warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 , (és volt aki azt mondta nekik, hogy öregek és nem értik a lényeget) Igaz Wolfi? :P Én ilyet nem mondtam. 8) Najóvan, nem szószerint! :D :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ....de az a baj hogy 15%-osak a gátloim hátul és igy himbálozik! de most valmi keményet szeretnék bele mert akkor megszünik a himbilimbi!.... Jaaaaaaaaaaaaaa :P Akkor két új gátló is orvosolná ezt részben. Ráadásul a hátsó olcsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ezek nem szétszedhetöek? mert anakidején én csináltam gátlot szétszedtem és megtöltötem 10w-40-es oilal de az ismerösöm monta hogy ö válto oilal csínálta de neki nem lehetet szétszedni ö furtrá egy lukat kifolyata a gyári folyadékot és feltöltöte váltó oilal megjárata és mégint megtöltöte és utána behegesztete és azt monta hogy jó lett nei! ez elképzelhető??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ezek nem szétszedhetöek? mert anakidején én csináltam gátlot szétszedtem és megtöltötem 10w-40-es oilal de az ismerösöm monta hogy ö válto oilal csínálta de neki nem lehetet szétszedni ö furtrá egy lukat kifolyata a gyári folyadékot és feltöltöte váltó oilal megjárata és mégint megtöltöte és utána behegesztete és azt monta hogy jó lett nei! ez elképzelhető??? 10w40 ? Milyen motor van a kocsidban ? :D Ilyen módon akarsz kényebb gátlókat ? :P Gondolom, megoldható valahogy a dolog, mert van olyan hely, ahol leadod a régi gátlót és kapsz felújítottat némi készpénz ellenében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 nekem 17 tds isuzu! de én ezt annaikidelyén egy rosz lada gátlot probáltam és utána nem raktam be!!! csak kiváncsio voltam! amugy 15w-40-es oil van a tecnikába! amugy depi lettem amikor kiderült hogy szar a gátló mert 15000-km-ere cseréltem ! monroe egy ka...i nem tudom hogy mit csínáljak probáljam meg énis azt amit annakidején a haver szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ha már a Caravan hátsó gátlóknál tartunk: A szintszabályozósat mennyiért vesztegetik :?: A megújult Partsnet-en nem láttam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ....nem tudom hogy mit csínáljak probáljam meg énis azt amit annakidején a haver szerinted?.... És ha nem tudod megcsinálni, akkor mi lesz ? Hátul gátló nélkül, hogy avtózol ? Gyűjtögess össze némi pénzt és vegyél brand, gázos gátlót hárulra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ....Ha már a Caravan hátsó gátlóknál tartunk: A szintszabályozósat mennyiért vesztegetik :?:.... Szerintem ülj le mielőtt megkérdezed az új darabárát telefonon. Szoktad különben használni a szintszabályozást ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem ülj le mielőtt megkérdezed az új darabárát telefonon. Szoktad különben használni a szintszabályozást ? :shock: Szóval te sejtesz valamit? Úgy mégis? Kb? Egyébként néha szoktam használni (pl: lakásfelújításkor, amikor hurcibáltam vele az építőanyagot), bár ilyen nem túl gyakran lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 És ha nem tudod megcsinálni, akkor mi lesz ? Hátul gátló nélkül, hogy avtózol ? Gyűjtögess össze némi pénzt és vegyél brand, gázos gátlót hárulra.Én se hiszem hogy jó megoldás lenne utolag olajat rakni bele én régen a ladás korszakban csináltam ilyet de nem volt hosszútávú megoldás.A karaszy cég felújít lengéscsillapítot az valoszinű hogy olcsóbb mint ha újat vennél és még garit is adnak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 :shock: Szóval te sejtesz valamit? Úgy mégis? Kb? Egyébként néha szoktam használni (pl: lakásfelújításkor, amikor hurcibáltam vele az építőanyagot), bár nem túl gyakran.olyan 50ezer környékén van,amúgy az pontosan mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ha nagyon megpakolod a kocsit, akkor sűrített levegővel felemelheted a hátulját az eredeti magasságba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 A mi Caravan-unkból mát unistallálva van, de nem is nagyon érzem a hiányát. Ha nagyon cuccolni kell, akkor kölcsönözz 1 utánfutót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ha nagyon megpakolod a kocsit, akkor sűrített levegővel felemelheted a hátulját az eredeti magasságba.És attól keményebb is lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 A mi Caravan-unkból mát unistallálva van, de nem is nagyon érzem a hiányát. Ha nagyon cuccolni kell, akkor kölcsönözz 1 utánfutót :wink:Ez most az enyémre vonatkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 A mi Caravan-unkból mát unistallálva van, de nem is nagyon érzem a hiányát. Ha nagyon cuccolni kell, akkor kölcsönözz 1 utánfutót :wink: Nincs mire akasztani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 És attól keményebb is lesz? Szerintem igen, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ez most az enyémre vonatkozik? Szerintem neked sárga kocsid van :P A mi kocsink kék és családi avtó azért "nk" és nem "m" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nincs mire akasztani! Korrigálható "hiányosság" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem neked sárga kocsid van :P A mi kocsink kék és családi avtó azért "nk" és nem "m" :DAzt nem írtad hogy a kék caravanokból van uninstallálva :D az enyém is családi autó de attól még lehet kemény és alacsony :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 enyém is kék!!!!!!!! Hívtam már öket de azt monták hogy monroe-vel nem foglalkoznak! nem tudom mit csínáljak! nem tudtok valhol egy bontot hátsó gátlot? vagy nektek nincs?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 enyém is kék!!!!!!!! Hívtam már öket de azt monták hogy monroe-vel nem foglalkoznak! nem tudom mit csínáljak! nem tudtok valhol egy bontot hátsó gátlot? vagy nektek nincs?? Ez nem bontó, de kérdez meg itt is : http://www.szivakjanos.fw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 kösziszépen! majd holnap megprobálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 olyan 50ezer környékén van,amúgy az pontosan mire jó? Hát ez nem kevés! De ugye ez a párra értendő, nem egy darabra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ha már a Caravan hátsó gátlóknál tartunk: A szintszabályozósat mennyiért vesztegetik :?: A megújult Partsnet-en nem láttam ilyet. Coupe cartárs jól saccolt (vagy nem is saccolt?!) Szóval ha esetleg valaki ilyesmin töri a fejét akkor annak itt a Partsnet válasza az e-mail-es érdeklődésemre: "Maga az állítható lengéscsillapító 25080.- Forintba kerül/db. De ezen felül még ki kell építeni a vezetékeket is. Körülbelül 10-11000.- Ft az egyéb szükséges alkatrészek értéke. Tehát az anyagár ~61000.- Ft lenne + a beszerelési költség. Ezek mind eredeti Opel alkatrészek Áfás árai." Csak gyári kapható, Delphi márkájú már nem kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts