Gergőőő Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 Az az ET milyen felniszélességgel van megáldva? Ezen múlik minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 Nem hinném hogy a gyári 5,5nél keskenyebb lenne, tehát mindenképpen kifele jön. Nem lesz másabb, max később dobja el a seggét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 (edited) Úgy van, gyári elől 5,5, hátul pedig 6. Igazság szerint hétfőn megyek pályanapra és nem akarom leharcolni a vadiúj Bridgestonokat, úgyhogy lemezfelnire feldobom addig a régi szettemből megmaradt két jobb állapotú Kumhot előre. :D Nem hinném hogy a gyári 5,5nél keskenyebb lenne, tehát mindenképpen kifele jön. Nem lesz másabb, max később dobja el a seggét. Módosítva Augusztus7, 2015 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 Úgy van, gyári elől 5,5, hátul pedig 6. Igazság szerint hétfőn megyek pályanapra és nem akarom leharcolni a vadiúj Bridgestonokat, úgyhogy lemezfelnire feldobom addig a régi szettemből megmaradt két jobb állapotú Kumhot előre. :D Görögöknél? :D Perverz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 Az már megvolt. 2815 km 11 nap alatt :D Most elvileg a Hungaroringen lesz valami rendetlenkedés. Görögöknél? :D Perverz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 Enyémben 18-as csavar volt a gyári lengéscsillapító végén, de a koni csavarjához már 17-es csőkulcs kell. Köszönöm..szétjött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 Köszönöm..szétjött. Azért ahogy nézem még minden cucc gyári volt, én meg kb 2 évente cserélek toronycsapágyat mióta először megbontottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 En szilentbol egyszer vettem gagyit..szet is szakadt egy honap alatt. Aztan a lemforder mar eve ota birja. Csapagyra nem emlekszem milyen lett olyan reg volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 Gyárilag INA, a képen lévő is az En szilentbol egyszer vettem gagyit..szet is szakadt egy honap alatt. Aztan a lemforder mar eve ota birja. Csapagyra nem emlekszem milyen lett olyan reg volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 Gyárilag INA, a képen lévő is az Az rendben. Arra nem emlekszem mit raktam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2015 Egy furcsa kérdésem lenne: hogyan befolyásolja a kocsi viselkedését, ha elől ET49 hátul ET38-as felnin van ugyanolyan gumi? Elvileg ha hátul nő a nyomtáv, elöl meg marad, akkor még alulkormányzottabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Azért ahogy nézem még minden cucc gyári volt, én meg kb 2 évente cserélek toronycsapágyat mióta először megbontottam. :D Én visszarakom ezt, kimostam belőle a régi zsírt kicsit kottyan de akadásmentesen forog, újra bezsíroztam és majd megy vissza. En szilentbol egyszer vettem gagyit..szet is szakadt egy honap alatt. Aztan a lemforder mar eve ota birja. Csapagyra nem emlekszem milyen lett olyan reg volt. :) Autoomega ha jól láttam rajta..remélem egy darabig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Én visszarakom ezt, kimostam belőle a régi zsírt kicsit kottyan de akadásmentesen forog, újra bezsíroztam és majd megy vissza. Autoomega ha jól láttam rajta..remélem egy darabig bírja. GYáááááááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 (edited) GYáááááááá :D De a másik felét nem cserélem ma ki facom, vasárnap van. Annak a porvédő szivacsgyűrűnak mekkora jelentősége van? Eddíg sem láttam a teló tövénél mert mindíg fel volt csúszva. Módosítva Augusztus9, 2015 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 De a másik felét nem cserélem ma ki facom, vasárnap van. Annak a porvédő szivacsgyűrűnak mekkora jelentősége van? Eddíg sem láttam a teló tövénél mert mindíg fel volt csúszva. Az felütközésgátló. Kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Az felütközésgátló. Kell. Hát ebben az állapotban már nem sokat véd...de visszakerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Hát ebben az állapotban már nem sokat véd...de visszakerült... nekem is elporladt, cromaxba van Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Augusztus10, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2015 Sziasztok! Ma alá merészkedtem a kocsimnak és a bal oldali külső féltengely gumiharang (szerintem mostanában) elszakadt. Bele lehet látni a fémig :( Nekem holnap még mennem kell vele min. 160 km-t, nem tudom mennyire használ neki. Ha jól láttam a jobb illetve bal oldali gumiharang nem ugyanolyan méretű? Kép róla: http://kepfeltoltes.hu/150810/20150810_144749_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cserélni otthon mennyire macerás? Vissza olvastam a fórumban ki kell majd szedni a belsejét, kimosni (mivel?) illetve ha lehet ugyanoda vissza tenni mindent. A menetét körülbelül leírná valaki? Hans-pries vagy Spidan márka jó-e? Üdv mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2015 nekem is elporladt, cromaxba van Az a baj, hogy nincs, másnapra hoznak de a srác szabadságon van a héten és a bolt is zárva. De úgy néz ki találtam alternatívát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus10, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2015 Az a baj, hogy nincs, másnapra hoznak de a srác szabadságon van a héten és a bolt is zárva. De úgy néz ki találtam alternatívát. ja nekem is csak az egyik oldalon van cserélve, me elöször nekem sem volt, de össze kellet rakani, most csak a jobb oldalt van....vagy a bal oldolat :confused: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 ja nekem is csak az egyik oldalon van cserélve, me elöször nekem sem volt, de össze kellet rakani, most csak a jobb oldalt van....vagy a bal oldolat :confused: :omg: Gyártottam egyet... :D Lassan összeáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Gyártottam egyet... :D Lassan összeáll. Klíma szerelése közben ránéztem a féltengelyre és ricnis a vége. :D ABS jeladós alapból, csak a jeladó hiányzik a gólyalábról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Gyártottam egyet... :D Lassan összeáll. hasonlít, de szépen lefestetted..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2015 Én mondjuk lefújnám a bölcsőt és a lengőkart is. Bocs. Nekem dobozos festékem van, ecsettel fogom festeni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Augusztus12, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2015 Köszi szépen mindenkitől a kurv@ nagy semmit. Nem is értem miért nem hoztok létre egy csoportot Messengeren (mert már lehet olyat is...) és beszélitek meg ott a dolgokat? 3-man elbeszélgettek és ezért megy az oldal? Ennek semmi értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts