Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 nekem lehajtó még gyök2vel megold6ó viszont elötte van 20m az uccában, ami full dombos föld-mocsok hibrid keveréke.... Az 100,h kartervédő kopogni fog és az is tutto, hogy a kipuffot feljebb rakatom pötit! Reméljük túléli a dolgot a vas.... Én -40nel rendesen fostam nálatok... Ráadásul kartervédőm sincs. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Mert 185/60 14nel járok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll: Látszik, hogy ki van rugva a lába annak kocsinak, csak ugye sötétben......... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll: Látszik, hogy ki van rugva a lába annak kocsinak, csak ugye sötétben......... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem viszont az 50 mm-rel rövidített gátlók a 60-as rugókkal kiválóan szuperálnak... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem viszont az 50 mm-rel rövidített gátlók a 60-as rugókkal kiválóan szuperálnak... :wink: kit érdekel :?: :( viszont Pista mit akart mondani avval a 2 hsz-el :?: olyan mélykékesre sikerült, hogy én sem értem :( amúgy neked Virágh úrfi anno a ültető shima gátlókkal volt benn ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Sima kb 5000 HUF-os LIP gátlókkal, és agyonnyoszorgatott gyári meg hajtott rugókkal... :roll: A mostanihoz képest ég és föld... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ....kit érdekel :?: :(....:( :lol: :D :D :D ....viszont Pista mit akart mondani avval a 2 hsz-el :?: olyan mélykékesre sikerült, hogy én sem értem :D.... Szerinted ? Mr. Piros Manta :D B) B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Sajna fékezéskor morrgás hallatszik háftulról. :( Levettem a dobokat és a fékpofák eljutottak életük utolsó stádiumába. Megspórólnám a munkadíjat. Szerintetek otthon megtudom csinálni a cserét? Megnéztem a TIS-t és elég egyszerünek tünik - végülis a Trabiét anno cseréltem és sok különbség a felépítésben nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A fék az nem játék... Csak akkor csináld ha tényleg jól meg tudod csinálni, és értesz hozzá... ...én inkább szakemberre bíznám...nem pont ezen kell spórolni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?: Minek? Akkor szoktak keményebbet használni, ha ültetik a kocsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Igen de előforrdul, hogy valaki, csak feszesebbre akarja hangonli mindenféle ültetés nélkül... ...amilyen állapotban vannak az utak meg is értem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is ilyet szerettem volna, de nem nagyon találtam, pedig sok helyen érdeklődtem. Asszem gyártatni kell. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A gyártatással meg csak óvatosan, mert hát az én ex rugóm kitűnő elrettentő példa lehet erre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szerintem az a jó párosítás, amikor kb. 3 ujjnyira le van ültetve a kocsi, és a fék pedig olyan bitang jó, hogy a kemény rugók ellenére is beveri az orrát az aszfaltba (padlónál)! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Minek? Akkor szoktak keményebbet használni, ha ültetik a kocsit... Vagy ha olyan helyeken szaladgál, kissé megpakoltan, ami indokolja. Szívem szerint még emelnék is rajta, de akkor cseszhetem a stabilitást. Így inkább ötleteket várok, illetve erőteljesen töröm a búrám. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Vagy ha olyan helyeken szaladgál, kissé megpakoltan, ami indokolja. Szívem szerint még emelnék is rajta, de akkor cseszhetem a stabilitást. Így inkább ötleteket várok, illetve erőteljesen töröm a búrám. :wink: Nekem az volt a tervem hogy GSi-hez való legkisebbet ültető, de kemény rugót veszek és az én könnyebb gépemnél az így már csak 10-20mm-t fog ültetni, ami elfogadható. De nem igazán erősítettek meg hogy ez így működne-e. Mondjuk nem is cáfolták. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?: Én ascona rugót tettem hátra ,egy kicsit emelt rajta . 200 kg -val a csomagtaróban jártam. DE lehet hogy a vectra A sedan rugó jobb. A havernak megse látszott a vectrában a200kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én ascona rugót tettem hátra ,egy kicsit emelt rajta . 200 kg -val a csomagtaróban jártam. DE lehet hogy a vectra A sedan rugó jobb. A havernak megse látszott a vectrában a200kg. Nekem hátul szintezős a verdám. Előre kellene valami hatékony megoldás, mert eléggé hajlamos a bebólogatásra, és így az orra szokta karcolni a talajt (Ezt pedig nem szeretem :( )Egy ismerősom valami deawo-ba rakott előre hátra vectra dolgokat, emelt is a gépen, de nem panaszkodott, hogy instabillá vát volna. Szerintetek instabillá válik egy Caraván :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ....Nekem hátul szintezős a verdám.... Szerintem a hátul a lengéscsillapító keménységét állíthatod, ami független a rugótól :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Hi Szerintetek a gyári lengőkar szilenteknek kb hány km-ert kell kibírnia normál utakon(nem M.O.)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 HI! A havernak előre gázost tettek és az is emelt rajta, az is caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 HI! A havernak előre gázost tettek és az is emelt rajta, az is caravan. Gázos lengéscsillapítót? Hallotam már róla, de csak hátra. A rugót piszkáni nem jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts