zotya975 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Nekem beleszakadt a hátsó lengéscsillapító alsó csavarja.Kiszedésre valakinek ötlete? Azt nem tudom hogyan van caravannal más. Gondolom ott van gumi betét szóval hegeszteni nem lehet rá csavarfejet mint egyéb bentört csavar esetében. Kifúrni nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 ...úgy szakadt,hogy a lengéscsillapító sem jön ki,ezért heggeszteni sem lehet.Talán a fúrás megoldható,csak ha elcsúszik akkor ismét ott a baj,mert az anya heggesztve van elérhetetlen helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 ...úgy szakadt,hogy a lengéscsillapító sem jön ki,ezért heggeszteni sem lehet.Talán a fúrás megoldható,csak ha elcsúszik akkor ismét ott a baj,mert az anya heggesztve van elérhetetlen helyen. a beleszakadt az azt jelenti nálad, hogy a rögzített (hegesztett) anya "szabadonfutó" lett belül a hídban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 a beleszakadt az azt jelenti nálad, hogy a rögzített (hegesztett) anya "szabadonfutó" lett belül a hídban? Sajnos nem,anya a helyén és a csavarból kb.:2 centi leszakadt úgy,hogy anyán innen és túl is maradt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Sajnos nem,anya a helyén és a csavarból kb.:2 centi leszakadt úgy,hogy anyán innen és túl is maradt belőle. hát nem pont értem de én levágnám a csavar fejét, onnét kihúznám azt a darabot, a másik oldat ha nem tudod kivenni azon a kör lukon ami alul van a hídon, akkor szemből fúrnék egy akkorát hogy kiférjen rajta, persze aztán vissza hegeszteném ja csotányseggű ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 hát nem pont értem de én levágnám a csavar fejét, onnét kihúznám azt a darabot, a másik oldat ha nem tudod kivenni azon a kör lukon ami alul van a hídon, akkor szemből fúrnék egy akkorát hogy kiférjen rajta, persze aztán vissza hegeszteném ja csotányseggű ugye? Ferdehátú,ha erre gondolsz. A csavarfej az kint van kb 3 cm szárral,a vége szakadt bele az anyába úgy,hogy a gátlót se lehet kivenni a helyéből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Ferdehátú,ha erre gondolsz. A csavarfej az kint van kb 3 cm szárral,a vége szakadt bele az anyába úgy,hogy a gátlót se lehet kivenni a helyéből. hát mondom én kifúrnám szemből a hidat a másik oldalról, aztán megpróbálnám kiütni a gátló felől, hátha leszakad az anya a hídról aztán arra kijön, illetve fordítva először ütném, ugye rendesen meg kell támasztani mikor ütőd vagy 1 bontott hátsó híd, sok szívástól tudod megkímélni magad 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 vagy 1 bontott hátsó híd, sok szívástól tudod megkímélni magad Nekem is először egybők egy másik híd jutott eszembe,de harc nélkűl nem adom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Nekem is először egybők egy másik híd jutott eszembe,de harc nélkűl nem adom! :D Hát ha már úgyis leveszed a hidat akkor lent csak ki lehet szenvedni valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Nekem is először egybők egy másik híd jutott eszembe,de harc nélkűl nem adom! :D hát csak idő kell hozzá végül is.....az meg nem mindig vala... mondjuk ha a helyén "szétbarmolod", akkor még mindig el lehet menni venni új hidat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 hát csak idő kell hozzá végül is.....az meg nem mindig vala... mondjuk ha a helyén "szétbarmolod", akkor még mindig el lehet menni venni új hidat... Nem tudom pontosan hogyan van ez a fajta hátsó híd, de van neki olyan vastag anyaga hogy ha fel van nyitva utána pálcával is vissza lehet hegeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Nem tudom pontosan hogyan van ez a fajta hátsó híd, de van neki olyan vastag anyaga hogy ha fel van nyitva utána pálcával is vissza lehet hegeszteni. Így néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Így néz ki! hát éppen a 7végén feküdtem alatta, mert kivettem a gátlót ha elszakadt a csavar(emi elég hihetetlen nekem, talán 12es) akkor van esély ha űtőd leszakad az anya a híd belső feléről de azért azon a likon nézz bele, me ha nagyon oda van heggesztve, akkor esélytelen, mégha rendesen megtámasztod, mondjuk egy doronggal a ház oldalának , akkor is végül is szét is nyithatod, ha utánna rendesen visszatudod hegeszteni, de ahhoz úgyis le kell venned a hidat.....szóval mennyi is egy bontott híd? http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futomu/opel_astra_f_hatso_hid 5ezer.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 hát éppen a 7végén feküdtem alatta, mert kivettem a gátlót ha elszakadt a csavar(emi elég hihetetlen nekem, talán 12es) akkor van esély ha űtőd leszakad az anya a híd belső feléről de azért azon a likon nézz bele, me ha nagyon oda van heggesztve, akkor esélytelen, mégha rendesen megtámasztod, mondjuk egy doronggal a ház oldalának , akkor is végül is szét is nyithatod, ha utánna rendesen visszatudod hegeszteni, de ahhoz úgyis le kell venned a hidat.....szóval mennyi is egy bontott híd? http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futomu/opel_astra_f_hatso_hid 5ezer.... Van nálunk egy bontó megkérdezem hátha....Még próbálkozok és beszámolok... 10-es az a csavar és ráadásúl a racsnis krovával szakítottam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Van nálunk egy bontó megkérdezem hátha....Még próbálkozok és beszámolok... 10-es az a csavar és ráadásúl a racsnis krovával szakítottam el. Azzal azért számoljál, hogy a fékcsövek hollandiját nem biztos hogy épen ki tudod tekerni, szóval lehet fékcső is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Azzal azért számoljál, hogy a fékcsövek hollandiját nem biztos hogy épen ki tudod tekerni, szóval lehet fékcső is kell. Melegítés, műszerolaj, sok türelem, és fékcsőkulcs. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Melegítés, műszerolaj, sok türelem, és fékcsőkulcs. A fékerőszabályzónál még azzal is elnyaltam, szerencsére nem szivárog, így egyenlőre marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 A fékerőszabályzónál még azzal is elnyaltam, szerencsére nem szivárog, így egyenlőre marad. Akkor kevés volt a türelem. :D :P Egyébként meg egyeLőre. (nyelvtannáci off) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek! X14NZ Classic-nál 195/50 R15 gumi esetében az első kerekek és a sárvédők között mekkora "hézag" kellene legyen? Vagyis mennyire kell magasan legyen az eleje? Tavaly tavasszal cseréltek első spirálrugót törés miatt, most hátsót, mert az kilágyult, és mintha magasan ülne az eleje... Vagy a rugó túl erős, vagy netalán nagyobb motoroshoz való került bele? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek! X14NZ Classic-nál 195/50 R15 gumi esetében az első kerekek és a sárvédők között mekkora "hézag" kellene legyen? Vagyis mennyire kell magasan legyen az eleje? Tavaly tavasszal cseréltek első spirálrugót törés miatt, most hátsót, mert az kilágyult, és mintha magasan ülne az eleje... Vagy a rugó túl erős, vagy netalán nagyobb motoroshoz való került bele? Köszönöm! Remek kérdés, a tuningmesterek örülni fognak neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Remek kérdés, a tuningmesterek örülni fognak neki. :D Lehet, de ezekre az utakra nekem megfelel(ne) a gyári magassága is. Érdekelne, hogy tényleg magas, vagy csak én gondolom úgy, és a szemem csal :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek! X14NZ Classic-nál 195/50 R15 gumi esetében az első kerekek és a sárvédők között mekkora "hézag" kellene legyen? Vagyis mennyire kell magasan legyen az eleje? Tavaly tavasszal cseréltek első spirálrugót törés miatt, most hátsót, mert az kilágyult, és mintha magasan ülne az eleje... Vagy a rugó túl erős, vagy netalán nagyobb motoroshoz való került bele? Köszönöm! X14nz-m van, ugyanekkora kerekekkel. Gyere, nézd meg, méricskélj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Nekem is van ilyen, bar meg a sajat rugoival es orbitalisan magas. 10cm elol a kerek es a sarvedo kozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Nekem is van ilyen, bar meg a sajat rugoival es orbitalisan magas. 10cm elol a kerek es a sarvedo kozott. Nekem is magasabb az új rugókkal, a kocsibejáró elejét pont nem érte el a csomitérajtó, most meg pont eléri. Kivéve a hétvégi bevásárláskor, akkor alatt van 5 centivel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Én mint zöldfülű autóbolond, hogy tudnám itthon eldönteni, hogy melyik féltengelycsukló adja ki azt a bizonyos recsegő, kattogó hangot. Ugyanis ez már jó másfél éve elkísér, ha tövig eltekerem a kormányt balra és lassan kanyarodok, akkor jön elő ez a recsegés. Az autószerelő akihez eddig jártam azt mondta, hogy hibátlan, de én tudom, hogy nem. Szóval, hogy tudnám megnézni nagyobb bontás nélkül, hogy a belső vagy a külső gömbcsukló-e a hibás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts