Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem tudok róla, hol karcolták meg Bazs felnijét. Nekem nem említette, hogy ismeri ezt a helyet. Nekem is rémlik a Bazs story... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem tudok róla, hol karcolták meg Bazs felnijét. Nekem nem említette, hogy ismeri ezt a helyet. Nem a 100ast ajánlottad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Halihó Kérhetnék pü-be olyan infót hogy olvastam hogy föl lehet tenni egy F astra elsö fékrendszerére 300 féktárcsát s mit kell átalakitani ahoz hogy föl menjen jelenleg 14'kerék megy csak föl 13'már nem 300as fék az nem véletlenül a gsi fék rendszere? arra csak a 15'felnik mennek föl? stb stb elöre is köszi a válaszokat infókat stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Solymáron is van egy tuti futómű állító hely. A Klingerhoff mellett vannak. 4k volt. Nem az első autóm amit csinálnak. Ha valaki jó helyre akar menni, tudom javasolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Halihó Kérhetnék pü-be olyan infót hogy olvastam hogy föl lehet tenni egy F astra elsö fékrendszerére 300 féktárcsát s mit kell átalakitani ahoz hogy föl menjen jelenleg 14'kerék megy csak föl 13'már nem 300as fék az nem véletlenül a gsi fék rendszere? arra csak a 15'felnik mennek föl? stb stb elöre is köszi a válaszokat infókat stb stb Itt van 1 fékkel kapcsolatos témakör : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=786&st=0 ui: Gsi-n 256-os tárcsák vannak, de nem csak Gsi-n van ekkora Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 András22 említette már ugyan, de kielégítő választ nem kapott a kormányrázós problémájára. Most én is feldobnám a kérdést, igaz nekem 100-130-ig ráz. Téli-nyári kiosztásban, és mindig az adott tartományban ráz. Kerékcsapágy lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 András22 említette már ugyan, de kielégítő választ nem kapott a kormányrázós problémájára. Most én is feldobnám a kérdést, igaz nekem 100-130-ig ráz. Téli-nyári kiosztásban, és mindig az adott tartományban ráz. Kerékcsapágy lehet? nekem télivel nem ráz. meglátjuk majd az új garnitúra felnivel milyen lesz nyáron, ha azzal sem ráz, akkor tuti a felni volt a szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 András22 említette már ugyan, de kielégítő választ nem kapott a kormányrázós problémájára. Most én is feldobnám a kérdést, igaz nekem 100-130-ig ráz. Téli-nyári kiosztásban, és mindig az adott tartományban ráz. Kerékcsapágy lehet?Ha centírozás volt és nem használt,akkor alsó talpas csere+toronycsapágy csere.Nekem is ez volt a baja,sokáig kínlódtam vele,több szerelő is csak nézett hogy ilyen nincs!.De 16DA cartársnak pl:csapágycsere segített! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ok, kipróba. A toronycsapágyakra amúgy is ráfér a csere. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ok, kipróba. A toronycsapágyakra amúgy is ráfér a csere. Köszi :) Ha mégis felni, :D akkor www.felniklinika.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 András22 említette már ugyan, de kielégítő választ nem kapott a kormányrázós problémájára. Most én is feldobnám a kérdést, igaz nekem 100-130-ig ráz. Téli-nyári kiosztásban, és mindig az adott tartományban ráz. Kerékcsapágy lehet? Hasonló gondom volt. Kiderült, hogy a gumiban volt egy kis szálszakadás. Ilyenkor azonnal csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 hello olyan kérdésem lenne, hogy a rendőr astrákon van az a felni, ami olyan csillagküllős lemezfelni láttam már pár civil kocsin is olyat, és az lenne a kérdésem, hogy honnét lehet olyat szerezni, és hogy mennyi körül van annak az ára?? az ugye 14es ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 hello olyan kérdésem lenne, hogy a rendőr astrákon van az a felni, ami olyan csillagküllős lemezfelni láttam már pár civil kocsin is olyat, és az lenne a kérdésem, hogy honnét lehet olyat szerezni, és hogy mennyi körül van annak az ára?? az ugye 14es ?? Én is próbáltam már olyat szerezni,nem sikerült!