pszilaj Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Meg újkorába sem tart úgy a kanyarba. És igen nem rossz az fk vagy a ta. De ha még komfortot is akarsz már amennyire lehet mert azé a koni is veri a vesét. Akkor KONI. Az fk ta annak vanegy keménysége és az mindenhol.:P És nem komfortos. Tartottam is tőle, hogy majd a koni is ilyen lesz, és valóban azt tapasztaltam amit mondtál. Mérföldekkel komfortosabb. Bár amit én vettem az 30.000/db árba mérték ennyi pénzért már legyen is jó. És húztam is a számat de megérte... ABSZOLULT. Gyűjtök pénzt azt veszem hátra is a konit. Csak a sárgát és állíthatóst. Ráadásul olyan jó szívatni a népet... Egyenesben tolnak hátulról, hogy mennnnnyyyyééééé mááán! Aztán a kanyaron meg átugrok fékezés nélkül, ők meg lemaradnak mert tapossák a féket! :P Nekem elég volt ez a narancs is. Cirka 14000 darabja, de megérte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ráadásul olyan jó szívatni a népet... Egyenesben tolnak hátulról, hogy mennnnnyyyyééééé mááán! Aztán a kanyaron meg átugrok fékezés nélkül, ők meg lemaradnak mert tapossák a féket! :P Nekem elég volt ez a narancs is. Cirka 14000 darabja, de megérte. :D JA ja ez a kanyaros sztori ismerős.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 JA ja ez a kanyaros sztori ismerős.:D :P Akkor ezek szerint nemcsak én játszom ezt... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nekem lett összehasonlítási alapom az FK gyártmányhoz képest. De mérföldekkel jobb a Koni. Félre értés ne essék, nem rossz az FK sem a kanyarban való viselkedésben. DE! A döcögőket, kátyúkat, úthibákat rettenetesen kiemeli. Majdhogynem olyan lesz mint a szekér. :P Míg a Koni kevésbé érzékelteti az úthibákat. Sokkal komfortosabb. De kanyarban ugyanúgy tart, mint az FK... Igaz, hogy a gyári volt a legkomfortosabb, de az a maga 15 évével már nem tartott a kanyarban... :P Szuperség van akkor :D én még mindig szenvedek a gyáriakkal, most hívtam Automaxot azt mondták köv hétfőtől tudnak időpontot adni mert a héten zárva vannak (asszem leltárt mondott a csaj).. de nem baj fizu is csak 10én lesz, csak én már másnap vittem volna :D Deviléktől mennyi idő volt a narisárga koni beszerzése? Mert akkor úgy kérek időpontot majd Automaxba hogy már tudjam vinni a gátlókat is. Ültetés marad tavaszra, nem kell hókotró (60/40re pályázok) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Szuperség van akkor :P én még mindig szenvedek a gyáriakkal, most hívtam Automaxot azt mondták köv hétfőtől tudnak időpontot adni mert a héten zárva vannak (asszem leltárt mondott a csaj).. de nem baj fizu is csak 10én lesz, csak én már másnap vittem volna :D Deviléktől mennyi idő volt a narisárga koni beszerzése? Mert akkor úgy kérek időpontot majd Automaxba hogy már tudjam vinni a gátlókat is. Ültetés marad tavaszra, nem kell hókotró (60/40re pályázok) :D Megrendeltem egyik nap, és másnap hívtak, hogy a következő nap mehetek érte. Azt nem tudom, hogy postázósan mennyi idő...beszélj velük telefonon... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Megrendeltem egyik nap, és másnap hívtak, hogy a következő nap mehetek érte. Azt nem tudom, hogy postázósan mennyi idő...beszélj velük telefonon... :D Nekem postázták. Ha nincs raktáron akkor 6hét. Narancssárga nem volt neki se az a fajta keménység állítós ami csak kiszerelt állapotban állítható. Tehát ezekre mindre 6hetet kellett volna várjak. És csak a toronyból állítós volt. egyik nap lebeszéltem 2nap múlva itt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap megjöttek az első gátlóim meg a toronyszilentek!Remélem a héten még ki is tudom cserélni őket! Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz majd!De tuti jobbnak kell lennie mint most! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap megjöttek az első gátlóim meg a toronyszilentek!Remélem a héten még ki is tudom cserélni őket! Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz majd!De tuti jobbnak kell lennie mint most! Milyen gátló? A torony szilentel meg be sz*tam. A jobboldali szilent úgy kivan feszülve mint egy 18éves autóba szokás. A bal az feszes mint az új. A szép az egészbe, hogy mind2 VATTA új. Tehát most a héten ismét szét kell, hogy szedjem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Nekem postázták. Ha nincs raktáron akkor 6hét. Narancssárga nem volt neki se az a fajta keménység állítós ami csak kiszerelt állapotban állítható. Tehát ezekre mindre 6hetet kellett volna várjak. És csak a toronyból állítós volt. egyik nap lebeszéltem 2nap múlva itt volt. hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Milyen gátló? A torony szilentel meg be sz*tam. A jobboldali szilent úgy kivan feszülve mint egy 18éves autóba szokás. A bal az feszes mint az új. A szép az egészbe, hogy mind2 VATTA új. Tehát most a héten ismét szét kell, hogy szedjem.. Monroe került bele!Ma ki is cseréltem a két gátlót a két toronyszilentet és a két első kerékagycsapágyat!Ugyhogy most az eleje rendben!Irány a tél!Teljesen más lett az autó!Nagyon rosszak voltak már a gátlóim és a csapágyak is nem búgtak! De most nagyon jó lett4Tök csöndben van az eleje!És hálisten anyagilag is jól megusztam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D Lol akkor csak nekem akarta eladni a 30ezres sárgát. Pedig nari sárgából előre hátra vettem volna.:P Na mind1 tulajdon képpen nem bántam meg. De nekem azt modnta hogy nincs. Most raktáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 hívtam őket, mailt küldtem, most jött a válasz > van sárga is narisárga is raktáron, öröm és boldogság :D Bőven jók a narisárgák is...igazán jól tartják a kocsit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Bőven jók a narisárgák is...igazán jól tartják a kocsit! :P Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D Ne politizáljon kérem... (ha erre az irányra gondoltál...:P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Csak aztán el ne felejtsétek kitenni a matricát az ajtóra :D Melyiket? LOW And Slow?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Melyiket? LOW And Slow?:P Az enyém egyik sem... :D Nem hogy alacsony nem lett, de egy kicsit magasabb is a kocsi... :P Most már nem annyira akad fenn a koptató a padkákon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Ne politizáljon kérem... (ha erre az irányra gondoltál...:P) Erre az irányra gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Erre az irányra gondoltam :P "gyönyörű" kis felicia...ha jól látom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 sedan-ba jó a caraván rugó hátra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 sedan-ba jó a caraván rugó hátra? Nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 sedan-ba jó a caraván rugó hátra? Add el a caravan rugókat, keresik őket sokan mert ritka, és szeret törni, tudsz érte venni sedánba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Erre az irányra gondoltam :D lol szép :P matricázás kimarad nálam, max egy transformers matrica az egyik hátsó ablakra oldalt :P update: megőrülök komolyan, múlt héten azt mondták ma hívjam őket, eddig tart a leltár. Ma felhívom automaxot, és tádá, még mindig tart, szerdán hívjam őket T_T ha esetleg vki tud másik futóművest ahol korrekten dolgoznak, és nem is csillagászati áron akkor jöhet a link :D sztem kb gömbfej cserék lesznek, toronycsapágy, meg hát szerdára megjönnek a Konik is (mert a deviltuningtól bezzeg TÉNYLEG következő munkanapon már hívtak is), úgyhogy azok is cserések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 szuperség van :D kivételesen nem voltam mérges hogy felébresztettek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...1012_154405.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 szuperség van :P kivételesen nem voltam mérges hogy felébresztettek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...1012_154405.jpg Hehe, gondoltam!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nna, másik szerviz lett, stabrudak kivannak, szilentek szintén, és a balalsó gömbfej is lóg. Erre még rájön a négy gátló csere, álleszcuzámmen 30ezer, és akár ma délután is mehetnék érte, de az nem megy mert dolgozom. (Bosch Car Service, xiii. ker.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts