opel16v Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 csak megemlítettem, hogy szép kerek váltásaid vótak, némelyiknél 0,2 alá sem ment a G... na émn ilyet nem tudok... :lol: :) Lesz az még jobb is. :) Egyébként valószínűsítem, hogy az 1 -> 2 és a 3 -> 4 váltás a jobb, a többinél ugye oldalirányban is kell mozgatni a váltórudat, és az nagyon bizonytalan. Versenyeken is azzal szenvedek, hogy az ötös és a visszaegyes nagyon nehezen talál a helyére. :) No de nem panaszkodom, inkább vizsgálom az anyagi helyzetem, honnan lehet még lecsípni majd a GL szemek költségét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Anti! 1.-ben miért horpad be a motorod mindig kb. a felénél? Olyan 4000-s fordulat környékén mindig visszaesik a G-d. Ott jön a második turbóluk?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nem! Ott éppen tiltásban autókázok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Az 5.72-es 0-100-ammal viszont elégedett vagyok...mert ez jobb időben 5.5 is lehet... ez tényleg nem rossz :) itt van a legjobb idő (13,93-as) menethez a teljesítményed és nyomatékodra a diagram: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...-070115-07_.JPG http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...-070115-08_.JPG ugyanerre a G és a sebesség görbék: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...-070115-09_.JPG 400 (néhol ~418) Nm? wow :) egyszer az én lenézett csodámat is le kellene mérni :) de csak olajcsere után mert a mostani kezd érdekes állagú lenni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 de csak olajcsere után mert a mostani kezd érdekes állagú lenni :lol: :) Az olajnak többet árt ha sokat áll, mintha több km-t futnak vele a szokásosnál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 ez tényleg nem rossz :D 400 (néhol ~418) Nm? wow :) egyszer az én lenézett csodámat is le kellene mérni :) de csak olajcsere után mert a mostani kezd érdekes állagú lenni :lol: :) nyugi kiccsákó, +lesz az is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Az hogy van, hogy Lacházán a 13.8-hoz mentem 171 km/h-t itt meg jóval szarabb időkkel jóval jobb végsebességek jöttek ki... :lol: lacházán még kisebb volt a nyomás és sokkal jobb volt az idő ami miatt jobb volt a tapadás tehát jobban tudtál elindulni. Na ez kellett, egy kis fika, hogy legközelebbre felszívjam magam.. :) fikáztunk mi is,meg is lett az eredménye :D eltörted a váltóút rövidítőt :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Bókolnak a timeslipen is...: :lol: "Hát ha ez 2000cm turbó akkor elég harmat volt. Ebbe a katba inkább a 11 alja vagy 10 teteje inkább." :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Bókolnak a timeslipen is...: :lol: "Hát ha ez 2000cm turbó akkor elég harmat volt. Ebbe a katba inkább a 11 alja vagy 10 teteje inkább." :) :) :) kár volt oda beírni :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nem dicsekvés képp írtam be, hanem hátha mondanak valami okosat, hogy mi lehet a gond... azon kívül, hogy szarul csinálom...a sperrt hiányolják... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nem dicsekvés képp írtam be, hanem hátha mondanak valami okosat, hogy mi lehet a gond... azon kívül, hogy szarul csinálom...a sperrt hiányolják... :lol: tudom hogy oda nem dicsekedni jársz :) :) :) Lehet érdemes lenne beszerezni egyet :) .Azzal elég sokat tudnál javítani 1-2ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Agyalok már a duent végignéztem, de semmi... Most jön az ebay...de azt sem hiszem, hogy ott találok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Agyalok már a duent végignéztem, de semmi... Most jön az ebay...de azt sem hiszem, hogy ott találok... :lol: Menj be oda ahol a voszi is csináltatta az autót.Biztos tudnak infóval szolgálni :) Esetleg a Patyit még érdemes lenne megkérdezni hol lehet ilyet beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 75%-os sperr... Szép ára van... :lol: bár ha azt számolom, hogy 3%-kal megnő a keréken mérhető lóerő...akkor az 200 paci esetén 206 lesz... ér ez ennyit??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A 75% nem sok egy kicsit? Nem a loerő feljebb tornázása a cél hanem a jó elindulás,vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Tévedsz...mindkettő... Miért sok a 75%...hegyiversenyen is indulok majd, ott jó lesz... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Tévedsz...mindkettő... Miért sok a 75%...hegyiversenyen is indulok majd, ott jó lesz... :lol: :) hiába vagy erős ha nem tudsz elindulni :) A nagy ellenfelednek már van phase 4es chipje,ésnézegeti a nagyobb turbókat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 75% nagyon sok utcára. Olyasmi van Patyinak is, csak nem torsen rendszerű. Na a Corsával élmény bekanyarodni egy kereszteződésbe öregurasan. :lol: Torsennel egyébként vigyázni kell, mert könnyen törik bizonyos esetekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A nagy ellenfelednek már van phase 4es chipje,ésnézegeti a nagyobb turbókat is Nekem viszont van egy lakásom, és nem éhezek... :lol: Madj nyáron úgy is kiderül, hogy ki a gyorsabb...az enyim úgy is pár kilóval könnyebb, szal ha lesz fullos phase 4-e, turbóstul akkor leszünk egálban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 Anti! a Laci (Incontrol) talán tudja, hogy a te gépedbe milyen difi kellhet az igaz. sztem a gyorsulási görbéből egyértelműen látszik, hogy elindulásnál a difi óriásit hozott!!! jóval kevesebb lóerővel, + 2 mázsával sokkal jobbat megyek, mint te! mondjuk talán a kuplung is benne van... de a tény, akkor is tény. kettesbe váltástól jön ki a különbség a két kocsi közt, de addigra 7 méter hátrányod van! én megfontolnám, mert ezt fázissal nem fogod behozni, csak ha lesz + 100 lovad. kellene vagy 100 ló + az az érzésem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Beszélek Patyival...ilyen téren eléggé ott van...mit mond, milyet érdemes... :) , és azért ő nem incontrol árakon mozog...nekem az kicsit drááága... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 2kiló alatt nem lesz difi, azt megmondom. :lol: 250-ért lehet egyébként már újat rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 az enyim 290 vót. :lol: drága, mint a dög. ha én magam veszem, akkor ugyan csak 495 Font = kb. 200.000.- Ft + a posta költség, ami sztem van vagy 20-30 rugó, de ki csinálta volna meg 2 év garival mindazt, amit szívni kellett vele? köszörülni, hézagolni, 3x szétszerelni, kipróbálni, hogy O.K.-e, stb., stb., stb. nekem megért ennyit, habár tudom, horror ár. de Anti, ha ti ezt meg tudjátok magatok oldani, akkor Quife-nél megrendelhető, akár interneten keresztül is a cucc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Tudom, köszi, de nekem még úgy is drága..ha találok olcsóbban vagy akár használtan akkor lesz, ha nem akkor nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Használtan is 2kiló :lol: Mondjuk volt amit láttam 150-ért régebben, de ilyen kb 5 évente van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts