Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Készen van a taliga! :lol:

4 db ezresért cserélte ki a szerelő a két telót.

Ég és föld a különbség. Már megint nagyon jó a kanyarvétele a kocsinak. De most a kormány egy kicsit jobbra fordulva áll, mikor egyenesen megyek. De nem húz el, ha úgy hagyom akkor megy egyenesen tovább.

Rosszabb úton nem mentem még vele, de eddig tetszik... :lol:

Elküldve
dísztárcsákkal? :lol:

JAAAA El cseréltem erre az Allesiot. Sztem megérte. :lol: 1ezer-km et futott a felni és a tárcsa. Egy karc nincs egyikense. 16coll 4*100 élőbe nagyon penge sztem. Jobban tetszik mint az allessio. .D Jövőre meg ZW1 :D :D

Elküldve

Helló Srácok! A következő lenne a problémám hogy valami roppan az autó jobb eljében mikor tekerem a kormány végállás előtt kicsivel roppan. Szerintetek mi lehet a probléma forrása. A toronycsapágyat most cseréltem nem rége.

Elküldve
Helló Srácok! A következő lenne a problémám hogy valami roppan az autó jobb eljében mikor tekerem a kormány végállás előtt kicsivel roppan. Szerintetek mi lehet a probléma forrása. A toronycsapágyat most cseréltem nem rége.

Nézd meg a stabrud bekötést, kormányösszekötő végét.

Elküldve
Készen van a taliga! :lol:

4 db ezresért cserélte ki a szerelő a két telót.

Ég és föld a különbség. Már megint nagyon jó a kanyarvétele a kocsinak. De most a kormány egy kicsit jobbra fordulva áll, mikor egyenesen megyek. De nem húz el, ha úgy hagyom akkor megy egyenesen tovább.

Rosszabb úton nem mentem még vele, de eddig tetszik... :lol:

10 órától futómű állítás!!! :D

Úgy fog menni mint valami sínautó! :D

Elküldve
:lol: :lol: Bokorugróóóóóó

No meg ez a dísztárcsázás két éve volt divat. :D

Ja de az ócsó felninél jobb. :D Bokorugró. .D jövőre má nem az lesz. ;) De most se ér le a kipufogóm :P

Elküldve
Egyelőre még indulhatsz a dakaron... :lol: :lol:

HAHA. Na nem baj tőled elnézem. :D Akinek olyan alacsony a kocsija, hogy a teteje ér le az ne magyarázzon. :D Legalább az enyém nem szikrázik. ;)

Elküldve
HAHA. Na nem baj tőled elnézem. :lol: Akinek olyan alacsony a kocsija, hogy a teteje ér le az ne magyarázzon. :lol: Legalább az enyém nem szikrázik. :P

Nálam csak a felni szikrázik a hátsó íven :D :D Persze csak ritkán ;)

Elküldve
:lol: :lol: Bokorugróóóóóó

No meg ez a dísztárcsázás két éve volt divat. :D

2 éve... Örülnék neki, ha a 16 évvel ezelőtti divatot (nem rohad az astra) sikerülne követni :D

Elküldve
10 órától futómű állítás!!! :lol:

Úgy fog menni mint valami sínautó! :D

Sikeres volt az állítás! :lol:

Nagyon jó, hogy eltűnt a kóválygás! :D

még akkor sem akar félre menni, ha van egy kis oldalirányú lejtése az útnak! ;)

Elküldve

tudtok mondani egy körülbelüli árat (anyag+munkadíj kb): szilentek+gömbfejek cserére? macskakövön úgy kopog, rázkódik a kormány hogy olyan nincs, kb attól félek (30cal megyek rajta kb, mert a parkolóban van csak) hogy kitörik a kerék mindjárt. extra tipp is jöhet, ha van, hogy lehet ezt megszűntetni.. köf

Elküldve
tudtok mondani egy körülbelüli árat (anyag+munkadíj kb): szilentek+gömbfejek cserére? macskakövön úgy kopog, rázkódik a kormány hogy olyan nincs, kb attól félek (30cal megyek rajta kb, mert a parkolóban van csak) hogy kitörik a kerék mindjárt. extra tipp is jöhet, ha van, hogy lehet ezt megszűntetni.. köf

Itt Debrecenben van egy nagyon jó szervíz, ahol most akció keretében 1 HUF a munkadíj. Csak a beépített alkatrészt kell fizetni. :lol:

Nekem egy jobb oldali szillent cserét 2300 HUF-ért csináltak! :lol:

Elküldve
Itt Debrecenben van egy nagyon jó szervíz, ahol most akció keretében 1 HUF a munkadíj. Csak a beépített alkatrészt kell fizetni. :lol:

Nekem egy jobb oldali szillent cserét 2300 HUF-ért csináltak! :lol:

206 km-re van :D ilyen akció bépén miért nincs :'(

Elküldve

Én kormány szélső gömbfejet olyan 2000-3000Ft körül vettem asszem!Mintha ilyesmi árban lenne!Szilentet még nem cseréltem de az ára engem is érdekelne!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.