pszilaj Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Dehogynem, gólyaláb csere. Ez rendben is lenne. Ha nem egyformán enné a két gumit. De most mindkét gólyalábat? Ráadásul lutri bontottra? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Ez rendben is lenne. Ha nem egyformán enné a két gumit. De most mindkét gólyalábat? Ráadásul lutri bontottra? :( Szoktad cserélgetni előre hátra a gumikat? Úgy sem húzza ki a teljes elkopásig? Annyira eszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Ez rendben is lenne. Ha nem egyformán enné a két gumit. De most mindkét gólyalábat? Ráadásul lutri bontottra? :( Az összetartást beállították. A dőléssel nincs mit kezdeni... A szillentek telik voltak, igaz, hogy el voltak kicsit válva, de még tartottak. Most újakra lettek cserélve. Remélem nem akarja tovább enni a gumit. megméretted és dől? vagy csak gondolod? mert ha annyira eszi sztem a gép megmondaná, illetve megmondta volna csere előtt miért mind2 oldalon eszi? mi a tök baja lehet 1 gólyalábnak? jó persze ha nem karambolos Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Majd megkeresem az utolsó futóműállítás papírját. Ott leírták, hogy mit és mennyire lett állítva. A nyári gumin is látszik így 2 év után, hogy inkább a belső oldala kopik, mint a külső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Nekem is. Mondjuk a lengőkarok nyugalmi állapotban is fölfelé állnak, de attól még eszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Nekem is. Mondjuk a lengőkarok nyugalmi állapotban is fölfelé állnak, de attól még eszi :lol: Ezen gondolkodtam hogy ültetéstől nem eszi-e jobbban, de végülis a gólyaláb nem dől jobban tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Ezen gondolkodtam hogy ültetéstől nem eszi-e jobbban, de végülis a gólyaláb nem dől jobban tőle. Ha rendesen be van állítva, akkor nem eszi. Mivel nekem most nincs rendesen beállítva, ezért egy picit. Jó... egy picit nagyon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Nálam érdekes mód a jobb első kerék kopik jobban mint a többi. Az egész felületén egyenletesen, nem félre. Az első/hátsó cserét a nyári garnitúrán nem csinálom, mert hátra vannak téve a rosszabb alufelnik, ezért jobban látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Nálam érdekes mód a jobb első kerék kopik jobban mint a többi. Az egész felületén egyenletesen, nem félre. Az első/hátsó cserét a nyári garnitúrán nem csinálom, mert hátra vannak téve a rosszabb alufelnik, ezért jobban látom. Sok körforgalom? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Általában azért normálisan közlekedem a kocsival :D Viszont a felni ET-je kissé eltér a gyáritól 49 vs. 38. Sok körforgalom? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Estét....Kormányösszekötő gömbfejek lettek cserélve az autón,utána rögtön meg is csinálta a szaki a futómű beállítást is. Sokkal jobb lett az eleje,már nem sétál úgy az úton,mintha lekváron mennék,stabilan fekszi az utat,ég és föld a különbség,nade......: Azóta olyat csinál a kocsi,ha menet közben elengedem a kormányt,egyből balra kezd húzni,elég durván.... A másik problémám,hogy még ezek után sem szűnt meg a 90-120km/óra sebességtartomány közt jelentkező irdatlan kormány rázás,pedig új talpasok,gömbfejek lettek bele téve,szilentek jók,kerékösszetartás elvileg jó....ja,és mint pár oldallal visszább írtam,már a harmadik felni/gumi garnitúra van fent,és ugyan úgy ráz,csak abban a sebesség tartományban.... Tanácsot szeretnék kérni Tőletek,szerintetek a féktárcsának köze lehet a dologhoz?Merthogy elég vékony már,de én úgy tudom,akkor csak fékezésnél szabadna ráznia. Vagy esetleg kapjam szét a belső féltengelyt,hátha az a hibás? Márcsak ez a két verzió maradt...:-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Estét....Kormányösszekötő gömbfejek lettek cserélve az autón,utána rögtön meg is csinálta a szaki a futómű beállítást is. Sokkal jobb lett az eleje,már nem sétál úgy az úton,mintha lekváron mennék,stabilan fekszi az utat,ég és föld a különbség,nade......: Azóta olyat csinál a kocsi,ha menet közben elengedem a kormányt,egyből balra kezd húzni,elég durván.... A másik problémám,hogy még ezek után sem szűnt meg a 90-120km/óra sebességtartomány közt jelentkező irdatlan kormány rázás,pedig új talpasok,gömbfejek lettek bele téve,szilentek jók,kerékösszetartás elvileg jó....ja,és mint pár oldallal visszább írtam,már a harmadik felni/gumi garnitúra van fent,és ugyan úgy ráz,csak abban a sebesség tartományban.... Tanácsot szeretnék kérni Tőletek,szerintetek a féktárcsának köze lehet a dologhoz?Merthogy elég vékony már,de én úgy tudom,akkor csak fékezésnél szabadna ráznia. Vagy esetleg kapjam szét a belső féltengelyt,hátha az a hibás? Márcsak ez a két verzió maradt...:-/ Az biztos, hogy ha a mostani gumid elől úgy kopott meg, hogy a futómű amúgy már gatya állapotban volt, akkor az természetes, hogy a félrekopás miatt valamerre húz a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Sziasztok! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy 96-os astrámba, jó a corsa gólyaláb? a corsa vagy b corsa valamelyik? mert nekem kell egy bal oldali abs-es, de f astrába sehol nem találok :( köszönöm elöre is a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Estét....Kormányösszekötő gömbfejek lettek cserélve az autón,utána rögtön meg is csinálta a szaki a futómű beállítást is. Sokkal jobb lett az eleje,már nem sétál úgy az úton,mintha lekváron mennék,stabilan fekszi az utat,ég és föld a különbség,nade......: Azóta olyat csinál a kocsi,ha menet közben elengedem a kormányt,egyből balra kezd húzni,elég durván.... A másik problémám,hogy még ezek után sem szűnt meg a 90-120km/óra sebességtartomány közt jelentkező irdatlan kormány rázás,pedig új talpasok,gömbfejek lettek bele téve,szilentek jók,kerékösszetartás elvileg jó....ja,és mint pár oldallal visszább írtam,már a harmadik felni/gumi garnitúra van fent,és ugyan úgy ráz,csak abban a sebesség tartományban.... Tanácsot szeretnék kérni Tőletek,szerintetek a féktárcsának köze lehet a dologhoz?Merthogy elég vékony már,de én úgy tudom,akkor csak fékezésnél szabadna ráznia. Vagy esetleg kapjam szét a belső féltengelyt,hátha az a hibás? Márcsak ez a két verzió maradt...:-/ igen nekem is volt olyan hogy eccerüen szar volt gumi és amiatt rázott, pedig 2 kicentirozták, de nem vették észre esetleg probáld elöretenni a hátsókat, hátha érezhető vmi változás Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Estét....Kormányösszekötő gömbfejek lettek cserélve az autón,utána rögtön meg is csinálta a szaki a futómű beállítást is. Sokkal jobb lett az eleje,már nem sétál úgy az úton,mintha lekváron mennék,stabilan fekszi az utat,ég és föld a különbség,nade......: Azóta olyat csinál a kocsi,ha menet közben elengedem a kormányt,egyből balra kezd húzni,elég durván.... A másik problémám,hogy még ezek után sem szűnt meg a 90-120km/óra sebességtartomány közt jelentkező irdatlan kormány rázás,pedig új talpasok,gömbfejek lettek bele téve,szilentek jók,kerékösszetartás elvileg jó....ja,és mint pár oldallal visszább írtam,már a harmadik felni/gumi garnitúra van fent,és ugyan úgy ráz,csak abban a sebesség tartományban.... Tanácsot szeretnék kérni Tőletek,szerintetek a féktárcsának köze lehet a dologhoz?Merthogy elég vékony már,de én úgy tudom,akkor csak fékezésnél szabadna ráznia. Vagy esetleg kapjam szét a belső féltengelyt,hátha az a hibás? Márcsak ez a két verzió maradt...:-/ Szerintem is a féktárcsa inkább fékezéskor rázna és a pedálon is lehetne érezni. Próbáld meg hogy aláfekszel, és megcibálod a féltengelyt (inkább talán a hosszút) kottyan-e a váltónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Sziasztok! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy 96-os astrámba, jó a corsa gólyaláb? a corsa vagy b corsa valamelyik? mert nekem kell egy bal oldali abs-es, de f astrába sehol nem találok :( köszönöm elöre is a segitséget! Szerintem már csak azért sem, mert más az autó súlya, igy például a rugó mérete is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Tök más a gólyaláb. Astra patronos lengéscsillapító, Corsa meg fix. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Üdv.Kombi astrámban elérte a vég a hátsó szilentet. Kiszerelése még ment,viszont az új semmi pénzért nem akar a helyére menni.Esetleg valaki cserélte már,ha igen,tudna adni tippet,hogy hogy tudom a helyére tenni?Esetleg valamilyen célszerszám kell hozzá,amit itthon is meg lehet csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Üdv.Kombi astrámban elérte a vég a hátsó szilentet. Kiszerelése még ment,viszont az új semmi pénzért nem akar a helyére menni.Esetleg valaki cserélte már,ha igen,tudna adni tippet,hogy hogy tudom a helyére tenni?Esetleg valamilyen célszerszám kell hozzá,amit itthon is meg lehet csinálni? szilikon(zsír), meg laposvas 10(12) menetes szár és bele kell húzatni 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 ja és: http://taylor.hu/astra/Correct_orientation_of_rear_axle_arm.png 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Üdv.Kombi astrámban elérte a vég a hátsó szilentet. Kiszerelése még ment,viszont az új semmi pénzért nem akar a helyére menni.Esetleg valaki cserélte már,ha igen,tudna adni tippet,hogy hogy tudom a helyére tenni?Esetleg valamilyen célszerszám kell hozzá,amit itthon is meg lehet csinálni? Sokat futott autó? A hátsókat ritkán kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Sokat futott autó? A hátsókat ritkán kell cserélni. 310 ezret futott óra szerint.Sajna cserés,mert körbe vannak szakadva,és táncol az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Sokat futott autó? A hátsókat ritkán kell cserélni. Caravan, gondolom pakolták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Caravan, gondolom pakolták. Nálunk 3 éve van lassan,2 éve cseréltük ki elöl a gyári gömbcsuklókat,csapágyakat,lengéscsillapítókat,féktárcsákat,stb..,egyszóval nem igazán volt vele foglalkozva ezelőtt.Én nem szoktam pakolni,ha csak a bevásárlás a konyhára nem nevezhető annak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Nálunk 3 éve van lassan,2 éve cseréltük ki elöl a gyári gömbcsuklókat,csapágyakat,lengéscsillapítókat,féktárcsákat,stb..,egyszóval nem igazán volt vele foglalkozva ezelőtt.Én nem szoktam pakolni,ha csak a bevásárlás a konyhára nem nevezhető annak :) Ritkán kell cserélni nálam is még a gyári van pedig én pakoltam, sokkal kisebb a terhelése mint elől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts