I_S Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Rátok hallgatok. Nem veszek Monroe-t :wink: Ez még úgyis a jövő zenéje. De 2-án fizetés... :lol: :lol: Akkor mondjuk a közeljövöé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Duenen hirdet egy srác torony merevítőt, de sajna GSi-hez való. Jó lenne a gépemre, vagy ne is menjek holnap megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Duenen hirdet egy srác torony merevítőt, de sajna GSi-hez való. Jó lenne a gépemre, vagy ne is menjek holnap megnézni? Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben. Én is erre jutottam, mivel BP, szal holnap délután meglesem az alkalmatosságot. Remélem jó lesz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július16, 2005 Megoszt Elküldve Július16, 2005 Jó lett, ott vírít a torony merevítő a verdámban. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Milyen márkájú? Mennyi volt? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Milyen márkájú? Mennyi volt? :roll: Raid van ráírva, elég igényesen van megcsinálva aluból, szép polír fényes. :( Szerk: 10e volt, duenről származik. Jó darab. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Jó lett, ott vírít a torony merevítő a verdámban. 8) akkor már értem miért írta ezt Gellért komám :( "Szia! Sajnos elvitték a toronymerevítQt. De van egy alsó futómq merevítQ. Az is teljesen új és jó corsára. ( 5000 ft)" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Gyors voltam, már vagy 2 hónapja nézem a duent merevítő ügyben. Reggel 8-kor már csörögtem ra. :( Szegény GSi-jét sajnálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 mé mi törpént :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 mé mi törpént :shock: :?: Azt mondja, belerongyoltak a kocsi seggébe, és TK-s lett az autó, így eladta a roncsot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Azt mondja, belerongyoltak a kocsi seggébe, és TK-s lett az autó, így eladta a roncsot. :( Raptor? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Raptor? :roll: Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít. Aha. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít. a raptor-t nem gellértnek hivják :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Akkor nem segített. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Tudja-e valaki, hogy az én autómba milyen elsőkerékcsapágy jár :?: Úgy értettem, hogy kétféle van... egy kisseb meg egy nagyobb. Köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 a raptor-t nem gellértnek hivják :lol: a kis nyomozó - figyelitek :( és tényleg nekem is mg írt mig raptorunk zsóti :roll: jah jól írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll: Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink: Nem akartam ilyet beírni. :( Vmellik fórumon olvastam, h egy srácnak 1 év alatt behaltak, de nem akarták kicserélni, mondván, h nem rendeltetés szerüen használta. Szal 20-ért nem drága a Koni, esetleg olcsóbban a Sachs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto? Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt. Lehet hogy szarok a rugok mar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto? Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt. Lehet hogy szarok a rugok mar? Egy kicsit kilágyultak, meg a szilentek semvannak a helyzet magaslatán.Nekem is hasonló a helyzet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Mondjuk szilentek tavaly lettek cserelve. Igaz nemtom milyet raktak bele, de biztos hogy nem gyarit. Rugokat meg erdemes kicsereltetni nem? Igy gondolom jobban gyilkolja a tobbi alkatreszt is a szentendrei ut... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Rugókra nem is gondoltam... Első futónál csináltam egy hónapja egy olyan mutatványt, hogy szilentek+torony csapágy+sachs gátlók. Nem tudom, h a szaki honnan szerezte a szilenteket, de gyári GM van bele sütve, és nem 18e volt. :( Lehet, h érdemes lett volna a rugókat is cseréltetnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts