Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Kérdeznélek titeket, hogy az Astra F 5a alá szeretnék berakni 205/55/16os tappancsokat (foja az utat!), mindenképp ilyen kerék menne alá, de nem tudom hogy mit kéne sinálni, ha egyáltalán kell-e akármit is a kasznin? Ha igen akkor mit? A futómű ki lessz keményítve és lehet hogy még ültetve. Segítsetek! Köszi! Balázs

Megosztás:

Kérdeznélek titeket, hogy az Astra F 5a alá szeretnék berakni 205/55/16os tappancsokat (foja az utat!), mindenképp ilyen kerék menne alá, de nem tudom hogy mit kéne sinálni, ha egyáltalán kell-e akármit is a kasznin? Ha igen akkor mit? A futómű ki lessz keményítve és lehet hogy még ültetve. Segítsetek! Köszi! Balázs

205/55 ????? :shock:

Nem inkább 205/45 ???

Megosztás:

ha a 195-50et nézed az 576mm, namost a 205-40 az 570, mig a 205-45 590mm tehát több mint 1 cenyával nagyobb...

Akkor most hogy is van ez?

Én nem vitázok, Én ezeket a váltóméreteket használtam mindig ! :)

De igazad van a 205/40*16 az kozelebb van de szvsz az ritka gumi ...

Egyébként Te 17''-ba mit használnál ?

Megosztás:

Valami nem túl lehúzós, korrektül dolgozó futóműves szakit tudtok ajánlani? Kicsit ropognak elöl a szilentek, ha tökig jobbra-balra tekerem a kormányt, plusz egy picit balra is húz az autó, ezeket a nagyobb papucsok rákerülése előtt szeretném orvosoltatni.

XVII. kerületi vok, de Pesten bárhol lehet a szaki, odaviszem a kocsit. :)

Előre is thx.

Megosztás:

Szóval:

Az enyémen 205/45 R16" van, és semmit nem kellett alakítani a kasztnin, pont elfér.

Üdv:I_S

Megosztás:

Futómű-fék, szóval ma tudtam meg, hogy én gépem alatt erősített fék van (vagy miamanó), ezért amit vettem bele betétet (becseréltem a kinemcserélt vízpumpára) nem jó, mert kicsi, és az erősebb és nagyobb kell bele, amiket a GSÍ-hez, és a 16V-hez jó.Az előző betét ára 7900ft volt.Az új, ami jó bele, 8900ft volt, és nem kellett ráfizetnem, egy vasat se.Érdekes haszonkulcsok lehetnek. :roll:

Jah, és a fétárcsa is nagyobb.

Hm. :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.