Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ...vagy ha felrakok valamit akkor meg nem ér le a kerék... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Viszon előre akartam toldást, de hát már nem nagyon fér el előre sehova... :) Üdv.: Atommanó Igen ezt már többen jelezték :) Anti ismerünk azért egy próba még belefér... igaz le fog törni, de úccsse bírod ki :) Neked is mondom fokozottan gondolj sanyarú sorsú gsitesódra ha lácc patent hatvan negyvenes rugót normál árban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ha látok visítok! Taliról a cuccot szétkürtölted már??? :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ....ha lácc patent hatvan negyvenes rugót normál árban :wink:.... Óóóó már 60-nál járunk ? Te is #&@Đ vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nekem is 60/60 van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hát gyerekek, nagyon bátrak vagytok a kemény forigültetésben Pesti útra! Én másfél hétig voltam pesten tavaj, melóztam, így minden nap reggeltől estig toltam, mint a taxisok, és hát hazajövet után toronycsapányat cseréltem, pedig akkor még nem volt ültetve, de azok a kátyuk, amik pesten vannak, gyakorlatilag kikerülhetetlenek néhány helyen. Megfogadtam, pesten melót nem vállalok többé, így le is ültettem tavaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 De a toldással ez így már necces lenne... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nekem is 60/60 van... :wink: Jaaaa, azt hittem 50-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Jaaaa, azt hittem 50-es. 60/40 iz da best i think :roll: Bár majd menézem Anita :) hogyan áll így a vasad :lol: Én ezekene a 80/80 és 120/120on szoktam nagyot lesni :) :) :P ANIT RÁDBÍZOM a szétkürtölést :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Skacok egy láma kérdés. ahogy itt elnézem a beszélgetéseiteket.. a 60/40.. 60/60 és társai azt jelentik, hogy a gyárinál ennyivel rövidebbek az első/hátsó rugók? Anti. toronymerevítőd van? Azzal együt jött össze a gyólyaláb? Enyémben is van egy kis görbület, de még értéken belül van(volt egy éve) idénre már lehet nem.. :evil: Rohadt utak. I_S Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? 1 éve lettek cserélve, ezért nem igazán gondoltam rájuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Igan az az ultetes merteket jeloli mm-ben elol/hatul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hát az a 100 körüli ültetés nekem is elképzelhetetlen... Köszi, hogy rámbízod, meg hogy időben szólsz, meg hogy csinálgatod a honlapot is de te vagy ott jobban ismerős, úgyhogy én mégis visszapasszonám, bár tudom, hogy ez nem konkrétan ide tartozik, úgyhogy ha gondolod ennek megvitatását akkor máshol tegyük... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Jó akkor vitassuk meg délután, jó :?: :) Lac Anti problémáján nem sokat segít a tm :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Skacok egy láma kérdés. ahogy itt elnézem a beszélgetéseiteket.. a 60/40.. 60/60 és társai azt jelentik, hogy a gyárinál ennyivel rövidebbek az első/hátsó rugók? Anti. toronymerevítőd van? Azzal együt jött össze a gyólyaláb? Enyémben is van egy kis görbület, de még értéken belül van(volt egy éve) idénre már lehet nem.. :evil: Rohadt utak. I_S Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? 1 éve lettek cserélve, ezért nem igazán gondoltam rájuk... Hát nekem akkor voltak fél évesek, és néhány jólsikerült kátyu elintézte őket, ill. a bal oldalit, de egyben érdemes cserélni őket. Azóta bírják, bár nem az igazi, mert a bal viszonylag sűrűn fellazul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Neked miben nyílvánúlt meg? Hangok?nyekergés...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Van toronymerevedőm, de majd most fogom kicserélni valami jobbra... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 De a toldással ez így már necces lenne... :wink: Üdv.: Atommanó gyá :) :shock: cool ez az ültetés :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Jó dolog, mert jól néz ki, és kanyarban elég ütős, de elég cink ahogy a kispolszkik levillognak a városban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Jó dolog, mert jól néz ki, és kanyarban elég ütős, de elég cink ahogy a kispolszkik levillognak a városban... :wink: Üdv.: Atommanó Valamit valamiért! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? Neked van toronymerevítőd? Mert az enyém is ezt csinálja (recseg-ropog ha kitekerem a kormányt), de csak azóta hogy bekerült a toronymerevítő. Mit lehetne vele csinálni hogy végre ne nyekeregjen? (azon kívül hogy vegyem ki a toronymerevítőt, mer az rossz válasz :) ) Ha állítok rajta (mer állítható) az segít valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Neked van toronymerevítőd? Mert az enyém is ezt csinálja (recseg-ropog ha kitekerem a kormányt), de csak azóta hogy bekerült a toronymerevítő. Mit lehetne vele csinálni hogy végre ne nyekeregjen? (azon kívül hogy vegyem ki a toronymerevítőt, mer az rossz válasz :) ) Ha állítok rajta (mer állítható) az segít valamit? Toronycsapágyaid hogy vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Toronycsapágyaid hogy vannak ? Jó kérdés...asse tom mi az :) Amúgy semmi bajuk nem volt, amíg nem akartam toronymerevítőt. Amúgy az drága mutatvány? (mármint a toronycsapány) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Pár ezer Forint a kettő Astra-hoz. Gondolom, Calihoz sem lehet nagyon drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 OK, köszi. Akkor lehet ráizgatom a szerelőmet a témára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts