Kess Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 mi? vagy ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Köszi a segítséget! Lehet hogy megpróbálok venni egyet! Mondjuk a 180 dolcsis utalás kicsit necces. Annyiért hasonkúszava kiviszem a pénzt németbe!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Én inkább fizetek nyolcszázat az utalásért, és előtte forint és euro számlák között átvezetem, így összességében jó árfolyamon megy ki a pénz. 8) Melyik bank kér 3 lepedőt az utalásért ? Ez jöhet PÜ-ben is, nem antireklámnak szánom. :wink: CIB bank nal 3ezer ft vagyis 3 euro jutalék akinek utalom de minek :) 7,5-10 euro költség és meg 1euro költség ebböl jön enekem össze de idaig aki utalt annak altalaban szinten 3 ezer forint körül van .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Szia, engem is érdekel az eBay, pénteken kérdeztem az utalás díjairól a Western Uion-nál az üfszolgálatukon: 7500 ft-ig 2100 ft 15000 ig 2700 30000-ig 3100 aztán így tovább 125000-150000-ig valami 7100 ft, ezt fejből sorolom mert nem tudom hova írtam föl. Fickó Németo.-ban fövhetei a pénzt bármelyik egy percel utalás után Deutshe Post filiálban vagy Duetshe Bank? már nem emlékszem. az a gáz velük, hogy csak Ft-ban vagy USD-ben lehet utalni igy itt is van átváltási kltsg és a túloldalon is lesz. 4 nap és ideérnek a napkeletiek is? :) az eBay vásárlás tapasztalatai negem is érdekelnek kösz Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 ....az eBay vásárlás tapasztalatai negem is érdekelnek.... Itt lelhetsz némi infót : ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=20...start=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Eddig 3.50 eurós díjjal találkoztam nálunk, ez a másik fél költsége. De most már beültettétek a bogarat a fülembe, megkérdezem még egyszer, ha kellene, akkor mennyit fizetnék az utalásért az indító banknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Megvan a nyöszörgés oka: bal oldali lengőkar hátsó szilent. El van szakadva a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Megvan a nyöszörgés oka: bal oldali lengőkar hátsó szilent. El van szakadva a gumi. Kár érte...csere-bere..szerintem minél hamarabb tedd/tetesd meg.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Kár érte...csere-bere..szerintem minél hamarabb tedd/tetesd meg.. :? Én örülök hogy nem valami nagyobb probléma. Jövőre velem kezdenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Sziasztok :) Help, kellene egy baloldali hátsó f astra (93-as) kombi sima leng.csill. Nem baj, ha nagyon rugózik. Az enyémben lévő elszakadt a csavarnál. Most, miután kivettem, nincs benne. Így kicsit gáz vele menni. Aki tud, kérem segítsen. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 PetiGSI! Sikerült a kerékcsapágy csere? Nekem is ezzel van bajom és azt hallottam, hogy a csapágyat nem is lehet külön cserélni, nem véletlenül árulják kompletten. Szóval érdekelne, hogy holtartasz? Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 nekem van asztra f hez bontott csapágyam........... ócsóért :oops: ÉS VAN KETTŐ IS BELŐLE, HA AZ EGYIK NEM LENNE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Sajnos még nem sikerült előrébb lépnem mert bazi drága buli ahogy utánna érdeklődtem :wink: Uhuhu mennyé méred csapágya darabját? :) Egyébként észrevettem egy érdekes dolgot. 4 kerékből 3-an nincs centírozó súly.(Tudom,hogy volt.........csak elhagytam őket :shock: ) azon gondolkodtam,hogy az okozhat-e hasonló "hangeffektusokat" mint egy rossz "búgó" kerékcsapágy.......... Ha baromságot írtam akkor bocccs. :oops: Mindenesetre a súlyokat pótolnom kell............ :wink: (áááá mehetek gumishoz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 egy tizesért jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Sajnos még nem sikerült előrébb lépnem mert bazi drága buli ahogy utánna érdeklődtem :wink: Uhuhu mennyé méred csapágya darabját? :) Egyébként észrevettem egy érdekes dolgot. 4 kerékből 3-an nincs centírozó súly.(Tudom,hogy volt.........csak elhagytam őket :shock: ) azon gondolkodtam,hogy az okozhat-e hasonló "hangeffektusokat" mint egy rossz "búgó" kerékcsapágy.......... Ha baromságot írtam akkor bocccs. :oops: Mindenesetre a súlyokat pótolnom kell............ :wink: (áááá mehetek gumishoz) A centírozás kell, de az nem okozhat búgó hangot, de esetleg egy rosszul kopott gumi..pl futómű/lengéscsillapító gond miatt elkébzelhető, hogy okoz olyan rendellenes kopást amit bugó hangnak hallassz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 már én is cseréltem potyára csapágyat,pedig a gumi búgott,de ez akkor derült ki mikor felkerült a téli garnitúra.Most van tarcsiba csapágyam. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Uhuhu - korrekt az ár :) Elmegyek majd gumishoz és megnézzük a gumikat. Ha csapágy a gond akkor vevő lennék rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Uhuhu - korrekt az ár :) Elmegyek majd gumishoz és megnézzük a gumikat. Ha csapágy a gond akkor vevő lennék rá :) ok. sikits ha kő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 már én is cseréltem potyára csapágyat,pedig a gumi búgott,de ez akkor derült ki mikor felkerült a téli garnitúra.Most van tarcsiba csapágyam. 8) Nekem is hasonló. Feltettem a téli kerekeket és ha nem is szűnt meg a búgás, de jelentősen halkabb lett. Szóval mindenképpen meg szeretném nézetni szakemberrel! Ötletek? Kihez vigyem? Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Jó lesz az nekem ha ezeket megveszem? 40mm-es ültetéshez jók? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=3586 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 ez shima astrára való szvsz, éjn is ezt kérdeztem anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Sima Astrám van! Az avataros kocsi nem az enyém (mostmár tényleg képet cserélek!!!!!)! Elég kemény ez ültetéshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Sima Astrám van! Az avataros kocsi nem az enyém (mostmár tényleg képet cserélek!!!!!)! Elég kemény ez ültetéshez? az avartaodban szereplő képen lévő gsi TudOM, hogy nem a tijed, mert van róla 1000 képem az 1i kedvencem :) :wink: sztem jó a bilstein!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Én is ebben bíztam, hogy ismert kocsi és nagyon-nagyon szép, ezért biztos nem lehet az enyém, de már sikerült vele csőbehúznom néhány embert!! :wink: Hát akkor szerintem lefoglalom a gátlókat holnapig, aztán ha nincs semmi ellenvetés, akkor megveszem! Köszi a segítséget!! Azért az ellenvetéseket várom, ha van!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 ....Hát akkor szerintem lefoglalom a gátlókat holnapig, aztán ha nincs semmi ellenvetés, akkor megveszem!.... Csak úgy kiváncsiságból : ez gázos, vagy főleg oil lötyög benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts