zotya975 Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 Jövő tavasszal tervezek egy futómű felújítást. Komolyabb baja semminek sincs, csak a bal féltengely vészes, meg kezd hangja lenni az egész futóműnek. Semmit nem tudok, hogy mikor volt cserélve, ha volt egyáltalán. Tehát a kérdés: Ti mit és milyen sorrendben cserélnétek? Igazából csak azt kell cserélni ami rossz...meg kell nézni padon hol kottyan mondjuk...... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Az abs-es dobos fék és abs-es tárcsás fék kerékagya egyezik vagy különböző? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Évjárat függő. A koraikanál szerelhető a kerékcsapágy, s a dobosnál van külön kerékagy a tárcsásnál maga a tárcsa a kerékagy, míg az újabbaknál komplett tudod venni az összepréselt csapágyat aggyal mindennel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Most több, mint 1 évre rá hogy cseréltem a hátsó szilenteket találtam ez: http://taylor.hu/astra/Correct_orientation_of_rear_axle_arm.png Hátha még vkinek jól jön, hogy kell belerakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Köszi! Nekem jól jön, Én jövő héten akarom kicserélni. Hogy cserélted ki? Mivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Az agyat, ahol egyben van a kerékcsapágy, hogy tudom lehúzni, leszedni? A porvédőt, az egész lemezt akarom levenni az agyról, mert egyik csapágyam szar. :( Valami ötlet, tipp, trükk? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Köszi! Nekem jól jön, Én jövő héten akarom kicserélni. Hogy cserélted ki? Mivel? mivel már nyikorgott :D hát kiszedni eccerű, szétfúrod vissza macera/szívás behuzatni a helyére, min 5ös laposvas, 12 menetesszár(asszem), izom tekered, taknyolod hogy csússzon oszt belemegy nekem minden lopikula maradt a helyén egyedül a kézifék bovdent kellet kiszabadítani a vezetőjéből, hogy egy kis laufja legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Én Lemfördert vettem, az egész korrektnek néz ki. Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert. nekem is Meyle volt, mé akarod leszedni? húzasd bele a helyére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Anno egyik haverral behúzattunk egy ilyet, nehezen ment nagyon, ezért gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Sziasztok! Kérdezném, hogy az első trapézgömbfej cserélyéhez kell valami spec szerszám vagy én is meg tudom otthon csinálni? http://opel.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/autotipus__opel__astra__astra_f_classic_ferdehatu_1998_01_2002_08__15230/felfuggesztes_kormanyzas_1__trapez_gombfej_1__trapez_gombfej_1__elsotengely?gyakori=I Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Sziasztok! Kérdezném, hogy az első trapézgömbfej cserélyéhez kell valami spec szerszám vagy én is meg tudom otthon csinálni? http://opel.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/autotipus__opel__astra__astra_f_classic_ferdehatu_1998_01_2002_08__15230/felfuggesztes_kormanyzas_1__trapez_gombfej_1__trapez_gombfej_1__elsotengely?gyakori=I Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. Én fúrtam is, igaz úgy nem jött le, flexelni kell, csak úgy mondom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve. Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve. Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). Én egyedül csináltam, de ketten jobb úgy a másik kezét tudom elbacni a kalapáccsal nem a sajátodat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. Értem.Akkor is kell, ha tavasszal volt állítva a futómű? Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). Én egyedül csináltam, de ketten jobb úgy a másik kezét tudom elbacni a kalapáccsal nem a sajátodat. Köszönöm a segítséget :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... Hááát mert ha legutóbb egy kopott talpassal állították aminek lehet akár fél centi kottyanása akkor nem tuti hogy az újjal jó lesz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... Akkor csak nem kell a futóműállítás, mert mint modtam tavasszal volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Akkor csak nem kell a futóműállítás, mert mint modtam tavasszal volt. Zotya írta jól... kell!!! Az oka egyszerű. 2 milliméterrel tér el, a 2 db talpascsapszeg, és már máshol van a függőleges tengely középpontja, és a kormányösszekötő ekkora távon már elég nagy fokba eltérhet. Matematikailag bizonyítható... Nálam érezhető volt, hogy nem úgy állt a kormány a csere után, mint előtte, pedig csak le lett bontva a kormányösszekötő, és nem lett állítgatva. A spórolás nagyobb veszteséget is okozhat az új gumik vásárlása miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Kérdezném megfele, hogy a toronycsapágy és szilent cserénél, ki kell szedni a féltengelyeket, vagy ha kinyomom a talpast, meg fent kicsavarom a csavarokat ki meg be lehet művészkedni ezeket? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Kérdezném megfele, hogy a toronycsapágy és szilent cserénél, ki kell szedni a féltengelyeket, vagy ha kinyomom a talpast, meg fent kicsavarom a csavarokat ki meg be lehet művészkedni ezeket? köszi Mivel a gólyalábat komplette ki kell venni, ezért szerintem sok gondolkodni való nincs. Pont a múltkor cseréltük Róóóóbinak a toronyszilentet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts