Porter Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 De egy darab szilenthez van kettő. A két szilenthez akkor gondolom 4 darab jár szerintem :) Ebbe nem kell ez a vízszintes szerintem ebbe kell ez a függőleges Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 De egy darab szilenthez van kettő. A két szilenthez akkor gondolom 4 darab jár szerintem :) Kettö, kettö kell, jobb, és ball oldali lengökarba. Miután kicserélted a "tányér" szilentet, és teszed vissza a lengökart, és már a helyén van, akkor becsusztatod a perselyeket, és utánna rakod be a csavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 "szerintem ebbe kell ez a függőleges Ebbe kell, én is ilyen szilentet tettem be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Kettö, kettö kell, jobb, és ball oldali lengökarba. Miután kicserélted a "tányér" szilentet, és teszed vissza a lengökart, és már a helyén van, akkor becsusztatod a perselyeket, és utánna rakod be a csavart. Valóban, igazad van :) Mert a tányérszilent kb 58mm magas, a persely meg csak 30mm, ezért kettő kék belőle szinlentenként, azaz 4db :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Valaki mondja már meg hogy mi a becses neve a hátsó spirálrugókba rakható gumibetéteknek,amit azért szoktak berakni hogy ne üljön le az autó hátulja.. Sehol nem találok a neten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Valaki mondja már meg hogy mi a becses neve a hátsó spirálrugókba rakható gumibetéteknek,amit azért szoktak berakni hogy ne üljön le az autó hátulja.. Sehol nem találok a neten... Teniszlabda. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Valaki mondja már meg hogy mi a becses neve a hátsó spirálrugókba rakható gumibetéteknek,amit azért szoktak berakni hogy ne üljön le az autó hátulja.. Sehol nem találok a neten... Gumibak? :) Am semmit sem ér...én is beraktam, de nem elég nagy. Vagyis nekem olyan van, ami egy gyűrű, amire ráül a rugó alul felül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Valaki mondja már meg hogy mi a becses neve a hátsó spirálrugókba rakható gumibetéteknek,amit azért szoktak berakni hogy ne üljön le az autó hátulja.. Sehol nem találok a neten... Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nem tűnik rossznak ez a légrugó sem,bár én kifejezetten a rugó tagjába illő gumibetétre vagy bakra gondoltam..de akkor a gumibak ezek szerint nem sokat ér...Vagy inkább cseréljem ki a spirálrugókat valami erősebbre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nem tűnik rossznak ez a légrugó sem,bár én kifejezetten a rugó tagjába illő gumibetétre vagy bakra gondoltam..de akkor a gumibak ezek szerint nem sokat ér...Vagy inkább cseréljem ki a spirálrugókat valami erősebbre? Az a gumibak amire gondolsz az a H betű formájú? Amit régen zsigulikba raktak? Mert azt nem tudod betenni a spirálrugó közé, mert kiesik. Legalább is a kombi rugó közül mindenképpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Zolpat! Ilyesmire gondoltál ugye? Lengyel cartársak segítenek. Nézz körül az oldalukon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Zolpat! Ilyesmire gondoltál ugye? Lengyel cartársak segítenek. Nézz körül az oldalukon. :) Nagyon jó oldal, sok érdekes dologgal, érdemes átnézni! Köszi, hogy belinkelted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nagyon jó oldal, sok érdekes dologgal, érdemes átnézni! Köszi, hogy belinkelted! :D Ha jól emlékszem Gorbi mester, már linkelt tőlük, én csak felidéztem újra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nem tűnik rossznak ez a légrugó sem,bár én kifejezetten a rugó tagjába illő gumibetétre vagy bakra gondoltam..de akkor a gumibak ezek szerint nem sokat ér...Vagy inkább cseréljem ki a spirálrugókat valami erősebbre? Udi barátom UPS-eket szállít az astrával néha és olyankor felfújja a légrugókat és röhögve pakolja be a plussz súlyt. Állítása szerint kanyarstabilitáson is dob... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Köszi a linket,és a segítségeteket:) Valamelyik verziót kipróbálom...lehet a légrugósat..Mert kicsit zavar hogy beülünk négyen,és a kipufogót a földön húzom:) El vannak már fáradva a rugóim.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 FIgyeld Spzoli mivé lett a ÓCSÓ felni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 FIgyeld Spzoli mivé lett a ÓCSÓ felni. :D http://pics.coldline.hu/pics/312787-20110820-zUlKiX.jpg Hol emeled azt az autót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Ma megpróbáltam orvosolni a 105 km/h-nál fellépő kormányremegést. A hátsó kerekeket felraktuk előre és az elsőket meg hátra. Érdekes eredményt hozott. A kormányremegés megmaradt. Ami pluszban előjött, hogy balra húzott a kormány. De nem is kicsit. :) Úgyhogy egyelőre visszaraktam a régi felállás szerint a kerekeket...így legalább nem húz félre a kormány... Most már lövésem sincs, hogy mit csináljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Ma megpróbáltam orvosolni a 105 km/h-nál fellépő kormányremegést. A hátsó kerekeket felraktuk előre és az elsőket meg hátra. Érdekes eredményt hozott. A kormányremegés megmaradt. Ami pluszban előjött, hogy balra húzott a kormány. De nem is kicsit. :) Úgyhogy egyelőre visszaraktam a régi felállás szerint a kerekeket...így legalább nem húz félre a kormány... Most már lövésem sincs, hogy mit csináljak. A kerék centírozást próbáltad már, mikor volt utoljára? Vagy nem lehet, hogy valamelyik gumi szálszakadásos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 A kerék centírozást próbáltad már, mikor volt utoljára? Vagy nem lehet, hogy valamelyik gumi szálszakadásos? Kormányrázás miatt volt centíroztatva a nyár elején mind a négy kerék... De a rázkódás megmaradt...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Kormányrázás miatt volt centíroztatva a nyár elején mind a négy kerék... De a rázkódás megmaradt...:) Féktárcsától is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Féktárcsától is lehet. Erre már én is gondoltam, de fékezésnél nem pumpálja a pedált...legalább is nem érzek rajta ilyesmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Kormányrázás miatt volt centíroztatva a nyár elején mind a négy kerék... De a rázkódás megmaradt... :) A stabrúd cserekor mindent meghúztál rendesen? Futóműállítás mikor volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 A stabrúd cserekor mindent meghúztál rendesen? Futóműállítás mikor volt? Minden meg lett cibálva...volt is izom lázam. :) Futóművet akkor állíttattam be, amikor felraktam az alufeniket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Minden meg lett cibálva...volt is izom lázam. :) Futóművet akkor állíttattam be, amikor felraktam az alufeniket. És az mikor volt? Mielőtt kicsicserélted a stabrúdat, akkor is csinálta már, vagy csak azóta? Szerintem ez a lényeges kérdés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts