knight Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Este leszedem a kereket és lemérem hogy nekem mekkora tárcsa van rajta. Nekem 256 rémlik. Kíváncsi vagyok hogy az 1.4 16V-t melyikkel szerelték... 236, de hűtött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 És Neked 13as vagy 14es felnik vannak (voltak) rajta gyárilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ma cseréltem ki a téli gumikat nyárira!Közben néztem a fékeket is milyen állapotban vannak! Most voltam vele müszaki vizsgán,semmi gond nem volt vele,de a bal elsönél ,a külsö fékpofa nagyon kopott,kb 2mm van még a ferrodolbol(vagy még annyi sem) rajta és a tárcsáknak is szép nyaka van már. Két kérdésem lenne: 1.Tárcsákat milyen méret felett éri meg még felszabályoztatni?Hol kell ezt mérni mm-ben?(hova tegyem a tolómérőt?) Aszem hűtős tárcsa van rajta! 2.Mennyibe fájnak majd nekem az új fékpofák?Milyet vegyek?Gyárit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 2. Itt a legtöbben a ferrodo betét+brembo tárcsa kombinácóra esküsznek. Kb olyan árban van, mint a gyári. Valahol 30-40 környékén van egy első betét + tárcsa csere nagyságrendileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Azért még jó, hogy van egy fékkel kapcsolatos témakör - http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=786&start=60 -, meg az, hogy oda is írogattok - néha - :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 És Neked 13as vagy 14es felnik vannak (voltak) rajta gyárilag? 13, de ha majd nagy leszek és lesz sok pénzem :) akkor kap 185/60 R14-es gummát, meg alufelnit nyárra (vagy 195/50 15 de félek, hogy ahhoz túl sz*rok az utak és túl gyorsan megyek...(mármint bele a kátyúba... )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 13, de ha majd nagy leszek és lesz sok pénzem :) akkor kap 185/60 R14-es gummát, meg alufelnit nyárra (vagy 195/50 15 de félek, hogy ahhoz túl sz*rok az utak és túl gyorsan megyek...(mármint bele a kátyúba... )) Nekem az első verziós gumma van, de a felni kérdés ugrott mert anyagilag nem jöttem össze. Pedig milen szép lett volna, már majdnem biznic lett februárban, de az anyagiak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Most nézem, 12-éert lehet venni 195/50r15-ös PIRELLI P5000 DRAGO gumit. Ennyiért megéri megvenni, vagy inkább tegyek hozzá egy kis pénzmagot vmi Michelin/Bridgestone darabra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Hmm. ez egész barátinak tűnik.. bár nem tom most milyen árak vannak... Mondjuk én "esküszöm" a tavalyi gumimra.. Michelin Pilot Exalto 195/50 82V 2darabb volt 42 275 Ft. Csöppet drágább. De ha tehetem idén is olyat vennék. Eddig úgy volt, hogy csak kettő kell, de a rohadt kátyúk megszivattak... Mondjuk ezt inkább ird a Gumik topikba.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Elnézést, eltévedtem. Átvonulok a kérdésemmel oda. Hamut szórok a fejemre, stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 195/50R15 méret még jó ezekre az utakra, feltéve hogy normális erős szerkezetű gumi van rajta. Ajánlom ebből a szempontból a Falken 512-es gumit, vagy ami most nagyon jó árban van: Dunlop SP01 Hívjátok Gyulát, Nekem minap azt mondta hogy 30% meg még ennél is nagyobb kedvezményeket osztogat majd a klubosoknak! 30/9065848 Tatai úton van a XIII-ban a műhely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ez a Dunlop a gumik.com -nál 14.400.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Tavaly ilyenkor 23 volt. :) Egyébként a listaára most is 20 körül van, és ebből adják a kedvezményeket a boltok, abból lesz a 14ezres ár. Gyulánál is ilyesmi árban megkapjátok, profi centírral és szereléssel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Az jó, mert általában ilyen helyeken sokszor a szerelés is olcsóbb vagy ingyenes. A gumik.com meg csak kiküldi, aztán cuccolhatod magad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 195/50R15 méret még jó ezekre az utakra, feltéve hogy normális erős szerkezetű gumi van rajta. Ajánlom ebből a szempontból a Falken 512-es gumit, vagy ami most nagyon jó árban van: Dunlop SP01 Hívjátok Gyulát, Nekem minap azt mondta hogy 30% meg még ennél is nagyobb kedvezményeket osztogat majd a klubosoknak! 30/9065848 Tatai úton van a XIII-ban a műhely! Falken 195/50R15 82H ezek vannak nekem. Mindenkinek csak ajanlani tudom, mert gyonyoruek :) es esoben is kivaloak. De a nyomasra tulsagosan erzekenyek. Ok hogy alacsony a gumi, de ennyire nem kellene. En 2.3b-al jarok, alatta elejti a tartasat es a kopas is extrem felgyorsul. A magasabb sebesseg verzio allitolag kemenyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ze 502 mindenkfelett vagy 512 csak ajánlani tuom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ne itt gumizzunk, pls. Gumis topikba, már megkaptam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Etna! Előre 2.4, hátra 2.1-2.2 súlytól függően. Falkeneknél ez az opti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Etna! Előre 2.4, hátra 2.1-2.2 súlytól függően. Falkeneknél ez az opti. :) Saját káromon rájöttem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 sziasztok! Igazatok volt!!!! Nem hittem volna! tavaly cseréltem hátsó gátlot combi f astrába mentem vele 21000 km-ert és most voltam vele átvízsgáláson és megálapítoták hogy amire én azt montam volna hogy csere az jó! de amit egy éve cseréltem az meg már csak 40% monroe!! ugyhogy tényleg igazatok volt hogy ezek szarok!!!! Remélem még igy átmegy a vízsgán!!! Ha leközeleb cserélek akkor csak olyat amire ti is bolintotok!!! az első pedig 70% az pedig nem volt cserélve amiota nálunk van 60000 kilométere!!!! Ez nagyon érdekes!!! pedig 18000 huf volt a MOnroe ugy hogy meg van a véleményem!!!! sziasztok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szerintem "nagyobb" neveknek is vannak gyengébben sikerült,vagy eleve arra gyártott cuccai. Nekem elöl vannak sachsok, és valahogy nem tetszenek.. pedig csak 10e km van bennük sacc... valahogy talán túl lágyak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ott a pötty nálad Laci 8) Ha esetleg gyorsulni szeretnétek vagy csak korrektül indulni anélkül h a másiknak adnátok kapásból 2-3 autónyi ajándékot, akkor michleint is el kell felejteni. meg kellett állapítanom,h tavaly sok sok rundot ezért buktam el (kb 8at :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 A futomuves mit allit mikor a kormany allasat szabalyozza? Minap csinaltattam volna egy futomu allitast, de azt mondtak csak az osszetartast tudtak beallitani, a dolesszoget nem. Meg a kormany allasat sem, szerintuk jol szet kell hozza szedni. Tenyleg ennyire bonyolult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ott a pötty nálad Laci 8) Ha esetleg gyorsulni szeretnétek vagy csak korrektül indulni anélkül h a másiknak adnátok kapásból 2-3 autónyi ajándékot, akkor michleint is el kell felejteni. meg kellett állapítanom,h tavaly sok sok rundot ezért buktam el (kb 8at :D ) Hááát nem tom.. nekem michik vannak elől, és elég szépen tudtam vele indúlni.. lehet ez is tipusfüggő... nah de most megint loholok melóba, mert még elkések... oszt nem csak a yard fog szopatni.... :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ha összetartást állítottak, akkor igazán beállíthatták volna a kormány állását is. Dőlést tényleg nem lehet állítani, nem olyan az Astra futóműve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts