coupe Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Az állítható az a szint szabályozást jelenti?Azt hiszem bazs mondta hogy kb ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Az állítható az a szint szabályozást jelenti? :smt045 :smt045 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Coupe cartárs jól saccolt (vagy nem is saccolt?!) Szóval ha esetleg valaki ilyesmin töri a fejét akkor annak itt a Partsnet válasza az e-mail-es érdeklődésemre: "Maga az állítható lengéscsillapító 25080.- Forintba kerül/db. De ezen felül még ki kell építeni a vezetékeket is. Körülbelül 10-11000.- Ft az egyéb szükséges alkatrészek értéke. Tehát az anyagár ~61000.- Ft lenne + a beszerelési költség. Ezek mind eredeti Opel alkatrészek Áfás árai." Csak gyári kapható, Delphi márkájú már nem kapható. Véstem, hogy nem olcsó :D Mi ez a nagy Partsnet rajongás ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Mi ez a nagy Partsnet rajongás ? :P Megújult web-oldal, gondoltam hamar válaszolnak. És tényleg! Tucc jobbat? ( :idea: végülis a csergőt is megkérdezhetném) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Megújult web-oldal, gondoltam hamar válaszolnak. És tényleg! Tucc jobbat? ( :idea: végülis a csergőt is megkérdezhetném) Én is jobban szeretem ha meg tudom keresni árral, képpel az alkatrészt neten, esetleg böngészni mik vannak... Csergő is igazán csinálhatna egy ilyen weblapot partsnet,unix, bárdi példára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Udv ujra mindenkinek jo itt olvasgatni csemegezni, fekbetettel kapcsolatban lenne kerdesem: miert visit a fekem mint egy vonat amikor megall, mar kezdem magam szegyelleni ha elsokent allok meg egy keresztezodesben. koszi a valaszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Jár az agyam... A 15"-os felni alá befér a 288-as Omega-féle tárcsa? Vagy pórul járhatok egy dagibb felnivel, aminek kicsi a bele? Ha már lecserélem a tárcsát+betétet+nyerget, akkor miért ne tegyek rá jóval nagyobbat? Vagy hulyeség, és érdemesebb a 256-ost választanom? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 befér Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 beférű az acél az alu már neccesen, kivéve, ha jó kicsi az ET-je Pistának és coupénak ki van építve a szintszabályozás, tehát csak a lengéscsillapítót kell megvenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 befér Némileg aggályosabbnak érzem, hogy az Omega tárcsa 5 csavaros :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Pistának és coupénak ki van építve a szintszabályozás, tehát csak a lengéscsillapítót kell megvenniA beépítés a legkevesebb a két gátló 50ezer azért meg már majd nem komplett szettet lehet venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Némileg aggályosabbnak érzem, hogy az Omega tárcsa 5 csavaros :P áááá ez apróság :arrow: van még ott hely, kell rá fúrni 4 újabb lukat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 A beépítés a legkevesebb a két gátló 50ezer azért meg már majd nem komplett szettet lehet venni hát igen, de az nem szabályozható levegővel ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 hát igen, de az nem szabályozható levegővel ;-)Az lehet de ültet 3-4centit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Az lehet de ültet 3-4centit :P kivéve, ha nincs benne levegő és belepakolod a fél családot a csomagtartóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Omi tárcsát nem konkrétan gondoltam, csak a méretet, miszerint 288. :P Persze lehet, h annyival drágább a cucc hozzá (nyereg, betét), h tuti nem éri meg vele foglalkozni, plusz asszem Opel16v is szívott a felnikkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 http://www.mk-motorenteile.de/index.html?t...emsscheiben.htm Nézd meg ezt, mi tegnap rendeltünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 http://www.mk-motorenteile.de/index.html?t...emsscheiben.htm Nézd meg ezt, mi tegnap rendeltünk! hehe ez nem konkurencia? :P :D jó ez a márka? mert lassan-lassan cserélni kell a brembokat..... (feltéve ha tényleg az van benne :oops: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Nem mert itt a lényeg az extrémebb méreteken van... Nálunk gyári méretű luggatott tárcsák vannak...az nekem a turbóshoz lehet, hogy kevés lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Nem mert itt a lényeg az extrémebb méreteken van... 308? :P de tényleg, olvastatok rola, hogy ez jó minőség vagy vmi info? tudod, számomra ez az oldal nem érthető nyelven van irva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Sonique-nak is innen van a mostani tárcsája, csak az nem luggatott, és nagyon jó kis fékhatást lehet vele elérni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Jár az agyam... A 15"-os felni alá befér a 288-as Omega-féle tárcsa? Vagy pórul járhatok egy dagibb felnivel, aminek kicsi a bele? Ha már lecserélem a tárcsát+betétet+nyerget, akkor miért ne tegyek rá jóval nagyobbat? Vagy hulyeség, és érdemesebb a 256-ost választanom? :P Szerintem nem kell túlzásba vinni, bőven elég lesz a 256 is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Tapasztalatból: 288-as tárcsa fölé nem fér semelyik gyári 4 csavaros 15-ös lemezfelni. Valamint az alufelnik közül sem mindegyik. Utcára bőven elég a 256 tárcsa, csak jó minőségű legyen, jó betétekkel (pl. Brembo/Ferodo). Ja, és átalakításnál nem csak a csavarnak kell átfúrni a tárcsát, hanem a közepét is ki kell tölteni 56.5-re. Ezután meg centír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Meg vagyok győzve a 256-os tárcsa előnyeiről. 16-os felnit nem akarok. :P Ennél az átalakításnál kell fúrni-faragni, vagy megveszem a rá való Brembo 256-os tárcsákat, rá bontóból a nyergeket, plusz a hozzávaló Ferodo betétet, és elviszem a szakihoz, h applikálja rá? És nem fog furcsán nézni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Ennél az átalakításnál kell fúrni-faragni, vagy megveszem a rá való Brembo 256-os tárcsákat, rá bontóból a nyergeket, plusz a hozzávaló Ferodo betétet, és elviszem a szakihoz, h applikálja rá? És nem fog furcsán nézni? :P Elvileg, de ha nem félsz egy kis kosztól magad is megcsinálhatod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts