pszilaj Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Szevasztok! Tudtok első gátlóra árat mondani?És,hogy hol érdemes megvenni és milyet?(astra F-hez)Budapesten ha lehet! Olcsóbb féle kellene! Előre is köszi! Én a Koni sport gátlókat ~14000-ért vettem...persze darabját... :lol: Meg lehet próbálni a "sajátmárkásokat" is...legfeljebb jövőre cseréled... :lol: Ezen a honlapon a bilsteinek egész jó árban vannak, szerintem...(olajos már 9000 HUF-ért van...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Én a Koni sport gátlókat ~14000-ért vettem...persze darabját... :lol: Meg lehet próbálni a "sajátmárkásokat" is...legfeljebb jövőre cseréled... :lol: Ezen a honlapon a bilsteinek egész jó árban vannak, szerintem...(olajos már 9000 HUF-ért van...) Nekem ilyenek (Lip Hydra Max) mentek előre, 80eKm, és még mindíg nagyon jók! :D Pedig nagyon rossz utakon járok, sokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 annyit megtudtok mondani, hogy miylen és hány gömbfej kell előre, kormány gömbfejjel együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 annyit megtudtok mondani, hogy miylen és hány gömbfej kell előre, kormány gömbfejjel együtt? -2 db kormány rúdfej (1 db jobbos, 1 db balos)( unixnál a Ruville: 3100 HUF/db) -2 db trapézgömbfej (unixnál a Ruville : 3590 HUF/db) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 (edited) -2 db kormány rúdfej (1 db jobbos, 1 db balos)( unixnál a Ruville: 3100 HUF/db) -2 db trapézgömbfej (unixnál a Ruville : 3590 HUF/db) ma magyek a Meyle kormányrúdfejért 3000 ft/db. 2980 Ft/db lett az árik. Módosítva Szeptember8, 2011 : astrásgyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 -2 db kormány rúdfej (1 db jobbos, 1 db balos)( unixnál a Ruville: 3100 HUF/db) -2 db trapézgömbfej (unixnál a Ruville : 3590 HUF/db) Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Monroe gátlóra mit mondtok?Valakinek van esetleg a verdába?Tapasztalat?És ugyanugy esetleg AL-KO gátlóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Monroe gátlóra mit mondtok?Valakinek van esetleg a verdába?Tapasztalat?És ugyanugy esetleg AL-KO gátlóra? A monroe-król csak jókat hallottam eleddig... De tapasztalatom nincs velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Monroe gátlóra mit mondtok?Valakinek van esetleg a verdába?Tapasztalat?És ugyanugy esetleg AL-KO gátlóra? Én előző kocsimba azt tettem, gázosat (Monroe Reflex), kicsivel keményebb mint a gyári, és tökéletes volt. És nem is volt drága. innen rendeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Én előző kocsimba azt tettem, gázosat (Monroe Reflex), kicsivel keményebb mint a gyári, és tökéletes volt. És nem is volt drága. innen rendeltem Irtam nekik e-mailt majd visszairnak,hogy milyen árban náluk pontosan!Én sima monroe-t kapnék 8000-ért darabját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Most, hogy már több kilométert beletettem a kocsiba az új Koni gátlókkal, csak ajánlani tudom. :lol: A kanyarba nagyon jól tartanak, de a rosszabb utakon nem ráz annyira mint az FK-k...érződik a minőségbeli különbség! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Most, hogy már több kilométert beletettem a kocsiba az új Koni gátlókkal, csak ajánlani tudom. :lol: A kanyarba nagyon jól tartanak, de a rosszabb utakon nem ráz annyira mint az FK-k...érződik a minőségbeli különbség! :lol: ezek mellé be lehet tenni egy -40es fk rugószettet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 ezek mellé be lehet tenni egy -40es fk rugószettet? Ezt nem tudom...mert a teló hossza megegyezik a gyárival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Heló! Az lenne a kérdésem hogy a gázos vagy az olajos csillapító a jobb, melyiket érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Heló! Az lenne a kérdésem hogy a gázos vagy az olajos csillapító a jobb, melyiket érdemes megvenni? Gázos. Gázosban is van olaj, de a gáz akadályozza meg, hogy felhabozzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 ezek mellé be lehet tenni egy -40es fk rugószettet? Be lehet. 40/40-es FK rugóim és narancs Koni gátlóim vannak. Szerintem jó. :lol: A lényeg az, hogy ültetéshez ne rakj be gyári gátlókat, mert pattogni fogsz az úton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Most, hogy már több kilométert beletettem a kocsiba az új Koni gátlókkal, csak ajánlani tudom. :lol: A kanyarba nagyon jól tartanak, de a rosszabb utakon nem ráz annyira mint az FK-k...érződik a minőségbeli különbség! :lol: Hello Mennyibe fáj egy ilyen gátló párban?Ugy kell keresni,hogy Koni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hello Mennyibe fáj egy ilyen gátló párban?Ugy kell keresni,hogy Koni?? kb 12 - 15 per darab. És ugye négy kell belőle... Úgy keresd, hogy Koni. Piros, sárga, és naracs van belőlük (állítható, fix, sport, utcai stb..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hello Mennyibe fáj egy ilyen gátló párban?Ugy kell keresni,hogy Koni?? Szia! ITT vettem és 13952 HUF volt. :lol: Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Szia! ITT vettem és 13952 HUF volt. :lol: Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :lol: Jó árban van!Azt hittem olcsobb!Mert ezt a Konit ugy nem ismerem! Nagyon úgy néz ki,hogy előre monroe fog bekerülni!Épp néztem,hogy most hátul is az van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Be lehet. 40/40-es FK rugóim és narancs Koni gátlóim vannak. Szerintem jó. :D A lényeg az, hogy ültetéshez ne rakj be gyári gátlókat, mert pattogni fogsz az úton. :lol: Szuper, köszi, bár lehet nem tél előtt kéne ültetni :lol: de akkor a narancs konik játszanak nálam is, az ültetést meg még meggondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Tegnap unatkozás közben lenyomtam a kocsi elejét. (nézegettem,hányat leng) Nem is a lengések száma aggaszt.Ha nem az hogy az egyik teló sziszegő hangot hallat mikor emelkedik vissza a kasztni a másik meg nem.Azonnal rohamom lett és inkább befejeztem az unatkozást. :D Most akkor mi van ilyenkor? Melyik a rossz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Tegnap unatkozás közben lenyomtam a kocsi elejét. (nézegettem,hányat leng) Nem is a lengések száma aggaszt.Ha nem az hogy az egyik teló sziszegő hangot hallat mikor emelkedik vissza a kasztni a másik meg nem.Azonnal rohamom lett és inkább befejeztem az unatkozást. :D Most akkor mi van ilyenkor? Melyik a rossz? :P Nálam is így van pont az elsőkkel, hogy csak az egyik oldalon sziszeg. Tehát amelyik nem sziszeg abból elszállt a gáz ami alap állapotban kinyomná a teleszkópszárat, attól még lehet h csillapítja a mozgást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nálam is így van pont az elsőkkel, hogy csak az egyik oldalon sziszeg. Tehát amelyik nem sziszeg abból elszállt a gáz ami alap állapotban kinyomná a teleszkópszárat, attól még lehet h csillapítja a mozgást... Én úgy tudom a teló vagy olajos vagy gázas(de abban is van olaj ha jól rémlik) namost az átlagé olajos akkor abból milyen gáz szökik el? :D Vagy rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Szia! ITT vettem és 13952 HUF volt. :D Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :P Én a sárga konit rendeltem.:P Alig várom, hogy ide érjen. Amúgy milyen társulat ez a devil? Korrektek? Péntek óta még nem jelentkeztek, pedig szombaton is nyitva vannak:D Neked hogy szálították? Hány napra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts