zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Akkor értem már miért nyikorog. Kinyír nagyon. Na be is nyomom ma tocsogásig zsírral. Én inkább csak akkor hallom ha tolatok ki az udvarból vagy nagyon lassan megyek car úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Detto. De mivel városi autó, A-ból B-be, parkolások, stb. engem kinyír. Amúgy is, ha valami kopog, zörög, csörög, lötyög, kotyog az kinyír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Detto. De mivel városi autó, A-ból B-be, parkolások, stb. engem kinyír. Amúgy is, ha valami kopog, zörög, csörög, lötyög, kotyog az kinyír. :D Hát kopogás zörgés pedig van nekem is rendesen, kormánymű, ajtókárpitok nyüsszögnek, néha rezonáll a kesztyűtartó alatti polc, zörögnek az aprópénzek a hamutartóban..stb de nem tudok mit csinálni vele. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Azt tudja valaki hogy kadett e, astra f, és vectra a első lengéscsillsapítóból egyezik e valamelyik? mármint hogy egyik bemegy a másik helyére? Szerintem egyformák. De ez csak magánvélemény... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Ha felújíttatni akarsz, tudok egy pár GM-et Vekibe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 astra vectra vonalon annyit tudok, hogy a vectra menetes része vastagabb mint az astraé. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 astra vectra vonalon annyit tudok, hogy a vectra menetes része vastagabb mint az astraé. Így igaz! Nekem is volt Astra F lengéscsillapítóm és nem "pont jó" az A Vekibe,de be lehet rakni ha nagyon akarjuk. :D Vettem inkább hozzá valót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November28, 2014 Megoszt Elküldve November28, 2014 Valaki linkelt anno egy magyar oldalt, ahol spirál rugóba tehető légrugókat árultak, ott volt közte direkt az opel hordós rugójába való is. Nem tudja valaki az oldal címét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Valaki linkelt anno egy magyar oldalt, ahol spirál rugóba tehető légrugókat árultak, ott volt közte direkt az opel hordós rugójába való is. Nem tudja valaki az oldal címét? http://www.legrugoszerviz.hu/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Valaki linkelt anno egy magyar oldalt, ahol spirál rugóba tehető légrugókat árultak, ott volt közte direkt az opel hordós rugójába való is. Nem tudja valaki az oldal címét? Esetleg itt... http://www.autoalkatresz.hu/auto-futomu/legrugok/univerzalis-legrugo-523761 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmatyi88 Elküldve December6, 2014 Megoszt Elküldve December6, 2014 Sziasztok. Van egy 93-as Astra caravan ami valamiért eszi a gumit. Futómű állítás volt és minden rendben volt vele. Újak a lengéscsillapítók is stb.. Am a belső felét nyalja elől,hátul mondjuk elfogadható mértékben kopik a belső fele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmatyi88 Elküldve December6, 2014 Megoszt Elküldve December6, 2014 Egyébként egy isuzu diesel ha számít valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2014 Megoszt Elküldve December6, 2014 Sziasztok. Van egy 93-as Astra caravan ami valamiért eszi a gumit. Futómű állítás volt és minden rendben volt vele. Újak a lengéscsillapítók is stb.. Am a belső felét nyalja elől,hátul mondjuk elfogadható mértékben kopik a belső fele. A futómű állításnál csak a kerékösszetartást állítják a kerékdőlést nem lehet, például lengőkar szilentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Sziasztok. Van egy 93-as Astra caravan ami valamiért eszi a gumit. Futómű állítás volt és minden rendben volt vele. Újak a lengéscsillapítók is stb.. Am a belső felét nyalja elől,hátul mondjuk elfogadható mértékben kopik a belső fele. Kaptál papírt a beállításról? Nézd meg rajta a kerékdőlés adatait. Max. 1.5° lehetne, de pl. nekem is a bal első a dupláját produkálja. Ugyanitt balos gólyalábat keresek C14NZ-hez, akár lengéscsillapító nélkül is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Az létezik hogy a kis és nagyblokkos gólyaláb nem csak a csapágyméretben tér el? Mert az oké, hogy szétállnak a kerekeim a csere után, más rugók, más súlyú motor, stb, be kell állítani. De az egész futóműgeometria elment a 3.14csába úgy érzem. Középen tök könnyű a kormány, de egyenesen nem hajlandó menni, jobbra vagy balra mozdítva "beesik" abba az irányba, és úgy is marad. Illetve kitekerve két végállásba a végén felkeményedik de nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Az létezik hogy a kis és nagyblokkos gólyaláb nem csak a csapágyméretben tér el? Mert az oké, hogy szétállnak a kerekeim a csere után, más rugók, más súlyú motor, stb, be kell állítani. De az egész futóműgeometria elment a 3.14csába úgy érzem. Középen tök könnyű a kormány, de egyenesen nem hajlandó menni, jobbra vagy balra mozdítva "beesik" abba az irányba, és úgy is marad. Illetve kitekerve két végállásba a végén felkeményedik de nagyon. A dőlést nem lehet állítani, de ezt pont az összetartás hozná rendbe nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December29, 2014 Megoszt Elküldve December29, 2014 Nem tudom. Nem volt még ilyenhez szerencsém, de ez szörnyű. Mivel nem találtam szerelőt aki beállítsa most a két ünnep közt, így holnap előveszem a donor nyomtávrúdjait, és kb annyira kitekerem az enyémeimet is, mivel korábban ez jó volt és nem ment semerre, ezért egyformán a két oldalt. Annál jobb lesz mint most, míg padra kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2014 Megoszt Elküldve December30, 2014 Nem tudom. Nem volt még ilyenhez szerencsém, de ez szörnyű. Mivel nem találtam szerelőt aki beállítsa most a két ünnep közt, így holnap előveszem a donor nyomtávrúdjait, és kb annyira kitekerem az enyémeimet is, mivel korábban ez jó volt és nem ment semerre, ezért egyformán a két oldalt. Annál jobb lesz mint most, míg padra kerül. Nekem is most szemre van belőve, a műszaki előtt cseréltem összekötöt és bactam elvinni beállítatni. Beraktam a rudat a gömbfejjel együtt két ütközö közé, és az újat pont ennyire tekertem. Elég jó az úttartása és a gumit sem eszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December30, 2014 Megoszt Elküldve December30, 2014 Nekem is most szemre van belőve, a műszaki előtt cseréltem összekötöt és bactam elvinni beállítatni. Beraktam a rudat a gömbfejjel együtt két ütközö közé, és az újat pont ennyire tekertem. Elég jó az úttartása és a gumit sem eszi. Az a bajom, hogy elvileg semmi nem változott méretben, (hisz a gólyalábak a csapágyméretet leszámítva elvileg ugyanolyanok) mégis összevissza áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2014 Megoszt Elküldve December30, 2014 A gólyalábon a kormányrúd konzolját nem mindig ugyanoda varrják fel, így vannak eltérések. Pont elég az összevissza álláshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2014 Megoszt Elküldve December31, 2014 A gólyalábon a kormányrúd konzolját nem mindig ugyanoda varrják fel, így vannak eltérések. Pont elég az összevissza álláshoz. Direkt azért vettem ugyenolyan kormányösszekötő gömbfejet, hogy ne kelljen megint beállíttatni, tolómérővel lett lemérve leszedéskor a régi felrakáskor az új, mégsem fut egyenesen. Gondolom a legtöbb alkatrész tűréssel készül ez az eltérés meg pont elég hozzá hogy ne fusson ugyanarra mint a régivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fishmong3r Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Szóval a fenti képen bejelölt lemez a féktárcsa mögött. Egy órája guglizok, de nem tudok rájönni. Iszonyatosan nyikorgott a bal első kerekem, alánéztem és hozzáért a féktárcsához hátulról ez a lemez alul. Egy csavarhúzóval picit elhajlítottam, most nincs gond. Kérdés: 1. Mi a neve annak a lemeznek? 2. Gond, ha itt ott picit hajlott? Rohanjak szervízbe vagy nincs fontos funkciója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Szóval a fenti képen bejelölt lemez a féktárcsa mögött. Egy órája guglizok, de nem tudok rájönni. Iszonyatosan nyikorgott a bal első kerekem, alánéztem és hozzáért a féktárcsához hátulról ez a lemez alul. Egy csavarhúzóval picit elhajlítottam, most nincs gond. Kérdés: 1. Mi a neve annak a lemeznek? 2. Gond, ha itt ott picit hajlott? Rohanjak szervízbe vagy nincs fontos funkciója? Porvédő lemez. Ne rohanj sehova. Elhajtod és kész. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fishmong3r Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Porvédő lemez. Ne rohanj sehova. Elhajtod és kész. :) Köszönöm szépen, így gondoltam én is, csak nem voltam biztos benne. Nem értek a lovakhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 De a hajlítás után forgasd meg a kereket, hogy nem-e ér bele a tárcsa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts