warwolf Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Időnként, ha alászedem elölről halk ciripelés hallatszik.Én féktárcsa-fékbetét érintkezési hangnak gondolom. Biztos nem féltengely, mert az recseg. Van valakinek ötlete? Aztán! kézzel nyomkodva a kasznit az első lengéscsillapítők nem tünnek rossznak, de kicsit gödrös úton bólogat mint a barázdabillegető. Szerintetek is cseréljek csillapítót? 1.Sztem cserélj fékbetétet. 2.Ez már csak ilyen.Ha nyomkodásra nem inog, akkor még ne bátsd. (esetleg méresd be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Időnként, ha alászedem elölről halk ciripelés hallatszik.Én féktárcsa-fékbetét érintkezési hangnak gondolom. Biztos nem féltengely, mert az recseg. Van valakinek ötlete? Ha fékezel, utána abbahagyja? Változik a hangja? Kormány forgatásra reagál? Sztem is fékbetét lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Mino! Nézd meg a féktárcsa mögötti védőlemezt, vaészeg néha hozzáér a tárcsához. Kézzel lehet igazítani rajta. Gátlókat meg kell méretni padon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ha fékezel, utána abbahagyja? Változik a hangja? Kormány forgatásra reagál? Sztem is fékbetét lesz. Ha nem fékezem, csak alá van szedve, akkor is csinálja. Könnyen lehet, hogy a lemez lesz a hibás! Kormány mozgatásra úgy reagál, hogy ha visszatekerem majdnem egyenesbe, akkor elhallgat.De nem is mindig csinálja! és ez a bosszantóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ha nem fékezem, csak alá van szedve, akkor is csinálja. Könnyen lehet, hogy a lemez lesz a hibás! Kormány mozgatásra úgy reagál, hogy ha visszatekerem majdnem egyenesbe, akkor elhallgat.De nem is mindig csinálja! és ez a bosszantóbb. Nekem is ilyen volt. Aztán fékbetét csere lett a vége. Te, mi lenne, ha levennéd a kereket, és megnéznéd a betétet? Az a 10 perc meló megéri. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nekem is ilyen volt. Aztán fékbetét csere lett a vége. Te, mi lenne, ha levennéd a kereket, és megnéznéd a betétet? Az a 10 perc meló megéri. :D meg persze!Úgy is most akarom átrakni a nyári gumit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mino! Nézd meg a féktárcsa mögötti védőlemezt, vaészeg néha hozzáér a tárcsához. Kézzel lehet igazítani rajta. Gátlókat meg kell méretni padon. A gátlók 60%-osak! ez nem olyan rossz, de akkor miért bólogat? A rugók lehetnek kicsit gyengébbek? akarom kérdezni elfáradhatnak 6 év alatt? Szerintem durva lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 A gátlók 60%-osak! ez nem olyan rossz, de akkor miért bólogat? A rugók lehetnek kicsit gyengébbek? akarom kérdezni elfáradhatnak 6 év alatt? Szerintem durva lenne. Padon 60%.De a tényleges lengéscsillapítás kicsit gyengébb.Egyébként az Astráé egyébként is kényelmesre van hangolva.Sztem.Nekem is bólogat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Az biztos, hogy a rugók sem 100%-osak. :P De az Astra futóműve gyárilag sincs túl feszesre hangolva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Sziasztok Lett egy problémám és talán valaki szintén járt ebben a cipőben és tud nekem segíteni. Kb 2-3 hónapja csörgést hallottam hátúlról, menet közben, és először a kipufogó körüli hővédő lemezekre gyanakodtam. Tegnap aláfeküdtem a gépnek és megállapítottam, hogy nem onnan jön a csörgő hang. Ezekután rájöttem, hogy a ball hátsókerekemből jön .... szétszedtem és láttam, hogy a kerékagyon lévő " tömítőgyűrű" (radiális tömítőgyűrű néven is láttam már a szerelési kézikönyvben) van elszabadulva és ez csőrőg a kerékagynál. A kérdésem az lenne, hogy ezt egyszerűen vissza lehet-e pattintani a helyére vagy annyira ki lehet már tágulva, hogy más utat kell járnom a javításhoz. Egyáltalán járt már így valaki? Üdv. : hala Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Help me valaki! Tudnátok segíteni hogy hol és mennyiért lehetne minőségi - gyárinál erősebb - toronycsapágyakat szerezni? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Olyat nem fogsz találni. Más megoldásban létezik, mint pl. amit a versenygépekbe raknak, de az meg teljes komfortvesztést okoz, és elég drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ne mán :( Pedig az eredetiek nem bírnak túl sokat ezeken az utakomn. És talán a toronymerevítő segíthet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A csapágyakon nem. :( Bizti gyárit veszel? Nem "beszállítóit"? És a szilentek rendben vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Gyári, az tuti, de a szilentek lehetnek gyanúsak. Melyiket nézzem meg, a lengőkarét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Azt is, de a legérdekesebb a toronyszilent... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 No erről most hallok először, bár józan ésszel is értelemszerű, hogy valaminek ott is kell lenni :oops: De mentségemre nem vagyok szerelő. Akkor ha jól tévedek, azt csak úgy tudom megnézni, ha legontom a futóművet (kerék, gójaláb, rugó, meg mittom én)... Honnan tudom meg, hogy kuka? No meg mennyi kb bele az új (gondolom abból már lehet keményebbet gyártatni is, vagy az nem túl jó 5let?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ilyen jellegű szilenteket asszem 5e körül láttam :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Akkor nagyon olcsón láttad. :( Le kell venni a gólyalábat, és aki látott már életében szakadt toronyszilentet, az mindjárt látja a bibit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 shima szilent 5e pro db ocsó? Gabi félre kellett hogy értsél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A gyári toronyszilent párban majdnem 20 körül van, ha jól emléxem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 A gyári toronyszilent párban majdnem 20 körül van, ha jól emléxem... :shock: :shock: :shock: :arrow: :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Egyébként javallom, hogy fel kellene mérni a futóművek állapotát, és egyben elvégezni a szükséges felújítást, amennyiben szükség van rá, mert ha csak egyvalami van kicserélve a szükséges alkatrészek közül, akkor a bent maradt rossz alkatrész hamar tönkreteheti az újat is! Ennek fényében javaslom az első futóműnél: - lengőkar szilentek cseréje (mind a 4) - toronyszilent csere - toronycsapágy csere - és ha már szét van szedve: kormányösszekötő-gömbcsukló csere Ezután egy futóműbeállítás, és mintha új lenne. :( És ha már ezek meg vannak csinálva, nem árt előtte ellenőrizni a lengéscsillapítót sem, mert ezekkel együtt könnyű cserélni, nem sok a plusz munkadíj. A fent leírt alkatrészek benne vannak 40-50e HUF-ban, de azt tudomásul kell venni, hogy az autó nem olcsó dolog, nem trabantban ülünk, amit otthon a sufniban meg lehet generálozni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ja, és nem árt ellenőrizni a stabrúd bekötő csuklóját, mert ha el van rohadva a csavar szára, akkor jobb cserélni, mert nemsokára úgyis eltörik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Gabi, ugye eredetit érdemes venni, és nem utángyárottat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts