Tiu Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Rauros írta: vagy jó az ahogy az "így csináld " leírja? Jó az úgy, de hogyan lehet azt rosszul csinálni? Lazítottál rajta, mint a kúpgörgősnél szokás? :D
Guest gorbi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Rauros írta: Sziasztok! Valaki mester leírná nekem lépésről lépésre, hogyan kell meghúzni az első kerékanyát? Szerzek addig nyomatékkulcsot. Azért kérdezem, mert már a kezemben van az új kerékcsapágy és az új agy, de egyszer már rosszul csináltam és most jól akarom! Köszike :D Gondolom a féltengelyanyára gondoltál kerékanya címen. AutoFit szerint: 1. lépés: 100Nm 2. lépés: teljesen lelazít 3. lépés: 20Nm 4. lépés: 80 fok szögelfordulásnyit még ráhúzni + a csvar bizt.
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 gorbi írta: Gondolom a féltengelyanyára gondoltál kerékanya címen. AutoFit szerint: 1. lépés: 100Nm 2. lépés: teljesen lelazít 3. lépés: 20Nm 4. lépés: 80 fok szögelfordulásnyit még ráhúzni + a csvar bizt. Hogy mekkora egy barbár vagyok akkor! :D
Tiu Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 J0hnny írta: Hogy mekkora egy barbár vagyok akkor! :D "Minden út Rómába vezet." :icon4: :icon4:
spzoli Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 J0hnny írta: Hogy mekkora egy barbár vagyok akkor! :D "Befér már a sasszeg? Be! Akkor jó!" :icon4:
ftamas78 Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! van egy problémám. F astráról van szó. Kicseréltem a műszakira a gombcsuklót a stabilizátor rúd végén. Sajnos 3 hónap alatt kiszakadt a menet az egyiken a másikon pedig már megy szét a gumi a lengővilla felé van. A gyári kibírt 12 évet. Milyet vegyek bele hogy ne 3 hónapot bírjon? Tudtok tippet adni? Köszi
Guest gorbi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ftamas78 írta: Sziasztok! van egy problémám. F astráról van szó. Kicseréltem a műszakira a gombcsuklót a stabilizátor rúd végén. Sajnos 3 hónap alatt kiszakadt a menet az egyiken a másikon pedig már megy szét a gumi a lengővilla felé van. A gyári kibírt 12 évet. Milyet vegyek bele hogy ne 3 hónapot bírjon? Tudtok tippet adni? Köszi TRW. Nem lesz vele gond legalább 10 évig.
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 gorbi írta: TRW. Nem lesz vele gond legalább 10 évig. Gyári se bűn és nem sokkal drágább.
ftamas78 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 J0hnny írta: Gyári se bűn és nem sokkal drágább. Ok köszi De hol kapok ilyet? Bárdinál nem láttam
Rauros Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Tiu írta: Jó az úgy, de hogyan lehet azt rosszul csinálni? Lazítottál rajta, mint a kúpgörgősnél szokás? :D hát mert először túlhúztam, aztán túllazítottam. mert olyan kis hülye vagyok :icon4:
Rauros Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 gorbi írta: Gondolom a féltengelyanyára gondoltál kerékanya címen. AutoFit szerint: 1. lépés: 100Nm 2. lépés: teljesen lelazít 3. lépés: 20Nm 4. lépés: 80 fok szögelfordulásnyit még ráhúzni + a csvar bizt. Na végre. Ez érthető :D Tanx!!
Tarakos Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Sziasztok megint! Sikeresen megérkeztek az első ültető rugóim is. A beszerelésükben kérnék segítséget. A kocsi alá nem nagyon feküdtem még be, de a neten látott képek alapján jól sejtem, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű mutatvány mint ahogy azt elsőre gondoltam? Először is furcsa számomra, hogy a kormánymű nem a csonkállványhoz csatlakozik, hanem a gólyaláb nyúlványához, így a gömbfejet is le kell szedni. A nagyobb furcsaság számomra az, hogy a képek alapján a féltengely végén lévő anyát is le kell vegyem, és a nyergeket is a rugós tag kiszereléséhez. Jól láttam, vagy a csonkállványhoz itt is csavarral csatlakozik a rugós tag? Utóbbinak nagyon örülnék, mert a féket most nem bántanám, ha nem muszáj, illetve a tárcsákkal együtt már közelítene a kezelhetetlen mérethez szerintem. Egyáltalán sima csavarokkal/anyákkal van ellátva az f astra, vagy itt is már mindenféle torx fejeket használtak? előre is nagyon köszi a segítséget!
spzoli Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Tarakos írta: Sziasztok megint! Sikeresen megérkeztek az első ültető rugóim is. A beszerelésükben kérnék segítséget. A kocsi alá nem nagyon feküdtem még be, de a neten látott képek alapján jól sejtem, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű mutatvány mint ahogy azt elsőre gondoltam? Először is furcsa számomra, hogy a kormánymű nem a csonkállványhoz csatlakozik, hanem a gólyaláb nyúlványához, így a gömbfejet is le kell szedni. A nagyobb furcsaság számomra az, hogy a képek alapján a féltengely végén lévő anyát is le kell vegyem, és a nyergeket is a rugós tag kiszereléséhez. Jól láttam, vagy a csonkállványhoz itt is csavarral csatlakozik a rugós tag? Utóbbinak nagyon örülnék, mert a féket most nem bántanám, ha nem muszáj, illetve a tárcsákkal együtt már közelítene a kezelhetetlen mérethez szerintem. Egyáltalán sima csavarokkal/anyákkal van ellátva az f astra, vagy itt is már mindenféle torx fejeket használtak? előre is nagyon köszi a segítséget! A kormányösszekötő gömbfejet, és a féltengelyanyát mindenképp le kell szedned sajnos, de az alsó gömbfejet is. A féknyerget elég ha lecsavarozod a helyéről, így nem kell légteleníteni.
Tarakos Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 spzoli írta: A kormányösszekötő gömbfejet, és a féltengelyanyát mindenképp le kell szedned sajnos, de az alsó gömbfejet is. A féknyerget elég ha lecsavarozod a helyéről, így nem kell légteleníteni. A féknyerget nem bontottam volna le, csak a tárcsáról, de ez valami hihetetlen számomra, hogy a rugó cseréhez a fél elejét le kell szedni a kocsinak. Jó, hogy a hűtőt meg a kormányművet nem kell lebontani, és toronydaru nélkül megoldható. Arról nem is beszélve, hogy milyen idióta tervez a nyereg rögzítő csavarhoz imbusz fejet??? Ilyet még nem láttam....
Gergőőő Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Tarakos írta: A féknyerget nem bontottam volna le, csak a tárcsáról, de ez valami hihetetlen számomra, hogy a rugó cseréhez a fél elejét le kell szedni a kocsinak. Jó, hogy a hűtőt meg a kormányművet nem kell lebontani, és toronydaru nélkül megoldható. Arról nem is beszélve, hogy milyen idióta tervez a nyereg rögzítő csavarhoz imbusz fejet??? Ilyet még nem láttam.... jó is az h ne akarja mindenki azt szerelgetni úton, útfélen... a biztonságra adni kell :icon4: tényleg jó meló kiszedni a komplett rugóstagot, nekem a kormányösszekötő gömbfejét volt a legnehezebb szétszedni, meg a teleszkópszár végi csavart ki-be tekergetni, mert forgott vele a szár :D
atis c14se Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Gergőőő írta: jó is az h ne akarja mindenki azt szerelgetni úton, útfélen... a biztonságra adni kell :icon4: tényleg jó meló kiszedni a komplett rugóstagot, nekem a kormányösszekötő gömbfejét volt a legnehezebb szétszedni, meg a teleszkópszár végi csavart ki-be tekergetni, mert forgott vele a szár :D A szárnak a végébe bele lehet dugni egy imbuszkulcsot. A csavarra ráteszel egy csőkulcsot, a csőkulcson keresztül az imbuszkulcsot beleteszed a teleszkóp szár tetejébe. Az imbuszkulcsal fogod a szárat, hogy ne forogjon el, a csőkulcsot pedig tekered a tüskével, vagy egy csőfogóval
Gergőőő Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 atis c14se írta: A szárnak a végébe bele lehet dugni egy imbuszkulcsot. A csavarra ráteszel egy csőkulcsot, a csőkulcson keresztül az imbuszkulcsot beleteszed a teleszkóp szár tetejébe. Az imbuszkulcsal fogod a szárat, hogy ne forogjon el, a csőkulcsot pedig tekered a tüskével, vagy egy csőfogóval hát igen én a csőkulcsig nem jutottam el mert itthon csak krovakészlet van :D láttam h van a szár végében imbusz, van is bele való kulcsom, de lehetetlen volt kivitelezni csőkulcs nélkül :icon4:
atis c14se Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Gergőőő írta: hát igen én a csőkulcsig nem jutottam el mert itthon csak krovakészlet van :D láttam h van a szár végében imbusz, van is bele való kulcsom, de lehetetlen volt kivitelezni csőkulcs nélkül :icon4: Hát igen, úgy nem egyszerű.
atis c14se Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Gergőőő írta: hát igen én a csőkulcsig nem jutottam el mert itthon csak krovakészlet van :D láttam h van a szár végében imbusz, van is bele való kulcsom, de lehetetlen volt kivitelezni csőkulcs nélkül :icon4: Vagy még azt lehet csinálni, hogy a csőfogó pofáját jó vastagon betekered szigetelő szalaggal, és megfogod vele a teló szárát, és akkor a csavart ki tudod tekerni elviekbe. Csak annál vigyázni kel, hogy nehogy megsérüljön a szára a telónak
astrabandi Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Tarakos írta: A féknyerget nem bontottam volna le, csak a tárcsáról, de ez valami hihetetlen számomra, hogy a rugó cseréhez a fél elejét le kell szedni a kocsinak. Jó, hogy a hűtőt meg a kormányművet nem kell lebontani, és toronydaru nélkül megoldható. Arról nem is beszélve, hogy milyen idióta tervez a nyereg rögzítő csavarhoz imbusz fejet??? Ilyet még nem láttam.... Szerintem nincs olyan futómű aminél rúgó cseréhez ne kellene szét bontani a fél elejét . Ezeknek az inbus ill, torx nyíllásu csavaroknak több rendeltetésük is van 1 - kevesebb a hely igényük 2 - aki megveszi ezeket a kulcsokat az valószínű tudja hogyan kell használni és mire való .Amúgy az astrá -nak végtelenül egyszerű a futóműve . :D
zotya975 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Gergőőő írta: hát igen én a csőkulcsig nem jutottam el mert itthon csak krovakészlet van :D láttam h van a szár végében imbusz, van is bele való kulcsom, de lehetetlen volt kivitelezni csőkulcs nélkül :icon4: 900 forintrért vettem a krovához imbuszfejet ehhez a csavarhoz. Sima imbusz + cső copás, mert alig lehet fordítani.
Gergőőő Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 atis c14se írta: Vagy még azt lehet csinálni, hogy a csőfogó pofáját jó vastagon betekered szigetelő szalaggal, és megfogod vele a teló szárát, és akkor a csavart ki tudod tekerni elviekbe. Csak annál vigyázni kel, hogy nehogy megsérüljön a szára a telónak pont így csináltam ahogy leírtad, csak én balf@sz módon a telószárat szalagoztam be és nem a vízpumpafogót :icon4: zotya975 írta: 900 forintrért vettem a krovához imbuszfejet ehhez a csavarhoz. Sima imbusz + cső copás, mert alig lehet fordítani. annyiért nagyon megéri beszerezni még arra az egy alkalomra is mikor rugót és toronycsapágyat cserél az ember :D
Tarakos Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 Ahogy láttam, már a G astránál is két csavar tartja a rugós tagot a csonkállványhoz. (egyszerű mint egy pofon) Off kocsinál kb: 8 perc alatt kint van a gólyaláb a kerék leszedéssel együtt. Ott ha még a lábán áll a kocsi, akkor simán le lehet lazítani a teló végén lévő anyát. (persze ott i van imbusz, de nincs olyan lent, hogy egy jó villás kulccsal hozzá ne lehessen férni.) Viszont, ha kibányásztam a gólyalábat, akkor a toronycsapágy szétszedés esetén hajlamos szétesni? Illetve ültető rugó esetén kell összehúzó (utálom használni), vagy két ember össze tudja tenni? ( egyik összenyomja, a másik rákapatja az anyát)
Breki Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 Tarakos írta: Ahogy láttam, már a G astránál is két csavar tartja a rugós tagot a csonkállványhoz. (egyszerű mint egy pofon) Off kocsinál kb: 8 perc alatt kint van a gólyaláb a kerék leszedéssel együtt. Ott ha még a lábán áll a kocsi, akkor simán le lehet lazítani a teló végén lévő anyát. (persze ott i van imbusz, de nincs olyan lent, hogy egy jó villás kulccsal hozzá ne lehessen férni.) Viszont, ha kibányásztam a gólyalábat, akkor a toronycsapágy szétszedés esetén hajlamos szétesni? Illetve ültető rugó esetén kell összehúzó (utálom használni), vagy két ember össze tudja tenni? ( egyik összenyomja, a másik rákapatja az anyát) "F"-nél sajnos egybe van, nem lehet külön kiszedni. Én 10 évig gyilkoltam egy OFF fiestát, annál 2 első teló csere fél óra volt, cigivel együtt. Azért kellett cserélnem, mert leszakadt a rugótartó lemez róla....... :D Ha a csapágy szétesik, akkor az úgy is cserés, különben nem. Meg lehet próbálni összehúzó nélkül, csak előtte keress egy jó fogorvost :icon4: :icon4:
Recommended Posts