Úgy tudom ,nincs kereskedelmi forgalomban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 hello olyan kérdésem lenne, hogy a rendőr astrákon van az a felni, ami olyan csillagküllős lemezfelni láttam már pár civil kocsin is olyat, és az lenne a kérdésem, hogy honnét lehet olyat szerezni, és hogy mennyi körül van annak az ára?? az ugye 14es ?? 15ös az a felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 olyan kérdésem lenne, hogy a rendőr astrákon van az a felni, ami olyan csillagküllős lemezfelni láttam már pár civil kocsin is olyat, és az lenne a kérdésem, hogy honnét lehet olyat szerezni, és hogy mennyi körül van annak az ára?? az ugye 14es ?? Nekem egy Hondás haversrác adta el, de amúgy 15"-os. Egy nagy baja van, h rosszlány nehéz, mondjuk ez az előnye is, vmi hihetetlen vastag anyagból csinálta a GM. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nekem egy Hondás haversrác adta el, de amúgy 15"-os. Egy nagy baja van, h rosszlány nehéz, mondjuk ez az előnye is, vmi hihetetlen vastag anyagból csinálta a GM. :) Másik pedig hogy asszem az is 5.5 széles. Elég csúf módon mutat rajta a 195/50 vagy 195/55. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Másik pedig hogy asszem az is 5.5 széles. Elég csúf módon mutat rajta a 195/50 vagy 195/55. Ez nézőpont kérdése, nekem nem tetszik, amikor a gumi ilyen a felnin: / \ . :) Olyan 6-6.5" szélesen lenne pűrhuzamos a felni síkjával a 195/50-es gumesz, de így sem vészesen jön befele középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Ez nézőpont kérdése, nekem nem tetszik, amikor a gumi ilyen a felnin: / \ . :) Olyan 6-6.5" szélesen lenne pűrhuzamos a felni síkjával a 195/50-es gumesz, de így sem vészesen jön befele középen. Nem is kinézet a gáz, hanem hogy nyekleni fog kanyarban a gumi, meg tekeredni lefele a felniről. Sokkal passzentosabb ha 6.5-en van a 195. Bár azért az oldalfal is sokat számít. Szerintem az sem jó amikor feszül a gumi a felnin. Én maradok a normál verzió híve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nem is kinézet a gáz, hanem hogy nyekleni fog kanyarban a gumi, meg tekeredni lefele a felniről. Sokkal passzentosabb ha 6.5-en van a 195. Bár azért az oldalfal is sokat számít. Szerintem az sem jó amikor feszül a gumi a felnin. Én maradok a normál verzió híve. :) Majd, ha veszek alut, akkor 6.5-7" a cél, de most ez van, ezt kell szeretni történet játszik be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Teljesen jogos. :D De szeritnem goto gumi/felni, mert itt lassan már offok leszünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Teljesen jogos. :D De szeritnem goto gumi/felni, mert itt lassan már offok leszünk. :) Lehetek on is. ;) Szal az a pálya, szaki szerint alsó gömbcsuklókat kellene cserélni, mert már eléggé fáradtak. Milyet érdemes, ha az ember minőségre utazik? Csak gyári? Mennyibe fájna? Ők a talpasok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ja, azok a talpasok. A Csergőben Vktr kartárs nekem a MOOG-ot ajánlotta még a gyárin kívül, ami emlékeim szerint olyan 4-5e huf / db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ja, azok a talpasok. A Csergőben Vktr kartárs nekem a MOOG-ot ajánlotta még a gyárin kívül, ami emlékeim szerint olyan 4-5e huf / db. Thx. :) Nem ragaszkodom utángyártotthoz, de majd felhívom őket, h mibe fáj a gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Üdv. néktek! Utóbbi napokban arra lettem figyelmes, h elölről (futómű felől) ütemes, tompa kopogó hangot hallok, mindkét oldalról. Sebességnek nem függvénye az említett hang intenzitása, és sík pályán is hallom :) Lehet régebbi keletű a dolog, de pár napja figyeltem fel rá. Mi okozhat ilyet, vagy túl sok lehetőség van? Annyit tudok a futómű előéletéről, h 1,5 éve ki lett cserélve az egyik féltengely (monnyuk az nem is futómű :D ) Esetleg a nagy hideg szerepet jácc6? Köszi, ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Első körben a szilenteket kell megnézni a lengőkarban (spájszerrel megfeszegetni, ha tudod mozgatni, kuka). Aztán a lengéscsillapító rögzítőkupak lehet még ludas, vagy a stabrúd bekötőcsuklója tört el... Van még pár más lehetőség is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts