyon nincs mit mérni rajta. :blush: Az 1/8 9.3at tudom, a felett meg pont úgy megy, mint egy GSi... :D Bár lehet hogy keddig már phase 3 lesz... ;) nekem mind1, de ha felteszed a phase 3-at, akkor mindenképpen előtte is mérni kéne, nemde Mr.? különben honnan fogod tudni, hogy oks a cucc, vagy sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Esetleg én is kinéznék...és ha beleférek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 nekem mind1, de ha felteszed a phase 3-at, akkor mindenképpen előtte is mérni kéne, nemde Mr.? különben honnan fogod tudni, hogy oks a cucc, vagy sem. :lol: Hát azért remélem megérzem majd a különbséget. :blush: Meg van negyed mérföld mérve már. ;) De ha beférek, akkor kimegyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Esetleg én is kinéznék...és ha beleférek... :blush: csak gyüjjék, csak gyüjjék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Hát azért remélem megérzem majd a különbséget. :blush: Meg van negyed mérföld mérve már. :lol: De ha beférek, akkor kimegyek. :D a teljesítményt is kimérjük, azért az + lenne. na és persze az 1-2 tized mp javulgatásokat nem fogod úgyse érezni. persze ha 0,5 mp-et hoz a cuccos, akkor azt vágni fogod márce nélkül is. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 srácok, ha eső lesz, vizes út, stb., akkor automatice kimarad a méricske. illetve hát én ott leszek, de nem látom értelmét olyankor mérni, mert úgy se lesz használható ideje senkinek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Jó időt jósolnak. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Eső:jogos, értelemszerü. De tényleg pont most volt az időjóslás.. napos időt hazudnak.. bízunk benne.. addig meg el kellene vinnem a méhbe a kocsit ;) :D neeeem.. nem leadni, leméretni! Kiváncsi leszek mit produkál a kocsi.. bár sajnos érzem h nem olyan jót mint mondjuk 2-3éve csinált volna :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 srácok, ha eső lesz, vizes út, stb., akkor automatice kimarad a méricske. Miért? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Miért? ;) Mert száraz útom megcsúszik a kuplungod... :D :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Mert száraz útom megcsúszik a kuolungod... :D :blush: :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 kb. mikor lesz a hóka móka? Ha nem public, jöhet privbe is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Úgy tünik, hogy a mai mérésből kimaradok, mert attól tartok nem fogok tudni menni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Úgy tünik, hogy a mai mérésből kimaradok, mert attól tartok nem fogok tudni menni :D Mit fogsz csinálni holnap a Patyinál? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts