I_S Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Hahó emberek! Visszatérő "problémám", amit mostmár kezdek unni, hogy a bal oldali toronycsapágyam 2-3 hetente fellazúl és értelep szerűen el is kezd kotyogni, ilyenkor irány a szerelőm, meghúzatom, aztán megint bírja 2-3 hétig, és így tovább. Szerintetek mitől lazúl fel ilyen sűrűn? :lol: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Mi lazul fel? A gátlón levő csavar, vagy a tornyon levő két csavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Hahó emberek! Visszatérő "problémám", amit mostmár kezdek unni, hogy a bal oldali toronycsapágyam 2-3 hetente fellazúl és értelep szerűen el is kezd kotyogni, ilyenkor irány a szerelőm, meghúzatom, aztán megint bírja 2-3 hétig, és így tovább. Szerintetek mitől lazúl fel ilyen sűrűn? :lol: :?: Csavarrögzítő?:?: Heggesztés? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 No ez jó kérdés, mármint hogy melyik lazul a kettő közül :shock: Eddig soha nem foglalkoztatott, de így hogy rákérdeztél fogalmam sincs. Holnap úgyis megyek megint :roll: meghúzatni, aztán megkérdezem, hogy ugyan meliket kéne hozzáheggeszteni a sárvédőhöz :lol: Egyébként te mire gondolsz Gabi, gondolom nem véletlenül kérdeztél rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 I_S! küttem neked PÜ-t!!!!!!!!! mézd meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Lényegében egyiknek sem szabad lazulnia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 sziazstok!! szeretnék érdeklödni ti melyiket javasoljátok mert 1 éve (20 000 km) vetünk egy monroe gátlot hátsot és tegnap voltam méretni és a bal oldal 5% a jobb 10% nem akartam elhinni de elmentem más hova ott is azt monták!! :lol: ugyhogy gátlot kell cserélnem ti melyiket javasoljátok caravan f astrába hogy ne 1 év mulva keljen cserélni! ha egy kicsit sportos az nem baj! a gázos a jobb vagy az oilos? :lol: delphi=8175 sahs=11000 gabriel=7200 kösziszépen a segítséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 sziazstok!! szeretnék érdeklödni ti melyiket javasoljátok mert 1 éve (20 000 km) vetünk egy monroe gátlot hátsot és tegnap voltam méretni és a bal oldal 5% a jobb 10% nem akartam elhinni de elmentem más hova ott is azt monták!! :lol: ugyhogy gátlot kell cserélnem ti melyiket javasoljátok caravan f astrába hogy ne 1 év mulva keljen cserélni! ha egy kicsit sportos az nem baj! a gázos a jobb vagy az oilos? :lol: delphi=8175 sahs=11000 gabriel=7200 kösziszépen a segítséget! :lol: Lehetőleg inkább gázos válasz, még keményebb is lesz egy kicsit. Szerintem a felsoroltak küzül Sachs. Koni, Bilstein, Kayaba is simán jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Osztom Pííísta véleményét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Osztom Pííísta véleményét. :lol: Vannak még csodák :lol: Még annyit akartam írni opeltds-nek, hogy ha nincs kibékülve billegéssel pattogással amit a Caravan produkál - ami annyira azért szerinten nem zavaró - akkor talán megpróbálkozhatna 1 kisebb ületetéssel mondjuk 3 cm környékén valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 "Vannak még csodák " Nem, csak szimplán fejlődsz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 sziazstok!! szeretnék érdeklödni ti melyiket javasoljátok mert 1 éve (20 000 km) vetünk egy monroe gátlot hátsot és tegnap voltam méretni és a bal oldal 5% a jobb 10% nem akartam elhinni de elmentem más hova ott is azt monták!! :lol: ugyhogy gátlot kell cserélnem ti melyiket javasoljátok caravan f astrába hogy ne 1 év mulva keljen cserélni! ha egy kicsit sportos az nem baj! a gázos a jobb vagy az oilos? :lol: delphi=8175 sahs=11000 gabriel=7200 kösziszépen a segítséget! :lol: Igen, ennyit a Monroe vackokról. Koni asszem jó lenne a kocsidba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Igen, ennyit a Monroe vackokról. Koni asszem jó lenne a kocsidba. :lol: Szerintem nincs nagy gond, mert a Monroe-ra 2 év garancia van Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Szerintem nincs nagy gond, mert a Monroe-ra 2 év garancia van Nem is tudom, vmennyire igazad van, de gondolj bele, évente cseréltetheti innentől. Unalmas lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Nem is tudom, vmennyire igazad van, de gondolj bele, évente cseréltetheti innentől. Unalmas lehet. :lol: Meg kell próbálni másfajtára cseréltetni a boltossal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 A garancia kötelezettség alól simán kibújnak... Pl. azt mondják, hogy nem a rendeltetésnek megfelelően használtad, vagy ilyen hülye kifogásokkal jönnek. Ismer valaki olyat, aki Monroe gátlót garanciában cserélt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Piros Koni tök franko utcára! :wink: Ja és 3 év gari van rá. Amikor megvettem az első Bilsteineket, a srác, akitől vettem adott még két hátsó Monroe Sensa-Tarc-ot is, mind a kettő fél éves volt és szar... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 A Bp-i utakon való közlekedés már rendeltetésszerű használat. :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Nem fordítva akartad mondani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Csak egy nem hiányzik a mondatból, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 szisztok köszönöm szépen a segítséget! mennibe kerül a koni? az ültetést csak rugó cserével lehet megoldani de azt nem szeretnék!!! nincs hozzá kedvem($) amugy a monroe gátlora nem atak 2 év garit csak az volt rá irva hogy 20 000 km-enként elenőriztese! ugyhogy :lol: na mindegy most valami jó kéne de türhető áron! szisztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 A gyári, vagy inkább a Sachs nem rossz választás türhető áron, de szerintem akkor már inkább Koni, mégha másfélszer annyi is. 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ti (Tom meg ázték) megtartottátok a gyári rugókat a Koni mellett? a használt cucc ebben a témában mennyire meredek dolog??? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nekem jahh Norbi G avval üzemelet majd 1 évet (ebből kb 6 hónapot ment :lol: mielött vki beszól) és semmi gáz nem volt vele... Rugóból nem gáz a használt, gátlóból 10ede pénzért sem vennék használtat sőőőőt ne tudd meg balfarok fejjel mennit adtam anno a 4 konijért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ne tudd meg balfarok fejjel mennit adtam anno a 4 konijért... elso 35/db hatso 30/db most beszeltem a Kárászyékkal elég meredek.....ja és a reklámozott Koni sport szett (gátlo+rugo) gsi-hez nincs is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts