Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Érdekes lesz...... Most mivel fog versenyezni a Géza? Csak mert én úgy tudom, hogy már eladta a Kadettot, az Astrája pedig azért annyira nem gyors. Vagy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Kapjátok be, ilyet még úgy sem mértetek: (ha már "lomha" a diesel, legalább szóljon nagyot! - pukk :huh: ) ESPL Amateur 2 Woofer - GT: 313.3 MC: 131.5 MO: 131.8 I: 50 Ez volt az Economy mód, erősítő nélkül... idén lehet próbálkozni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 ... nehogy legyen még1 szabálymódosítás és mielőtt rosszul jársz... Ebbe én belefutottam... szívni is fogok miatta, rendesen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 ennek lehet utánna kellene járni :lol: de a 195-ös gumi hol számít? a hajtott kerekeken? vagy az összesen? (cupé nehogy legyen még1 szabálymódosítás és mielőtt rosszul jársz gyorsan megmentem tőled az azeveket :D ) Te szerinted a 4X4-nél miről van szó??? Már ha csak hajtott kerékről van szó... :unsure: :lol: :lol: Viszont a 195-ös brahi csak utcai gumi lehet, de abból is kapni olyat ami jópofit tapad... De így van...megkérdeztem tegnap olyat aki ott volt a megbeszélésen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2007 micsoda farokság... anti, sztem télleg írjatok ki saját bajnokságot. "aki nálam gyorsabb, egy osztállya feljebb indul!" :unsure: :huh: géza a muha féle kadettot terelgeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szóval! A Muha tavaly eladta a Gézának a Kadettot...de mindkettővel versenyeztek...felváltva...aztán idén a Muha visszavásárolta a Kadettot... Ja és az Astra is gyors...ha jól emléxem...13.1 körüli időt ment már vele... :unsure: Mr Ópíszí! Azért hagytalak ki a házi bajnokságból, mert nem volt kedvem 125-ig leszámozni... :huh: :lol: (Viccet félretéve, azért mert Te közölted, hogy úgy sem jössz el egy versenyre sem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 muha ha :unsure: :huh: :lol: mondtam, csak ellened indulok, és csak 60 km/h-ig! egyébként jól tetted, hogy kihagytál, mert úgyse megyek ilyen versenyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 De mééééé nem???? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 őszinte leszek. sajnálom a kocsim rá :huh: :lol: :lol: ha lenne egy olyan taligám, mint Demó-nak :unsure: akkor biztos mennék én is, de ezzel soha. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 ha lenne egy olyan taligám, mint Demó-nak :unsure: akkor biztos mennék én is, de ezzel soha. :lol: :lol: A lehetőség adott...........egya jó kis LET Corsa! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 A lehetőség adott...........egya jó kis LET Corsa! :lol: :unsure: asszem nyuszmusz agyonvágna, ha lenne egy ilyen killerstuff-om. ;) de a viccet félre téve, most se időm, se lehetőségem nem lenne egy ilyen gép létrehozására. egyébként is a Morzsa lenne az alany. :D akkor meg mivel járnék? :huh: :lol: :) :P dBilas rendszer 1 bar nyomáson: 300LE. elég harapós egy Morzsa lenne belőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Sziasztok! Az EDS Motorsport felrakta a C20XE csomagjainak diagrammjait. Tudnátok segíteni az értelmezésben, mint görbeolvasásban jártas öreg rókák? :unsure: Mit jelent a P_loss jelzésű vonal, ami a diagrammok alján látható? Ami még érdekes, hogy a Phase II és Phase III nyomaték maximuma közel azonos, csak más a görbe. A II egy powercap-ból és egy chip-ből áll, míg a III-ban egy pár Schrick 268 fokos tengely+powercap+optimalizált chip van. Lehetséges, hogy egy powercap-os cucc hoz akkora nyomatékot, mint egy tengelyes? Phase I (csak chip, 165 PS) : http://www.eds-motorsport.de/Diagramme/C20XE-Phase1.jpg Phase II (powercap + chip, 170 PS) : http://www.eds-motorsport.de/Diagramme/C20XE-Phase2.jpg Phase III (powercap + chip + Scrick 268 tengelyek, 185 PS) : http://www.eds-motorsport.de/Diagramme/C20XE-Phase3.jpg Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szerintem az a hajtás vesztesége. És nem a nyomatékcsúcs a leginkább mérvadó. A II és a III igencsak eltér egymástól, főleg ha beleülnél, akkor éreznéd a különbséget. :unsure: A karakterisztika sokat számít :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Persze, más a karakterisztika, de az nem fura, hogy ugyanazt (csak máshol) tudja produkálni nyomatékban egy tengelyes és anélküli összeállítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Phase II (powercap + chip, 170 PS) : http://www.eds-motorsport.de/Diagramme/C20XE-Phase2.jpg hmmm cirka 70e-ért kapsz egy powercap-et meg egy chip-et? hmmmm....érdekesen hangzik....bár az van odaírva, hogy "bis 1993" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Persze, más a karakterisztika, de az nem fura, hogy ugyanazt (csak máshol) tudja produkálni nyomatékban egy tengelyes és anélküli összeállítás? Mivel a tengelyes megoldásban nem lehet eleve akkora nyomaték. A tengellyel mindig pörgetősebb lesz a motor, erősebb, de nyomatékszegényebb. És a nyomaték maximuma is feljebb csúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 hmmm cirka 70e-ért kapsz egy powercap-et meg egy chip-et? hmmmm....érdekesen hangzik....bár az van odaírva, hogy "bis 1993" :unsure: Van 95 után is. De neked ha jól emlékszem még a régi elosztófedeles gyújtásod van, tehát tulajdonképpen még a 93 elötti rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Mivel a tengelyes megoldásban nem lehet eleve akkora nyomaték. A tengellyel mindig pörgetősebb lesz a motor, erősebb, de nyomatékszegényebb. És a nyomaték maximuma is feljebb csúszik. Okés, így már értem! :unsure: Utcára akkor jobb a Phase II, nem kell úgy gyilkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ezzel a 268-al még nem túl durva, kicsit hondás lesz a motor. De még utcára is jó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ezzel a 268-al még nem túl durva, kicsit hondás lesz a motor. kettőt kérek :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ezzel a 268-al még nem túl durva, kicsit hondás lesz a motor. De még utcára is jó. :unsure: Még a 276 is bőven okés. A fölött van a necc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Még a 276 is bőven okés. A fölött van a necc. a gyári mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 a gyári mennyi? Valahol 260 körül asszem. Vagy kisebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 254 vagy 256? Valamelyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Még a 276 is bőven okés. A fölött van a necc. Ezt azért nem állítanám. :unsure: Akkora van a kronteces astrákban is. :huh: Láttál te már olyan motort járni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts