zotya975 Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Sziasztok! Mit gondoltok mi lehet? A bal első kerékl felől folyamatos kopogó hangot hallok, melynek sebessége függ az autó sebességétől. Legfőképpen bal kanyarban lehet hallani, de azért egyenesben sem múlik el. Szerelő azt mondta a fél tengelyem teljesen jó, remélem azzal nem is lesz gond. Szombaton megyek futóműállítás előtti átvizsgálásra, remélem nem lesz gond vagy nem lesz nagy gond. Mit gondoltok? Köszönöm a válaszokat A külső féltengely csukló sebességfüggően élesen ropog, és kanyarban jön elő legelőször. Ha valami el van törve stabrúd bekötés például az az útviszonyoktól függően szokott kopogni ahogy üti a lengőkart. Hát ugye hallani kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 A külső féltengely csukló sebességfüggően élesen ropog, és kanyarban jön elő legelőször. Ha valami el van törve stabrúd bekötés például az az útviszonyoktól függően szokott kopogni ahogy üti a lengőkart. Hát ugye hallani kéne... Köszönöm a választ! a stabilizátor bekötő valóban el volt törve mindkét oldalon, de az a múlthéten cserélve lett, a ropogás azóta sem múlt el. A szerelő szerint nem kopog hanem darál. Szerelő azért nem mondta meg mi az, mert nem ezzel foglalkoztunk csak a próba út alatt megjegyezte, hogy lehet gömbfej. Elvileg a féltengelyek nem mozognak egyáltalán. Érdeklődtem a gumisnál futómű állítással kapcsolatban és mondta, hogy ha kopog akkor nem tudja beállítani, mert lehet, hogy valami lóg ezért, bejelentkeztem szombatra egy átvizsgálásra és érdekel, hogy mire számítsak. Lényegében szombaton minden ki fog derülni csak utána szoktam járni dolgoknak még idő előtt. Minden segítséget ötletet köszönök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Köszönöm a választ! a stabilizátor bekötő valóban el volt törve mindkét oldalon, de az a múlthéten cserélve lett, a ropogás azóta sem múlt el. A szerelő szerint nem kopog hanem darál. Szerelő azért nem mondta meg mi az, mert nem ezzel foglalkoztunk csak a próba út alatt megjegyezte, hogy lehet gömbfej. Elvileg a féltengelyek nem mozognak egyáltalán. Érdeklődtem a gumisnál futómű állítással kapcsolatban és mondta, hogy ha kopog akkor nem tudja beállítani, mert lehet, hogy valami lóg ezért, bejelentkeztem szombatra egy átvizsgálásra és érdekel, hogy mire számítsak. Lényegében szombaton minden ki fog derülni csak utána szoktam járni dolgoknak még idő előtt. Minden segítséget ötletet köszönök :) Igazából a féltengely nem is mozog akkor sem ha már ropog, hanem árkot vájnak a golyók a pályába, és amikor ebből az árokból kiugrik akkor hallatszik a roppanás. A gömfej kottyanás látszik akkor ha fel van emelve az autó és kézzel cibálod fel-le oldalra a kereket, és figyeled a kormányösszekötő gömbfejet, meg a talpast. A gömbfejek pár ezres tételek, a féltengely talán 7-8 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Tökéletes az idő a kerékcsapágy méretének a megállapítására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Tökéletes az idő a kerékcsapágy méretének a megállapítására. Itt van egy a pincében...lemérjem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Itt van egy a pincében...lemérjem? :D Ha nem nagy fáradtság,igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Itt van egy a pincében...lemérjem? :D Az a baj, volt vagy 4-féle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Ha nem nagy fáradtság,igen. Az a baj, volt vagy 4-féle. Hát azt nem tudom hány fajta volt , ez c14nz-n volt rajta. Belső átmérő 43mm külső 66mm, szélesség: 37mm. A láng oldalán szoktam lenni méretek, nagyjából jól mértem.http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&1823&9900054&9900230&0&3&2&0&~/frmCarBrowser.aspx?IGCB|18|2|0|3 De ha autószerelő préseli rá, akkor meg kell vetetni vele, és ha rosszat vesz akkor az ő baja. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 A rendőr astráké meg nincs is benne a normál rendszerben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Május25, 2015 Megoszt Elküldve Május25, 2015 Köszönöm a választ! a stabilizátor bekötő valóban el volt törve mindkét oldalon, de az a múlthéten cserélve lett, a ropogás azóta sem múlt el. A szerelő szerint nem kopog hanem darál. Szerelő azért nem mondta meg mi az, mert nem ezzel foglalkoztunk csak a próba út alatt megjegyezte, hogy lehet gömbfej. Elvileg a féltengelyek nem mozognak egyáltalán. Érdeklődtem a gumisnál futómű állítással kapcsolatban és mondta, hogy ha kopog akkor nem tudja beállítani, mert lehet, hogy valami lóg ezért, bejelentkeztem szombatra egy átvizsgálásra és érdekel, hogy mire számítsak. Lényegében szombaton minden ki fog derülni csak utána szoktam járni dolgoknak még idő előtt. Minden segítséget ötletet köszönök :) voltam átvizsgáláson. a megoldás az összekötő gömbfej volt, mivel lóg cserélnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2015 Megoszt Elküldve Május25, 2015 voltam átvizsgáláson. a megoldás az összekötő gömbfej volt, mivel lóg cserélnem kell. Hát, kopó alkatrész, főleg ezeken az utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Május26, 2015 Megoszt Elküldve Május26, 2015 Hát, kopó alkatrész, főleg ezeken az utakon. főleg mi felénk, borzalmas az út, de megnyugodtam, olcsón megúszom :) ja meg jobb oldalon trapéz gömbfej még azt mondta a srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2015 Megoszt Elküldve Május26, 2015 főleg mi felénk, borzalmas az út, de megnyugodtam, olcsón megúszom :) ja meg jobb oldalon trapéz gömbfej még azt mondta a srác :) Nekem is mintha valami koppanna jobb oldalt nagy kátyunál, de megrángatva a kereket nem kottyan semmi ( csak a szokásos kormánymű közepe) majd áprilisban műszakin megmondják ha rossz. Amióta kikerültek belőle a gyári alaktrészek 2 évente úgyis cserélni kell valamit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Hát azt nem tudom hány fajta volt , ez c14nz-n volt rajta. Belső átmérő 43mm külső 66mm, szélesség: 37mm. A láng oldalán szoktam lenni méretek, nagyjából jól mértem.http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&1823&9900054&9900230&0&3&2&0&~/frmCarBrowser.aspx?IGCB|18|2|0|3 De ha autószerelő préseli rá, akkor meg kell vetetni vele, és ha rosszat vesz akkor az ő baja. :icon1: Köszi,de ez nem az én méretem.Ez a jó 39,72,37. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Köszi,de ez nem az én méretem.Ez a jó 39,72,37. Hát gondolom a dieselen másak a méretek úgy rémlik a féltengely is vastagabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 A dízelnek nagyblokkos gólyája, s kerékcsapágya van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 A dízelnek nagyblokkos gólyája, s kerékcsapágya van! Gondolom a nagyobb nyomaték miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Szerintem inkább a súly dominálhat, mert a váltójuk meg kisblokkos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Szerintem inkább a súly dominálhat, mert a váltójuk meg kisblokkos. Hát azt nem tudom, nehezebb lnenne a diesel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Persze hogy nehezebb, hiszen sokkal nagyobb nyomásokat kell elviseljen, (ugye a dízel kompressziógyújtású, sokkal nagyobbak a nyomások) épp ezért erősebb alkatrészek is kellenek bele, ami növeli a súlyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2015 Megoszt Elküldve Május31, 2015 Persze hogy nehezebb, hiszen sokkal nagyobb nyomásokat kell elviseljen, (ugye a dízel kompressziógyújtású, sokkal nagyobbak a nyomások) épp ezért erősebb alkatrészek is kellenek bele, ami növeli a súlyt. ja logikus... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Június1, 2015 Megoszt Elküldve Június1, 2015 Sziasztok! Remélem tudtok adni tanácsokat, nem értek hozzá, talán ezért amatőrnek tűnik a kérdésem. Olyan problémám adódott, hogy ha ránézek az autómra azt látom, hogy a kormány felől oldal lejjebb van, mint a másik, mint amikor kanyarban bedől a kocsi. Mitől lehet ez? Én lengés csillapítóra gondolok. szerintetek?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2015 Megoszt Elküldve Június1, 2015 Sziasztok! Remélem tudtok adni tanácsokat, nem értek hozzá, talán ezért amatőrnek tűnik a kérdésem. Olyan problémám adódott, hogy ha ránézek az autómra azt látom, hogy a kormány felől oldal lejjebb van, mint a másik, mint amikor kanyarban bedől a kocsi. Mitől lehet ez? Én lengés csillapítóra gondolok. szerintetek?? :( Inkább rugótörés gyanús, ha leveszed a kereket látni fogod. Sedannal, 5 ajtósnál meg lehet nézni a csomagtartóban nincs-e átszakadva a torony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Június1, 2015 Megoszt Elküldve Június1, 2015 Inkább rugótörés gyanús, ha leveszed a kereket látni fogod. Sedannal, 5 ajtósnál meg lehet nézni a csomagtartóban nincs-e átszakadva a torony. Az mennyire gáz? Árban is meg egyébként is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani2769 Elküldve Június1, 2015 Megoszt Elküldve Június1, 2015 Inkább rugótörés gyanús, ha leveszed a kereket látni fogod. Sedannal, 5 ajtósnál meg lehet nézni a csomagtartóban nincs-e átszakadva a torony. megnéztem a tornyot, nincs átszakadva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts