pszilaj Elküldve Október3, 2011 Elküldve Október3, 2011 Meg újkorába sem tart úgy a kanyarba. És igen nem rossz az fk vagy a ta. De ha még komfortot is akarsz már amennyire lehet mert azé a koni is veri a vesét. Akkor KONI. Az fk ta annak vanegy keménysége és az mindenhol.:P És nem komfortos. Tartottam is tőle, hogy majd a koni is ilyen lesz, és valóban azt tapasztaltam amit mondtál. Mérföldekkel komfortosabb. Bár amit én vettem az 30.000/db árba mérték ennyi pénzért már legyen is jó. És húztam is a számat de megérte... ABSZOLULT. Gyűjtök pénzt azt veszem hátra is a konit. Csak a sárgát és állíthatóst. Ráadásul olyan jó szívatni a népet... Egyenesben tolnak hátulról, hogy mennnnnyyyyééééé mááán! Aztán a kanyaron meg átugrok fékezés nélkül, ők meg lemaradnak mert tapossák a féket! :P Nekem elég volt ez a narancs is. Cirka 14000 darabja, de megérte. :D
yankee Elküldve Október3, 2011 Elküldve Október3, 2011 Ráadásul olyan jó szívatni a népet... Egyenesben tolnak hátulról, hogy mennnnnyyyyééééé mááán! Aztán a kanyaron meg átugrok fékezés nélkül, ők meg lemaradnak mert tapossák a féket! :P Nekem elég volt ez a narancs is. Cirka 14000 darabja, de megérte. :D JA ja ez a kanyaros sztori ismerős.:P
megadave Elküldve Október3, 2011 Elküldve Október3, 2011 JA ja ez a kanyaros sztori ismerős.:D :P Akkor ezek szerint nemcsak én játszom ezt... :P :D
RickJames Elküldve Október4, 2011 Elküldve Október4, 2011 Nekem lett összehasonlítási alapom az FK gyártmányhoz képest. De mérföldekkel jobb a Koni. Félre értés ne essék, nem rossz az FK sem a kanyarban való viselkedésben. DE! A döcögőket, kátyúkat, úthibákat rettenetesen kiemeli. Majdhogynem olyan lesz mint a szekér. :P Míg a Koni kevésbé érzékelteti az úthibákat. Sokkal komfortosabb. De kanyarban ugyanúgy tart, mint az FK... Igaz, hogy a gyári volt a legkomfortosabb, de az a maga 15 évével már nem tartott a kanyarban... :P Szuperség van akkor :D én még mindig szenvedek a gyáriakkal, most hívtam Automaxot azt mondták köv hétfőtől tudnak időpontot adni mert a héten zárva vannak (asszem leltárt mondott a csaj).. de nem baj fizu is csak 10én lesz, csak én már másnap vittem volna :D Deviléktől mennyi idő volt a narisárga koni beszerzése? Mert akkor úgy kérek időpontot majd Automaxba hogy már tudjam vinni a gátlókat is. Ültetés marad tavaszra, nem kell hókotró (60/40re pályázok) :D
pszilaj Elküldve Október4, 2011 Elküldve Október4, 2011 Szuperség van akkor :P én még mindig szenvedek a gyáriakkal, most hívtam Automaxot azt mondták köv hétfőtől tudnak időpontot adni mert a héten zárva vannak (asszem leltárt mondott a csaj).. de nem baj fizu is csak 10én lesz, csak én már másnap vittem volna :D Deviléktől mennyi idő volt a narisárga koni beszerzése? Mert akkor úgy kérek időpontot majd Automaxba hogy már tudjam vinni a gátlókat is. Ültetés marad tavaszra, nem kell hókotró (60/40re pályázok) :D Megrendeltem egyik nap, és másnap hívtak, hogy a következő nap mehetek érte. Azt nem tudom, hogy postázósan mennyi idő...beszélj velük telefonon... :P
yankee Elküldve Október4, 2011 Elküldve Október4, 2011 Megrendeltem egyik nap, és másnap hívtak, hogy a következő nap mehetek érte. Azt nem tudom, hogy postázósan mennyi idő...beszélj velük telefonon... :D Nekem postázták. Ha nincs raktáron akkor 6hét. Narancssárga nem volt neki se az a fajta keménység állítós ami csak kiszerelt állapotban állítható. Tehát ezekre mindre 6hetet kellett volna várjak. És csak a toronyból állítós volt. egyik nap lebeszéltem 2nap múlva itt volt.
zozo astra1.6 16v Elküldve Október5, 2011 Elküldve Október5, 2011 Tegnap megjöttek az első gátlóim meg a toronyszilentek!Remélem a héten még ki is tudom cserélni őket! Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz majd!De tuti jobbnak kell lennie mint most!
yankee Elküldve Október5, 2011 Elküldve Október5, 2011 Tegnap megjöttek az első gátlóim meg a toronyszilentek!Remélem a héten még ki is tudom cserélni őket! Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz majd!De tuti jobbnak kell lennie mint most! Milyen gátló? A torony szilentel meg be sz*tam. A jobboldali szilent úgy kivan feszülve mint egy 18éves autóba szokás. A bal az feszes mint az új. A szép az egészbe, hogy mind2 VATTA új. Tehát most a héten ismét szét kell, hogy szedjem..
RickJames Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Nekem postázták. Ha nincs raktáron akkor 6hét. Narancssárga nem volt neki se az a fajta keménység állítós ami csak kiszerelt állapotban állítható. Tehát ezekre mindre 6hetet kellett volna várjak. És csak a toronyból állítós volt. egyik nap lebeszéltem 2nap múlva itt volt. hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D
zozo astra1.6 16v Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Milyen gátló? A torony szilentel meg be sz*tam. A jobboldali szilent úgy kivan feszülve mint egy 18éves autóba szokás. A bal az feszes mint az új. A szép az egészbe, hogy mind2 VATTA új. Tehát most a héten ismét szét kell, hogy szedjem.. Monroe került bele!Ma ki is cseréltem a két gátlót a két toronyszilentet és a két első kerékagycsapágyat!Ugyhogy most az eleje rendben!Irány a tél!Teljesen más lett az autó!Nagyon rosszak voltak már a gátlóim és a csapágyak is nem búgtak! De most nagyon jó lett4Tök csöndben van az eleje!És hálisten anyagilag is jól megusztam!
yankee Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D Lol akkor csak nekem akarta eladni a 30ezres sárgát. Pedig nari sárgából előre hátra vettem volna.:P Na mind1 tulajdon képpen nem bántam meg. De nekem azt modnta hogy nincs. Most raktáron.
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D Bőven jók a narisárgák is...igazán jól tartják a kocsit! :P
megadave Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Bőven jók a narisárgák is...igazán jól tartják a kocsit! :P Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D Ne politizáljon kérem... (ha erre az irányra gondoltál...:P)
yankee Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D Melyiket? LOW And Slow?:P
pszilaj Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Melyiket? LOW And Slow?:P Az enyém egyik sem... :D Nem hogy alacsony nem lett, de egy kicsit magasabb is a kocsi... :P Most már nem annyira akad fenn a koptató a padkákon... :D
megadave Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Ne politizáljon kérem... (ha erre az irányra gondoltál...:P) Erre az irányra gondoltam :D
pszilaj Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Erre az irányra gondoltam :P "gyönyörű" kis felicia...ha jól látom... :D
zotya975 Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 sedan-ba jó a caraván rugó hátra? Add el a caravan rugókat, keresik őket sokan mert ritka, és szeret törni, tudsz érte venni sedánba.
RickJames Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Erre az irányra gondoltam :D lol szép :P matricázás kimarad nálam, max egy transformers matrica az egyik hátsó ablakra oldalt :P update: megőrülök komolyan, múlt héten azt mondták ma hívjam őket, eddig tart a leltár. Ma felhívom automaxot, és tádá, még mindig tart, szerdán hívjam őket T_T ha esetleg vki tud másik futóművest ahol korrekten dolgoznak, és nem is csillagászati áron akkor jöhet a link :D sztem kb gömbfej cserék lesznek, toronycsapágy, meg hát szerdára megjönnek a Konik is (mert a deviltuningtól bezzeg TÉNYLEG következő munkanapon már hívtak is), úgyhogy azok is cserések.
RickJames Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 szuperség van :D kivételesen nem voltam mérges hogy felébresztettek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...1012_154405.jpg
pszilaj Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 szuperség van :P kivételesen nem voltam mérges hogy felébresztettek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...1012_154405.jpg Hehe, gondoltam!!!! :D
RickJames Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Nna, másik szerviz lett, stabrudak kivannak, szilentek szintén, és a balalsó gömbfej is lóg. Erre még rájön a négy gátló csere, álleszcuzámmen 30ezer, és akár ma délután is mehetnék érte, de az nem megy mert dolgozom. (Bosch Car Service, xiii. ker.)
Recommended Posts