Tom Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 A Bilstein csak gázosokat gyárt, nem?? Én legalábbis úgy tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 A Bilstein csak gázosokat gyárt, nem?? Én legalábbis úgy tudom... Aha igazad van : http://www.bilstein.hu/termekismerteto/ter...rteto.htm#utcai Mindig tanul az ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Egy kérdés a futóművel kapcsolatban. Szeretném a futómúvemet keményíteni, a széria hasmagasság megtartása mellett, hogy az egyébként lágyra hangolt futómű, egy kicsit sprtosabbra változzon.Ültetésre nincs lehetőségem, mert pincegarázsban lakik a kicsike.A kérdés: -Van így értelme?,S, ha igen, ki mit javasol? :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Tom! Én mondjuk nem erre az utcai verzióra gondoltam, de ez is biztos jobb lesz a gyárinál. Viszont ültetéshez nem igazán fogod tudni összelőni a keményebb rugóval, mert nem állítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Jó lesz az nekem ha ezeket megveszem? 40mm-es ültetéshez jók? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=3586 Vedd meg !Ezért a pénzért jó ár! Nekem még anno 20k-ért akarta eladni a Milu!Inkább vettem Lipp-et gázost 3 év garral 18K ért ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szecsorallye Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Hello! Nem tudja valaki, hogy kell az F Astra GSi hátsó rugóit lekötni, hogy azok egy nagyobb dobbantónál ne ugorjanak ki? Ha valaki tudja kérem írjon a szecsorallye@freemail.hu-ra! Köszi, fontos lenne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Hello! Nem tudja valaki, hogy kell az F Astra GSi hátsó rugóit lekötni, hogy azok egy nagyobb dobbantónál ne ugorjanak ki? Ha valaki tudja kérem írjon a szecsorallye@freemail.hu-ra! Köszi, fontos lenne!!! Hát majd Opel16v nagymester biztos tud valami okos dolgot neked, de hogy is van ez? Vágott rugó ( vagyis rövidebb) és normál gátló. Ez nekem kicsit a ladás korszakomat idézi mikor vágtuk a rugót de gátlót nem cseréltünk csak töltöttük, aztán biztonsági övvel felkötöttük a hidat. Hát volt gányolás, :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Szecsorallye! Alapban nem kellene kiugrania a rugónak, még a híd legalsó állásában sem. Vágtátok a rugót? Hordós rugót nem kellett volna... Kell bele szerválni normális kemény ültetőrugót, azzal nem lesznek ilyen bajok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Ejjjaj. Egy probléma ütötte fel a fejét. Pár napja rámentem egy csatornafedélre ami kb. annyira magasodott ki mint 1 járda :) Sajnos nem tudtam kikerülni mert jöttek szemből és már megállni sem tudtam.Hiba a következő. Ha áll az autó vagy megy tökmindegy(motornak sem kell járnia)szóval ha megmozgatom a kormányt jobbra-balra akkor a jobbra mozgatásnál jobb oldalt enyhe nyüszőrgő hangot hallok.Sőt ha megnyomkodom az autó elejét akkor is nyöszörög. Olyami hangja van mint vmi gumi szilentnek........mi lehet? Találkozott már valaki ilyesmi problémával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Mindenképpen át kell nézni, lehet hogy az alsó szilentek közül ment el egy, vagy a toronyszilent/toronycsapágy páros feküdt ki. De akár gátló is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 köszönöm ma este megnézem mi lehet a ludas. Futómű nem játék :) Nem akarok fejreállni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Ejjjaj. Egy probléma ütötte fel a fejét. Pár napja rámentem egy csatornafedélre ami kb. annyira magasodott ki mint 1 járda :) Sajnos nem tudtam kikerülni mert jöttek szemből és már megállni sem tudtam.Hiba a következő. Ha áll az autó vagy megy tökmindegy(motornak sem kell járnia)szóval ha megmozgatom a kormányt jobbra-balra akkor a jobbra mozgatásnál jobb oldalt enyhe nyüszőrgő hangot hallok.Sőt ha megnyomkodom az autó elejét akkor is nyöszörög. Olyami hangja van mint vmi gumi szilentnek........mi lehet? Találkozott már valaki ilyesmi problémával? Nekem szintén nyöszörög. Nálam a lengőkar szilent a ludas. De nekem a kormánymozgatásnál nincs hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Nekem is nyöszörög.. asszem már neked mutattam Petya. Látom rád is jár a gagyi út :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Hopp és megnéztem..............toronycsapágy :) és a jobb oldali toronynál egy pici repedés :D Ezek a jó magyar utak :D Ki fizeti ezt meg nekem???..................... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Isten fizesse meg... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 kicsit most elkeseredtem.................Nem igaz,hogy ide Budapesten csak tankkal lehet közlekedni.Direkt kerülöm a gödröket meg minden vackot,hogy az autónak ne legyen gondja...........erre tessék......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Ki fizeti ezt meg nekem???..................... :) A közút kezelője, vagy az ő felelősségbiztosítója... Írj egy emailt, hátha tudok valami okosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Egy kérdés a futóművel kapcsolatban. Szeretném a futómúvemet keményíteni, a széria hasmagasság megtartása mellett, hogy az egyébként lágyra hangolt futómű, egy kicsit sprtosabbra változzon.Ültetésre nincs lehetőségem, mert pincegarázsban lakik a kicsike.A kérdés: -Van így értelme?,S, ha igen, ki mit javasol? :shock: :?: Nekem is hasonló volt a problémám, csak én a pesti harckocsipálya miatt nem akartam még tovább büntetni azzal a kocsimat, h. leültetem. Ma beszéltem Patyi mesterrel(végképp lebeszélt az ültetésről :) ) és elmondta, hogy a megoldás a gátlóban keresendő. Gyakorlatilag a gátlón múlik minden, az ültetőrugó nem befolyásolja számottevően a futómű feszességét, hanem a súlypont lejebbvitelével javítja jelentősen a kanyartulajdonságot és csökkenti a dőlést (én eddig azt hittem, h. az (ültető)rugóknak sokkal nagyobb szerepük van). Szóval ha sportosabb futómű kell, akkor gátlócsere (vagy a meglévő keményítése), mégpedig valami korrektre (Bilstein, Koni, vagy mittoménmi)! :) Megéri!!! Remélem jól mondtam, javítsatok kérlek, ha nem igaz!! (Ezzel most biztos nem sok újat mondtam, csak az ültetésen gondolkodóknak szerettem volna segíteni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 A közút kezelője, vagy az ő felelősségbiztosítója... Írj egy emailt, hátha tudok valami okosat. bocsi én is szétb....m 1 gumit okosodhatok én is valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ki fizeti ezt meg nekem???..................... :) Szerzel egy fotómasinát, hívsz két havert, visszamégy a gödörhöz, és kihívsz egy zsarut. A többit már leírták ( mörfi?) egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Szerzel egy fotómasinát, hívsz két havert, visszamégy a gödörhöz, és kihívsz egy zsarut. A többit már leírták ( mörfi?) egyszer. Na ez ok . vissza lapozok :study: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 "az ültetőrugó nem befolyásolja számottevően a futómű feszességét, hanem a súlypont lejebbvitelével javítja jelentősen a kanyartulajdonságot és csökkenti a dőlést " Szó szerint így van. :) Tehát a kemény gátlóval még csak félúton vagy a jó futómű felé. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Jó az.. :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 tehát aki a jó kinézetre megy és nem akarja szétrázni az autóját annak elég ha ültetőrugót rak be? :smt017 Bár gondolom nem árt ha a gyárinál keménbby gátlók is vannak kéznél, de nem kell az hogy szétrázza a kasztnit, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts