Gergőőő Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/80200000-elso-futomu-alkatreszek/80200103-elso-lengescsillapito-reszei/186461-elso-lengescsillapito-utkozo-gumi-opel-astra-f-1991-1998?flypage=0&kereso_marka=Opel&kereso_modell=47 Ez a cucc fel lett húzva a lengéscsillapító szárára? Elvileg ez a "felkoppanás gátló". Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 Sziasztok! Tanácsra-segítségre lenne szükségem. Astra f 92-es 1.7D,kb 90-es tempónál elkezdi rázni a kormányt és utána erősődik folyamatosan,110 körül már nagyon nem jó,gáz elvételnél sokkal jobban ráz. Felnik-gumik rendben elől-hátúl. Mi lehet a probléma,lengőkar hátsó nagy szilent esetleg? Köszönöm az infót. Én is kormányremegéssel küzdök. A kerekeket kizártam, mert van hogy 10 km-en keresztül nem remeg, majd elkezdi. Pedig a sebességen nem változtatok, sőőt, menet közben kereket sem cserélek... :D Megyek lassan végig az alkatrészeken. Egy rúdfejet már kicseréltem, mert picit kottyant. Most majd jön a másik. Aztán nézem tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 Sziasztok! Van egy 1.7 isuzu Caravanom. Nem rég ment müszakira, és az összes szilentet, talpast lengéscsillapítót, rugókat, toronycsapágyakat, toronyszilenteket kicseréltük. Az eleje még most is bekoppan néha ha mondjuk gyorsan átmegyek egy vasuti átjáron és az eleje beül. Kicsi uthibáknál nem kopog meg semmi, csak amikor bekoppan az eleje. 2-szer szétt lett szedve de valamiért nem jó. Valakinek valami ötlet? Kormányrúd is tud kopogni, ha ki van csúszva a megvezetése a műszerfal mögött, vagy lógó kipufdob üti a bódét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/80200000-elso-futomu-alkatreszek/80200103-elso-lengescsillapito-reszei/186461-elso-lengescsillapito-utkozo-gumi-opel-astra-f-1991-1998?flypage=0&kereso_marka=Opel&kereso_modell=47 Ez a cucc fel lett húzva a lengéscsillapító szárára? Elvileg ez a "felkoppanás gátló". Ez most kérdezed vagy mondod? Egyébként meg Igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 Ez most kérdezed vagy mondod? Egyébként meg Igen :D Buci kérdezte h mitől üt a nagyobb kátyú, én meg írtam egy talán az c. választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bucii Elküldve Július9, 2015 Megoszt Elküldve Július9, 2015 Nem a kipu üt, meg nem is a kormány rúd, hanem bal vagy jobb oldalon. Az az ütköző gumi lehet hogy nem lett vissza rakva, meg emlékszem is, hogy szét votl szakadva az egyik. Annyira összemennem a teleszkóp? :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2015 Megoszt Elküldve Július10, 2015 Nem a kipu üt, meg nem is a kormány rúd, hanem bal vagy jobb oldalon. Az az ütköző gumi lehet hogy nem lett vissza rakva, meg emlékszem is, hogy szét votl szakadva az egyik. Annyira összemennem a teleszkóp? :o Nem valószinű, hacsak nem a szántáson közlekedsz. Nekem a középdob felfüggesztésének a hiánya a jobb oldali keréktől hallatszó kopogást okozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bucii Elküldve Július10, 2015 Megoszt Elküldve Július10, 2015 Nem valószinű, hacsak nem a szántáson közlekedsz. Nekem a középdob felfüggesztésének a hiánya a jobb oldali keréktől hallatszó kopogást okozott. Nekem tuti, hogy a lengés csillapitoim koppannak. Csak nemjövünk rá, hogy mitől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július10, 2015 Megoszt Elküldve Július10, 2015 Nekem tuti, hogy a lengés csillapitoim koppannak. Csak nemjövünk rá, hogy mitől. Nem lehet, hogy a lengéscsillapító-patron rögzítő csavar lazult meg és a tokjában koppan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július10, 2015 Megoszt Elküldve Július10, 2015 Nem lehet, hogy a lengéscsillapító-patron rögzítő csavar lazult meg és a tokjában koppan? Az azért elég komoly kanyar instabilitást adna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július12, 2015 Megoszt Elküldve Július12, 2015 Az azért elég komoly kanyar instabilitást adna. Jártam már így. Csak apró döcögőkön hallottam a koporászást. Majd felemelve, kereket kézzel rángatva látszott, hogy a teleszkóp mozog a helyén... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Sziasztok! Tudtok valami helyet Budapesten (lehetőleg a Pesti oldalon (vagy XI vagy délpest:) ahol F astrán tutóművet be tudják állítani (jól is:) Azért kérdezem mert ha jól tudom akkor kicsit nehéz ezen a tipuson mert össze szokott rohadni a csavar és úgy hallottam, hogy sok helyen nem bajlódnak vele. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Mindegyik öreg autón összerohad, ameg nem kell spéci helyree menni, mivel mindössze az összetartás állítható rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Ok, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Sajnos megette az egyik gumi szélét meg a kormány nem teljesen középen van amikor egyenesen megyek + azóta ki lett még cserélve a két gömbcsukló. Azért remélem ez beállítható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Sajnos megette az egyik gumi szélét meg a kormány nem teljesen középen van amikor egyenesen megyek + azóta ki lett még cserélve a két gömbcsukló. Azért remélem ez beállítható... Igen, egy célszerszámmal rögzítik a kormányt egyenes állásban, és csak azután állítják be a kerékösszetartást. Ha van rá lehetőséged fújd be az állító csavart és a szorító csavarokat előre csavarlazítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július14, 2015 Megoszt Elküldve Július14, 2015 Igen, egy célszerszámmal rögzítik a kormányt egyenes állásban, és csak azután állítják be a kerékösszetartást. Ha van rá lehetőséged fújd be az állító csavart és a szorító csavarokat előre csavarlazítóval. Köszi! Voltam ma egy helyen ahol azzal kezdték, hogy elég nehéz fellazítani az F astránál a csavart. Melegíteni szokták de sajnos kifogyott a gázuk és ha nem tudja fellazítani akkor nem tudja megcsinálni. Nem sikerült, azt mondta, hogy majd holnap. Holnap nem tudom elvinni, de befújtam csavarlazítóval mindegyik csavart és fújok majd rá holnap is és megpróbálom én meglazítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július14, 2015 Megoszt Elküldve Július14, 2015 úgyanúgy berohad az az összesnél, mert kapja a vizet. Pont ma állítottam egy f11-es ötöst, 3 éves és a bal oldali alig akart megmozdulni. Én az enyémet hetekkel előtte elkezdtem locsolni, mégis megszenvedtek vele, (mondjuk a gyártás óta most először lett hozzányúlva 25 év alatt) Szóval csak óvatosan azzal az otthoni lazítgatással, mert ha lesarkalod a csavart és még össze is van állva, akkor fognak anyázni rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július14, 2015 Megoszt Elküldve Július14, 2015 Én is toltam bele a WD40-et mielőtt vittem a futóműveshez :D De sokszor egyszerűbb kivenni az adott oldali kormányösszekötőt gömbfejestül, és egy kis vésővel megtágítani az összekötőt, gömbfejet (legalábbis a futóműves szerint) úgyanúgy berohad az az összesnél, mert kapja a vizet. Pont ma állítottam egy f11-es ötöst, 3 éves és a bal oldali alig akart megmozdulni. Én az enyémet hetekkel előtte elkezdtem locsolni, mégis megszenvedtek vele, (mondjuk a gyártás óta most először lett hozzányúlva 25 év alatt) Szóval csak óvatosan azzal az otthoni lazítgatással, mert ha lesarkalod a csavart és még össze is van állva, akkor fognak anyázni rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július14, 2015 Megoszt Elküldve Július14, 2015 Nekem volt kint két darab ilyen menetes szár, azt megspékeltem egy kis horgannyal még 5-6 éve a Calihoz, oda nem került be. De amikor megvettem Astrát, gömbfejek cserélni kellett, így egész rúd ki, szár kivesz, új berak zsírral. Belőttem annyira, hogy a legközelebbi futóműveshez le. Ott úgy kezdték na akkor ez drágább lesz, mert ki kell venni kormányrudakat, mert ilyen öreg autón be vannak állva... :) Mondom nem kell ez megtörtént, könnyen jár minden, örültek neki nagyon. :) Szóval ha teheted adjál neki bőven csavarlázítót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2015 Megoszt Elküldve Július15, 2015 Én is toltam bele a WD40-et mielőtt vittem a futóműveshez :D De sokszor egyszerűbb kivenni az adott oldali kormányösszekötőt gömbfejestül, és egy kis vésővel megtágítani az összekötőt, gömbfejet (legalábbis a futóműves szerint) Igaza van neki, egyszerűbb így mindenkinek. Én is kivettem, tekergettem a csavarokat, menetes szárat, így nem kellett neki kínlódni, nem törte le a csavart sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július15, 2015 Megoszt Elküldve Július15, 2015 Igaza van neki, egyszerűbb így mindenkinek. Én is kivettem, tekergettem a csavarokat, menetes szárat, így nem kellett neki kínlódni, nem törte le a csavart sem. Ma ez lesz délután. Megpróbálom fellazítani ha nem akkor szétszedem. Gömbfejek amúgy is most lettek cserélve, az le fog jönni könnyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trogapapa Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 Sziasztok! Valószínűleg már kérdezték a fórumban, de 509 oldalt elolvasni időbe tellne, ezért kérdezek. Kombi F Astram-at megültettük, de csak 40-essel, kapott koni rugókat, Billstein lengéscsillapítókkal, megy is de szinte még a kis bukkanókon is olyan mintha felütközne a lengéscsillapító. Az átalakítást nem én csináltam, szerelő és annyi bibi volt a lengéscsillapítókkal hogy hosszúak voltak a rugóhoz, ezért meg lett hosszítva a menet rajtuk, aztán a vége meg lett vágva! A szerelő azt mondta hogy ez igy normális...nem hiszem elvégre kopog...úgy tudom hogy egy ilyen átalakításnál mást is cserélni kéne, hát ebben kérném a segítségetek, hogy mik ezek? Elnézést a hosszadalmas irományért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 Sziasztok! Valószínűleg már kérdezték a fórumban, de 509 oldalt elolvasni időbe tellne, ezért kérdezek. Kombi F Astram-at megültettük, de csak 40-essel, kapott koni rugókat, Billstein lengéscsillapítókkal, megy is de szinte még a kis bukkanókon is olyan mintha felütközne a lengéscsillapító. Az átalakítást nem én csináltam, szerelő és annyi bibi volt a lengéscsillapítókkal hogy hosszúak voltak a rugóhoz, ezért meg lett hosszítva a menet rajtuk, aztán a vége meg lett vágva! A szerelő azt mondta hogy ez igy normális...nem hiszem elvégre kopog...úgy tudom hogy egy ilyen átalakításnál mást is cserélni kéne, hát ebben kérném a segítségetek, hogy mik ezek? Elnézést a hosszadalmas irományért! Üdv...én ugy tudom hogy a rövidebb rugóhoz van hozzá passzoló lengéscsillapító is, azt kell beszerelni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 Sziasztok! Valószínűleg már kérdezték a fórumban, de 509 oldalt elolvasni időbe tellne, ezért kérdezek. Kombi F Astram-at megültettük, de csak 40-essel, kapott koni rugókat, Billstein lengéscsillapítókkal, megy is de szinte még a kis bukkanókon is olyan mintha felütközne a lengéscsillapító. Az átalakítást nem én csináltam, szerelő és annyi bibi volt a lengéscsillapítókkal hogy hosszúak voltak a rugóhoz, ezért meg lett hosszítva a menet rajtuk, aztán a vége meg lett vágva! A szerelő azt mondta hogy ez igy normális...nem hiszem elvégre kopog...úgy tudom hogy egy ilyen átalakításnál mást is cserélni kéne, hát ebben kérném a segítségetek, hogy mik ezek? Elnézést a hosszadalmas irományért! Miből gondolod, hogy a lengéscsillapító ütközik fel?? Nekem 35-ös az ültetés Caravanon, és gyári méretű Koni gátlók elől, 1 csöves Kayabák hátul, de marhára sok kellene, hogy felütközzenek, pláne, hogy mikor meg van(volt) döntve a csomagtér, még akkor sem ütközött fel, pedig jobban leült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts