ZsolsZ Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Sziasztok! Ha buckás úton megyek, akkor a jobb első kerék felől kottyanást érzek (plusz kopogás is hallható sokszor) Ha balra kanyarodok közben, akkor erősebben érezni, és főleg akkor van mikor lehuppan a kerék pl egy padkáról. Egy hónapja, műszakikor cserélve volt mindkét oldalon a trapézgömbfej, plusz a 2-2 lengőkar szilent. A kerékcibálós teszten nem jött ki más kotyogás. A stabrúd bekötők, és a teleszkópok 1 évesek, a rugók nem töröttek, a kormánygömbfejek jók és a kormánymű tengelye sem kotyog. Toronycsapágy lehet? Vagy micsoda? Hozzám nullás jobb első teleszkóppal került a kocsi, lehet emiatt valami szétverődött előtte? Ugyanez a problémám, cseréltem a toronycsapágyakat gumibakkal együtt, a lengéscsillapítókat (monroe) és a lengőkar hátsó szilenteket is. Voltam futómű beállításon, valami nem stimmelt, ezért babráltak vele középen az összekötőnél. Néha hallom roppanni a toroncsapágyat ha tekerem a kormányt, de nem érdekes, viszont balos kanyarban ha pl rossz minőségű úton megyek rendesen kotyog a jobb eleje, gőzöm sincs mi lehet, áprilisban megyek műszakira majd kiderül... Arra van esély hogy a lengéscsillapító kotyog a gólyalábban? A kipufogó dobom steinmetz dob és valami okos úgy varrta rá a dobra a felfogatást hogy egy irányba mutatnak, ezért egyszer el is hagytam egy gumibakot. Körforgalomban ha izmosan kanyarodok, veri a kasztnit a dob, feszül a motor is erre még ki kell találnom valamit. De a 2 kopogás nem ugyanaz!! Ha megtudtál valamit kérlek jelezd felém :) Én is igyekszem így tenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Ugyanez a problémám, cseréltem a toronycsapágyakat gumibakkal együtt, a lengéscsillapítókat (monroe) és a lengőkar hátsó szilenteket is. Voltam futómű beállításon, valami nem stimmelt, ezért babráltak vele középen az összekötőnél. Néha hallom roppanni a toroncsapágyat ha tekerem a kormányt, de nem érdekes, viszont balos kanyarban ha pl rossz minőségű úton megyek rendesen kotyog a jobb eleje, gőzöm sincs mi lehet, áprilisban megyek műszakira majd kiderül... Arra van esély hogy a lengéscsillapító kotyog a gólyalábban? A kipufogó dobom steinmetz dob és valami okos úgy varrta rá a dobra a felfogatást hogy egy irányba mutatnak, ezért egyszer el is hagytam egy gumibakot. Körforgalomban ha izmosan kanyarodok, veri a kasztnit a dob, feszül a motor is erre még ki kell találnom valamit. De a 2 kopogás nem ugyanaz!! Ha megtudtál valamit kérlek jelezd felém :) Én is igyekszem így tenni! Akár a fékbetét is kopoghat, ha kicsit lötyög a helyén,. Nekem 3 éve kopogott valami, de nagyon hangosan. Sokat kerestük mi lehet az. Toronycsapágyat, és telot is ezért cseréltünk. De véletlenül vettük észre, hogy az egyik motortartó bak adta meg magát. A gumi volt meghalva, és a csavar verte a külső házat. Nem volt egyszerű megtalálni, mert a motor elég nehéz vasdarab. De csáposon rángattunk mindent, és véletlenül koppant egyet. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Első vagy hátsó? Hátsó spirál magassága érdekelne. ((C14NZ 95'-ös caravan)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Hátsó spirál magassága érdekelne. ((C14NZ 95'-ös caravan)) Afene közben kidobtam a régi rugót, mennyire sürgős? Amikor nyáriasítok meg tudom mérni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Afene közben kidobtam a régi rugót, mennyire sürgős? Amikor nyáriasítok meg tudom mérni... hát nekem most el van törve az egyik és volna egy jó árban... De majd holnap felcsörgöm az opelt aztán megkérdezem, ők csak tudnak okosabbat. Azért köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 A kocsi hátulja felé zörög-nyikorog valami, ezért csináltam egy tesztet: kidobáltam mindent a kocsi hátuljából és egy segítőm hátul figyelt miközben földúton mentem a kocsival. Az csomagtérajtó nyikorgott, ezt a zár odébbállításával nagyjából megoldottam, viszont a hátsó futóműnél a toronyt fogva kottyanást érezni mindkét oldalon (meg kicsit koppanó hang is van). Álló helyzetben a kocsi hátulját fel-le hintáztatva is elő lehet idézni ugyanezt. A teleszkóp rögzítése kophatott ki? Hogy van megoldva a teló rögzítése? Fentről csak egy gumi tárcsát látni meg egy menetet + anyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 A kocsi hátulja felé zörög-nyikorog valami, ezért csináltam egy tesztet: kidobáltam mindent a kocsi hátuljából és egy segítőm hátul figyelt miközben földúton mentem a kocsival. Az csomagtérajtó nyikorgott, ezt a zár odébbállításával nagyjából megoldottam, viszont a hátsó futóműnél a toronyt fogva kottyanást érezni mindkét oldalon (meg kicsit koppanó hang is van). Álló helyzetben a kocsi hátulját fel-le hintáztatva is elő lehet idézni ugyanezt. A teleszkóp rögzítése kophatott ki? Hogy van megoldva a teló rögzítése? Fentről csak egy gumi tárcsát látni meg egy menetet + anyát. Azt az anyát nézd meg, nem lazult-e le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sziasztok. Elso rugokat szeretnék cserélni. Segítségre lenne szükségem. Van valami különleges módszer a szétszedéshez, mit kell lebontani, szétszedési sorrend összerakási sorrend? Megkérem aki cserélte az segítsen, esetleg ha van kép jöhet az is. Elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Végre nekiálltam a lengőkar tányér szilent cserének. Valóban meg lehet csinálni rugó összehúzó nélkül mint ahogyan korábban írtátok. Amivel viszont meggyűlt a bajom az a talpas kiszedése. Itt bizony jól jött volna egy gömbcsukló kinyomó. De egy kis oda csorgatott fékolaj és türelem csodákat tett ismét :) Most itt tartok, hogy az egyik oldalon kint van a lengőkar. Majd melóhelyen préssel kinoymom a régi és be az új szilentet. A dilemmám csak az, ha már így szétszedtem az állandó 5fok alatti nyekergés vélhető okát a toronyszilentet ill csapágyat is kicseréljem-e. Semmi baja szépen forog a csapágy és a szilent is nagyon egybe van de hidegben mégis valami nyekreg. Nem szeretnék feleslegesen kicserélni dolgokat. Mi nyekereghet még hidegben tekergetett kormánynál előlről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Valaki egyszer linkelt egy ábrát az első futóműről a meghúzási nyomatékokal, de nem találom. Valaki tudna ilyet sos nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Valaki egyszer linkelt egy ábrát az első futóműről a meghúzási nyomatékokal, de nem találom. Valaki tudna ilyet sos nekem? Izombú Nm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Izombú Nm! :) de kell rá az egy méteres fél colos cső is vagy csak magában a krova szárral? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 de kell rá az egy méteres fél colos cső is vagy csak magában a krova szárral? :) Egyébként mire vagy kiváncsi pontosan? Mit akarsz széttépni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Végre nekiálltam a lengőkar tányér szilent cserének. Valóban meg lehet csinálni rugó összehúzó nélkül mint ahogyan korábban írtátok. Amivel viszont meggyűlt a bajom az a talpas kiszedése. Itt bizony jól jött volna egy gömbcsukló kinyomó. De egy kis oda csorgatott fékolaj és türelem csodákat tett ismét :) Most itt tartok, hogy az egyik oldalon kint van a lengőkar. Majd melóhelyen préssel kinoymom a régi és be az új szilentet. A dilemmám csak az, ha már így szétszedtem az állandó 5fok alatti nyekergés vélhető okát a toronyszilentet ill csapágyat is kicseréljem-e. Semmi baja szépen forog a csapágy és a szilent is nagyon egybe van de hidegben mégis valami nyekreg. Nem szeretnék feleslegesen kicserélni dolgokat. Mi nyekereghet még hidegben tekergetett kormánynál előlről? A csapágy filléres áru, ha már ott vagy, érdemes. A szilent már húzósabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gebor Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Sziasztok mi a véleményetek a starline márkáról? lengőkart néztem és jóval olcsóbb mint a többi... ne kíméljetek csak az igazat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 de kell rá az egy méteres fél colos cső is vagy csak magában a krova szárral? :) Én csak a csillag/villás kulcsal húztam meg mindent, tavaly volt szilent csere nálam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Sziasztok! Caravanba nem tudjátok mivel lehetne helyrehozni, hogy fennebb emelje a hátsó felét? Eredeti rugók voltak benne, egy majom szerelő hatására kidobtam belőle, mert egyiken el volt törve a legutolsó kis karika, pedig nagyon szépen tartotta magát. Bontóba választottunk másabbat, "hű ez lesz a jó, nézd mennyivel vastagabb az anyaga is már". Betettük leült mint a pitcha a bilire, az már nem is téma h 2 hónap mulva felébe van törve, csak ne dobtam volna el a régieket, bocsánatot kérnék tőlük :( Milyen méretei kellene legyenek a rugónak? Mit lehet helyette tenni, az új ki van zárva, bontottat Astra Caravanból most per pill nem találok:( Előre is köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Sziasztok! Caravanba nem tudjátok mivel lehetne helyrehozni, hogy fennebb emelje a hátsó felét? Eredeti rugók voltak benne, egy majom szerelő hatására kidobtam belőle, mert egyiken el volt törve a legutolsó kis karika, pedig nagyon szépen tartotta magát. Bontóba választottunk másabbat, "hű ez lesz a jó, nézd mennyivel vastagabb az anyaga is már". Betettük leült mint a pitcha a bilire, az már nem is téma h 2 hónap mulva felébe van törve, csak ne dobtam volna el a régieket, bocsánatot kérnék tőlük :( Milyen méretei kellene legyenek a rugónak? Mit lehet helyette tenni, az új ki van zárva, bontottat Astra Caravanból most per pill nem találok:( Előre is köszi a segítséget Hát igazából tudtommal csak a caravan rugó jó bele, én is keresgéltem egy darabig amíg találtam bontottan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hát igazából tudtommal csak a caravan rugó jó bele, én is keresgéltem egy darabig amíg találtam bontottan. Valahol olvastam hogy talán E30-as BMW vagy A Vectra vagy esetleg ha sokat szállitok Omega rugó is jó bele, de nem megbízható források... Esetleg meg tudnád mondani bontottról honnan látod a minőségét? Már egyszer megjártam s fosok a bontott bazártól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Valahol olvastam hogy talán E30-as BMW vagy A Vectra vagy esetleg ha sokat szállitok Omega rugó is jó bele, de nem megbízható források... Esetleg meg tudnád mondani bontottról honnan látod a minőségét? Már egyszer megjártam s fosok a bontott bazártól :( Hát igazából akkor itt Győrben csak egy pár volt tehát nem nagyon néztem milyen, de úgy néz ki jó, bár ugye pakolva ül a feneke.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hát igazából akkor itt Győrben csak egy pár volt tehát nem nagyon néztem milyen, de úgy néz ki jó, bár ugye pakolva ül a feneke.... Pakolva az normális hogy picit megül, de nekem üresen is olyan mint a leharcolt malachordók :( átb@asztam nagyon magam azzal a cserével Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Pakolva az normális hogy picit megül, de nekem üresen is olyan mint a leharcolt malachordók :( átb@asztam nagyon magam azzal a cserével Én pár hónapja kerestem hátsó rugót, akkor azt ajánlotta egy ismerősöm, hogy azt figyeljem, hogy nem volt-e összeülve a rugó, ezt látod is rajta mert leveri a festéket körben. A magasságát szintén érdemes összehasonlítani a gyári értékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Én pár hónapja kerestem hátsó rugót, akkor azt ajánlotta egy ismerősöm, hogy azt figyeljem, hogy nem volt-e összeülve a rugó, ezt látod is rajta mert leveri a festéket körben. A magasságát szintén érdemes összehasonlítani a gyári értékkel. Lehet nem mondasz hülyeséget, felemeltem s csupa rozsda a két jelenlegi csücsülő bontott rugó... Köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Egyébként mire vagy kiváncsi pontosan? Mit akarsz széttépni? :) Megtaláltam... szerencsére kinyomtattam anno így ha a fórumon nem is, de a papírjaim között megtaláltam. Tányérszilentnél 100Nm+60° első szilentnél 170Nm, talpas 70Nm. Akna híján az első szilentnél nem fért oda a nyomatékkulcs íny azt bikából meghúztam a rövid crova szárral és kész. A csapágy filléres áru, ha már ott vagy, érdemes. A szilent már húzósabb. Hát ott voltam, de nem cseréltem :( mert eddig mindegyik futóműves azt mondta a toronycsapágynak semmi baja. eddig csak 5°C alatt nyekergett. Most hogy megkapta az új tányérszilentet (merevebb teli szilentet), most nyekereg már 15 fokban is :( Szerintem a csapágyamnak semmi baja inkább a szilentek keményedhettek ki, bár repedésnek semmi nyoma. Na mindegy egyenlőre az áprilisi műszakira így marad, majd a nyáron talán cserélem. Most nagyobb bajom hogy a tavaj nyár végén felrakott új hátsó bosal dobom megadta magát. Nem lyukad, de valamiért a bemenő cső belül a bobban elengedte magát így gyakorlatilag hintázik amennyit a elülső lemez enged... de ez már nem ide tartozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Megtaláltam... szerencsére kinyomtattam anno így ha a fórumon nem is, de a papírjaim között megtaláltam. Tányérszilentnél 100Nm+60° első szilentnél 170Nm, talpas 70Nm. Akna híján az első szilentnél nem fért oda a nyomatékkulcs íny azt bikából meghúztam a rövid crova szárral és kész. Hát ott voltam, de nem cseréltem :( mert eddig mindegyik futóműves azt mondta a toronycsapágynak semmi baja. eddig csak 5°C alatt nyekergett. Most hogy megkapta az új tányérszilentet (merevebb teli szilentet), most nyekereg már 15 fokban is :( Szerintem a csapágyamnak semmi baja inkább a szilentek keményedhettek ki, bár repedésnek semmi nyoma. Na mindegy egyenlőre az áprilisi műszakira így marad, majd a nyáron talán cserélem. Most nagyobb bajom hogy a tavaj nyár végén felrakott új hátsó bosal dobom megadta magát. Nem lyukad, de valamiért a bemenő cső belül a bobban elengedte magát így gyakorlatilag hintázik amennyit a elülső lemez enged... de ez már nem ide tartozik... Nem a rúgod ugrik egyet az ágyon? Illetve a Rugóágy nyekereg, ahogy mozog kanyarodás közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts