spzoli Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Hát elég érdekes érzés, mikor átugrok egy-egy vasúti átjárón...:) Nem olyan, mintha össze felé könnyen mennének a gátlóim... B) Micsinááász? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Micsinááász? :D Mivel a kresz már engedi, van hogy 80-nal átugrok rajta...:) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Mivel a kresz már engedi, van hogy 80-nal átugrok rajta...:D :( B) Erre is van egy bekötőút, amin van egy kis híd, valami csatorna megy alatta, 80-felett már egész jól dobja a kocsit, de nem mertem még annyival menni, hogy el is emelkedjen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ami az enyémben van, nem emelt semmit... :( Sőt, ahogy láttam, 2 cm-rel rövidebb is a gyárinál...viszont rendesen fogja a kocsit! Ja és FK gyártmányú...:D Ha két cmel rövidebb nemcsoda, de csak gondolj bele, ha te odamész és emeled a kocsit emelkedni fog, ha a gátló nyomja kifelé magát,akkor annak is emelnie kell a kocsin. He-he most képzeld e ha befele is lassan menne, minden fekvőrendőr megdobná a kocsit, mint it a végén a Lambót: Klikk! B) Az hogy nehezebben megy be, meg hogy meg se mozdul nem ugyan az, és van olyan gátló, ami oda vissza csillapít, vagyis "nehezen megy"befelé is. Nagyon kemény futóművű autók azért pattognak, mint kecskesz@r a deszkán. Német tuningosok autói pl közúton alig használható épp ezért, de ha bekerülnek pályára, akkor nagyon tuti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Mivel a kresz már engedi, van hogy 80-nal átugrok rajta...:( :) :) Veszprémvarsánynál próbáld meg ezt. B) 10-zel átcsorogva is kellemetlen átmenni a kettő sínpáron. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ha két cmel rövidebb nemcsoda, de csak gondolj bele, ha te odamész és emeled a kocsit emelkedni fog, ha a gátló nyomja kifelé magát,akkor annak is emelnie kell a kocsin. Az hogy nehezebben megy be, meg hogy meg se mozdul nem ugyan az, és van olyan gátló, ami oda vissza csillapít, vagyis "nehezen megy"befelé is. Nagyon kemény futóművű autók azért pattognak, mint kecskesz@r a deszkán. Német tuningosok autói pl közúton alig használható épp ezért, de ha bekerülnek pályára, akkor nagyon tuti. B) De nem nálunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 De nem nálunk. B) Versenypályára gondoltam :D Ma megnéztem a hátsó gátlók rögzítését, hát vmi csodás volt a tank felölit befujni rozsdaoldóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Versenypályára gondoltam B) Ma megnéztem a hátsó gátlók rögzítését, hát vmi csodás volt a tank felölit befujni rozsdaoldóval :D Az semmi, amikor nekem letört az alsó rögzítése, még úgy is 3%-ot csillapított. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az első gátlókat be lehet szerelni (cserélni) ha nincs hozzá az a csavarmenetes gyűrű. Úgy értem, ha össze van rakva a futómű akkor alapból van benne, igaz? Ha kicserélik a gátlót akkor nem lehet hozzá használni az eredeti gyűrűket? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az első gátlókat be lehet szerelni (cserélni) ha nincs hozzá az a csavarmenetes gyűrű. Úgy értem, ha össze van rakva a futómű akkor alapból van benne, igaz? Ha kicserélik a gátlót akkor nem lehet hozzá használni az eredeti gyűrűket? B) Ha nincs összegyógyulva és roncsolásmentesen lejön, akkor nyugodtan használható ismételten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ha nincs összegyógyulva és roncsolásmentesen lejön, akkor nyugodtan használható ismételten. köszi. Nem engem érint a dolog, egy másik fórumozótársunkat. Egyébként ha csak roncsolva tudták kivenni, akkor ilyen gyűrűt honnan lehet a leggyorsabban szerezni/venni. Próbáltam keresni de nem találtam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 köszi. Nem engem érint a dolog, egy másik fórumozótársunkat. Egyébként ha csak roncsolva tudták kivenni, akkor ilyen gyűrűt honnan lehet a leggyorsabban szerezni/venni. Próbáltam keresni de nem találtam... B) Sokan el szokták tenni a régi, de még használható leszorítócsavart és az újat teszik fel amit az új csillapítóhoz adtak. Ha beírod a keresek topikba lehet gyorsabb lesz és egyszerűbb, mint pl. bontóból venni. Azt nem tudom, hogy újonan lehet-e külön venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Kicseréltem a hátsó gátlókat rugókat. Gátlók még jók igazábol, csak lassan elrohad a csavar csonkja... a rugóimból meg egyik el volt törve, az alsó részen hiányzik egy vagy két karika, fel se tünt, csak most mértem milyen alacsony, és egyik oldalon 19cm elől hátul, másik oldalon meg 18 volt hátul... Méregettem, és 40mmes ültetés meg is van, csak ahogy néztem a rugót, az alsó pár karika teljesen össze van ülve, egymsára feküdve a menetek, üresen, ez így szokott lenni ilyen ültetőrugóknál?? Földön 2cm volt a különbség kb a gyéri és az ültető között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Kicseréltem a hátsó gátlókat rugókat. Gátlók még jók igazábol, csak lassan elrohad a csavar csonkja... a rugóimból meg egyik el volt törve, az alsó részen hiányzik egy vagy két karika, fel se tünt, csak most mértem milyen alacsony, és egyik oldalon 19cm elől hátul, másik oldalon meg 18 volt hátul... Méregettem, és 40mmes ültetés meg is van, csak ahogy néztem a rugót, az alsó pár karika teljesen össze van ülve, egymsára feküdve a menetek, üresen, ez így szokott lenni ilyen ültetőrugóknál?? Földön 2cm volt a különbség kb a gyéri és az ültető között. Azzal az ültetőrugóval menny át pár fekvőrendőrön kicsit gyorsabb tempóban mint ahogy szoktál úgy h ülnek hátul! Ez egy terhelés tesztnek meg is felel h mennyire ül össze kórosan a rugó... Nálam túlságosan összeült és 1-1 kátyúnál vagy nagyobb úthibánál már nagyon csúnya hangja volt ahogy a rugó tekercsek összeverődtek B) ezért maradt hátul inkább a gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Azzal az ültetőrugóval menny át pár fekvőrendőrön kicsit gyorsabb tempóban mint ahogy szoktál úgy h ülnek hátul! Ez egy terhelés tesztnek meg is felel h mennyire ül össze kórosan a rugó... Nálam túlságosan összeült és 1-1 kátyúnál vagy nagyobb úthibánál már nagyon csúnya hangja volt ahogy a rugó tekercsek összeverődtek B) ezért maradt hátul inkább a gyári :D Hát remélem ez nem lesz kóros, hiszen csak 40mmes ültetés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Sziasztok!!!miért lehet az,hogy 100nál elkezd jobbra balra rángatni a kormány???futómű átnézve ott minden ok... Gumik ujjak.....lehet elhagytam egy súlyt?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Sziasztok!!!miért lehet az,hogy 100nál elkezd jobbra balra rángatni a kormány???futómű átnézve ott minden ok... Gumik ujjak.....lehet elhagytam egy súlyt?? B) Lehet sáros a felnid belülről? :D Nekem volt már ez a gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Hát remélem ez nem lesz kóros, hiszen csak 40mmes ültetés... nekem is 40/40 es ültetőrugó lett berakva, bár én spúr voltam és a gyári gátlók maradtak mellette... innen rendeltem B) http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/v...40/40mm-es.html de sztem gagyi a minősége, keménysége nem az ültetéshez van méretezve Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Lehet sáros a felnid belülről? B) Nekem volt már ez a gond... Kösz a tippet meglessük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Darren Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok! Tanácsot kérek szépen. Az utóbbi időben az Astra-m eleje egyre bizonytalanabb. Gyanítom, hogy a lengéscsillapítók készen vannak teljesen, mert amikor pl. állok ki a garázsból, van egy nagyon pici padka, amiről le kell állnom, és akkorát bólint az eleje, hogy majd' leér, meg utána himbálózik is föl-le. Fekvőrendőröknél ugyanez. Szerintetek is csillapító? De mitől lehet az, hogy pl. ha villamossíneken megyek keresztül, illetve BÁRMILYEN kicsi úthibán, a kormány iszonyatosan beremeg. Nagyon durván. És érzésre mintha a karosszéria is beremegne. Ez mi a fenétől lehet? Köszi! Darren Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok! Tanácsot kérek szépen. Az utóbbi időben az Astra-m eleje egyre bizonytalanabb. Gyanítom, hogy a lengéscsillapítók készen vannak teljesen, mert amikor pl. állok ki a garázsból, van egy nagyon pici padka, amiről le kell állnom, és akkorát bólint az eleje, hogy majd' leér, meg utána himbálózik is föl-le. Fekvőrendőröknél ugyanez. Szerintetek is csillapító? De mitől lehet az, hogy pl. ha villamossíneken megyek keresztül, illetve BÁRMILYEN kicsi úthibán, a kormány iszonyatosan beremeg. Nagyon durván. És érzésre mintha a karosszéria is beremegne. Ez mi a fenétől lehet? Köszi! Darren Szia! Gondolom kanyarban is elpattog az útról. Esélyes, hogy csillapító. Keress a közeledben pl. Norauto-t. Pár ezer forintért csinálnak teljes fék, csillapító átvizsgálást. Az megmondja biztosabban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok! Tanácsot kérek szépen. Az utóbbi időben az Astra-m eleje egyre bizonytalanabb. Gyanítom, hogy a lengéscsillapítók készen vannak teljesen, mert amikor pl. állok ki a garázsból, van egy nagyon pici padka, amiről le kell állnom, és akkorát bólint az eleje, hogy majd' leér, meg utána himbálózik is föl-le. Fekvőrendőröknél ugyanez. Szerintetek is csillapító? De mitől lehet az, hogy pl. ha villamossíneken megyek keresztül, illetve BÁRMILYEN kicsi úthibán, a kormány iszonyatosan beremeg. Nagyon durván. És érzésre mintha a karosszéria is beremegne. Ez mi a fenétől lehet? Köszi! Darren ez teljesen a lengéscsillapító hibája, mind a két eset... ha alacsony sebességgel nagy bukkanó akkor nem lassítja a rugó miatti himbálózást, ahogyan a nagyobb sebességű rezgéseket sem képes visszafogni ezért csak pattog a kerék a kasztni meg te is a kocsiban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Szia! Gondolom kanyarban is elpattog az útról. Esélyes, hogy csillapító. Keress a közeledben pl. Norauto-t. Pár ezer forintért csinálnak teljes fék, csillapító átvizsgálást. Az megmondja biztosabban. B) Ebben egyetértek Brekivel, én 2 hete vittem a fehérvári Norautóhoz, mondtam, hogy műszaki előtti fék- és lengéscsillapítómérést kérek, a szaki még a gömbfejeket is ellenőrizte, mindezt 2000Ft-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Hali. Valaki vett mostanában lengökarszilenteket? Milyen árban lehetnek? Azt mondják a gsi-hez valót érdemes venni, mert az erösebb, nincs kikönnyitve mint a nem gsi hez valók. Gyárit érdemesebb venni gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 1000-3000ig mocorog a hátsó db-ja első lengőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts