peti16 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Helló Srácok! Ha jól tudom a sedan és a csapott hátú Astra rugói meg egyeznek és csak a combié térnek el. Ha nem jól tudnám akkor javítsatok már ki légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele Azért ezzel vitatkoznék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Azért ezzel vitatkoznék. :) melyik felével? :D én is rosszul tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :) ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele melyik felével? B) én is rosszul tudom :D Ezzel. :D Színkódok jelölik a rugón, hogy milyen motoros, klímás v nem klímás...stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Ezzel. :D Színkódok jelölik a rugón, hogy milyen motoros, klímás v nem klímás...stb. :) jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :D viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :) viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük Ez nem templom. Van különbség. :D csak gondolj bele, hogy 1.4 8v fapad és 2.0 16v full mennyire más súlyú... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :) viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük :D Gondolod? Mert az alap 1.4-es és a 2.0 klímás, szervós, ABS-es, stb. motor ugye ugyanolyan nehéz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Zoli nyert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Zoli nyert. :D Nyert egy kört a hungaroringen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Nyert egy kört a hungaroringen. Nem bír annyit a sas! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Nem bír annyit a sas! :D Nem is azért, hanem el kell áztatni a pályát, mert túl száraz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Nem is azért, hanem el kell áztatni a pályát, mert túl száraz. B) Kijelöltem a darálót a koncertre... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele Ez nem templom. Van különbség. B) csak gondolj bele, hogy 1.4 8v fapad és 2.0 16v full mennyire más súlyú... :D és az X17DTL vs 1.4NZ? :D Ott azért vannak ám súlybeli különbségek... Amikor megvettem benzines rugói voltak benne, terpesztett, mint állat!! :D :) Szemmel is látható volt a különbség a csere utám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A rugó témához hozzá szólva, a hétvégén beleraktunk a vasba egy pár hátsó "kigyengült" Caravan rugót. Az eredmény nem épp az volt amit vártam. :) Itt azért látszik, hogy hol éri a gumit a sárvédő, normál rugóval. :D És ez a normál helyzet elől. A hátsóról nem csináltam, mert mindenki tudja mennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A rugó témához hozzá szólva, a hétvégén beleraktunk a vasba egy pár hátsó "kigyengült" Caravan rugót. Az eredmény nem épp az volt amit vártam. :D http://kepfeltoltes.hu/110516/20110515052_...ltoltes.hu_.jpg Moonwalker rulz. :D Am a hátsókról Gergő is írta hogy tudja a differenciát, csak az elsőkről hitte hogy egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Üdv. Egy kis segítséget kérnék tőletek! Szeretném kicserélni a lengőkaron a gömbcsuklót, kérdésem hogy lengőkarral együtt lehet ezt cserélni vagy külön gömbcsuklót is? Találtam külön csuklót de én ugy néztem hogy rá van szegecselve gyárilag! Köszi előre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Üdv. Egy kis segítséget kérnék tőletek! Szeretném kicserélni a lengőkaron a gömbcsuklót, kérdésem hogy lengőkarral együtt lehet ezt cserélni vagy külön gömbcsuklót is? Találtam külön csuklót de én ugy néztem hogy rá van szegecselve gyárilag! Köszi előre! A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D Pontosabban a szegecsek feját levágni, átfúrni 8-as fúróval és kiütni a szegecseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D És melyik fajtát érdemes megvenni mert van millió fajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 És melyik fajtát érdemes megvenni mert van millió fajta! Amilyet a pénztárcád bír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Amilyet a pénztárcád bír. :D Árba nem nagy külömbség van a márkák közt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Árba nem nagy külömbség van a márkák közt! Lemförder vagy Febi pl. ...ja és külöNbség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Lemförder vagy Febi pl. ...ja és külöNbség :D Kösz a segítséget! ...de szépírás 5-ös! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Sziasztok! Ha főleg balra kanyarodáskor a jobb első futómű felől kottyanást érzek akkor melyik alkatrész esélyes? Ha egyenesen megyek, akkor is érezni, bár kevésbé, és a kormányon is érezni a kottyanást. Főleg rázós útszakaszon venni észre (kockakő, kavics, földút), hullámos úton nem igazán. Köze lehet ahhoz, hogy a féltengelyek már fel-le irányban is elég nagyot kottyannak, vagy a kettő hiba független? Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts