Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Tegnap végre találtam egy normálisat, aki nem küldött el a f@szba. Az egyik fele a kb 15 hely közül azzal jött, hogy össze van rohadva, és nem tudja megnyitni a csavarokat a picsányi villáskulcsával.(ha úgy be lett volna rohadva akkor a gömbfejet sem tudtam volna levenni, pedig simán kézzel letekertem) a másik fele meg nem akart dolgozni és azért hajtott el. Ez a ######i kb 25perc alatt belőtte. Ilyen jó még sosem volt. Végre 2 év után nem zörög a futómű,arra megy amerre én akarom,nem húz semerre, nem ráz stb. Csak maga a gólyaláb nem volt cserélve, azonkívül minden. Mostmár a kalaptartó zaja zavar. Na mindegy ha valakinek kell az elérhetőség akkor szóljon.

Megosztás:

Tegnap végre találtam egy normálisat, aki nem küldött el a f@szba. Az egyik fele a kb 15 hely közül azzal jött, hogy össze van rohadva, és nem tudja megnyitni a csavarokat a picsányi villáskulcsával.(ha úgy be lett volna rohadva akkor a gömbfejet sem tudtam volna levenni, pedig simán kézzel letekertem) a másik fele meg nem akart dolgozni és azért hajtott el. Ez a ######i kb 25perc alatt belőtte. Ilyen jó még sosem volt. Végre 2 év után nem zörög a futómű,arra megy amerre én akarom,nem húz semerre, nem ráz stb. Csak maga a gólyaláb nem volt cserélve, azonkívül minden. Mostmár a kalaptartó zaja zavar. Na mindegy ha valakinek kell az elérhetőség akkor szóljon.

Mennyi volt?

Szerintem mindenképpen írj elérhetőséget, valakinek biztos jól jöhet még. :blink:

Megosztás:

En itt Szentendren csinaltattam futomu-allitast, de azert ideirom...

A buszpalyaudvarral szemben van egy autoszalon+autoszerviz, ennek a hata mogott van egy nagy udvar, ahol meg muhelyek vannak.

Az enyem ugy ossze volt rohadva hogy 4 emberbol 3 nem is vallalta el, ok viszont itt nagyon korrektek voltak, fel napot szivtak vele, de szetszedte egeszen gombfejek le stb.

Vegen 6 ropit kert asszem, tekintettel arra hogy fel napig kellett kalapaljak az autot...

Azota kisebb szervizeket is naluk csinaltattam (olajcsere, szilentek csere stb) es nagyon normalisak, erezni hogy fontos naluk az ugyfel. Sosem akartak lehuzni.

Szal ha valakinek utba esik akkor erdemes hozzajuk menni sztem.

www.scarsystem.hu - itt vannak az elerhetosegek

Megosztás:

En itt Szentendren csinaltattam futomu-allitast, de azert ideirom...

A buszpalyaudvarral szemben van egy autoszalon+autoszerviz, ennek a hata mogott van egy nagy udvar, ahol meg muhelyek vannak.

Az enyem ugy ossze volt rohadva hogy 4 emberbol 3 nem is vallalta el, ok viszont itt nagyon korrektek voltak, fel napot szivtak vele, de szetszedte egeszen gombfejek le stb.

Vegen 6 ropit kert asszem, tekintettel arra hogy fel napig kellett kalapaljak az autot...

Azota kisebb szervizeket is naluk csinaltattam (olajcsere, szilentek csere stb) es nagyon normalisak, erezni hogy fontos naluk az ugyfel. Sosem akartak lehuzni.

Szal ha valakinek utba esik akkor erdemes hozzajuk menni sztem.

www.scarsystem.hu - itt vannak az elerhetosegek

Szilent csere mennyi volt és miket cseréltek?

Megosztás:

Félig be van szakadva a toronynál, és alá van bakolva a gép? :blink:

Nekem peldaul mar olyan szar volt, hogy nem tudtak elotte a kormanykozep allast beallitani, mert mindig azonnal elmaszott, plusz indulaskor/megallaskor volt egy hangos koppano hang... nem akarok nagy hulyeseget irni mert nem ertek hozza, de talan a lengokar vert oda valamihez...

Egyebkent elso ranezesre jonak tunt csak ki volt repedezve picit, aztan kiderult hogy tok kuka.

Miota csereltek minden jo...

Megosztás:

Nekem peldaul mar olyan szar volt, hogy nem tudtak elotte a kormanykozep allast beallitani, mert mindig azonnal elmaszott, plusz indulaskor/megallaskor volt egy hangos koppano hang... nem akarok nagy hulyeseget irni mert nem ertek hozza, de talan a lengokar vert oda valamihez...

Egyebkent elso ranezesre jonak tunt csak ki volt repedezve picit, aztan kiderult hogy tok kuka.

Miota csereltek minden jo...

Nálam ezt a hangot a talpas produkálta

Megosztás:

Ma voltam a szilentesnél az Omival. Egy óra alatt végeztek az első 4 lengőkarszilenttel,

cakkpakk fizettem egy 20-ast. :)

Bp, 19. Pákozd u. 12-14. Tel: 282-4700

Felvették délután!

Jövő héten viszem doktorbácsihoz. :blink:

Megosztás:

Felvették délután!

Jövő héten viszem doktorbácsihoz. :blink:

Ma voltam, megcsinálták másfél óra alatt. Én is 20at fizettem, szerintem korrektek voltak.

Viszont kéne menni futómű beállításra. Arra tud valaki valami tutui helyet Pesten?

Megosztás:

Ma voltam, megcsinálták másfél óra alatt. Én is 20at fizettem, szerintem korrektek voltak.

Viszont kéne menni futómű beállításra. Arra tud valaki valami tutui helyet Pesten?

Itt Budaörsön van egy nagyon hozzáértő srác, nagyon tudom ajánlani. :)

Profi műhely, és addig csinálja, amíg minden a legjobban be nem lesz állítva. :blink:

Tomi: 20/5310631 Nyugodtan hivatkozz rám, asszem olyan 3500-4000 az állítás.

8tól 5ig vannak.

Megosztás:

Itt Budaörsön van egy nagyon hozzáértő srác, nagyon tudom ajánlani. :)

Profi műhely, és addig csinálja, amíg minden a legjobban be nem lesz állítva. :blink:

Tomi: 20/5310631 Nyugodtan hivatkozz rám, asszem olyan 3500-4000 az állítás.

8tól 5ig vannak.

Köszi, lehet hogy meglátogatom, mert így lenne igazi a műtét. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.