uhuhu Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Viszont az 1.8-on Ákosnál azt láttam, de nemtom hogy gyárilag van-e rajta.. gyári bizony. jó autóhoz jó fék :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ja, és komplett hátsó híd nyergekkel+aggyal+tárcsával min.30-ért, de az még ramaty, pl. szabályoztatni kell a tárcsát, esetleg csapágyat kell cserélni. Ha jó állapotút fogsz ki, belekerülhet 50-be is. Nekem is ezt mondogatták az árra. :) A kompatibilitás miatt pedig hétvégére szerveztem hozzánk egy buborék Astrát (bocsi és csak így hívom a csapotthátút) alámegyünk :wink: megsasoljuk, lefotózgatom esetleg. Ha ugyanaz a kombi/csapott híd már keresem is a Vectra hidat. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ... buborék Astrát (bocsi és csak így hívom a csapotthátút) ... :) Az enyém 1bubis :D A kombi meg beépített síléctartós? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 :) Az enyém 1bubis :D A kombi meg beépített síléctartós? :D Nem kell a kicsit bántani. Van bubiszedő kanalam Sweici. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Úgy tudom a TD-ken egyiken sem volt F szériában hátul tárcsa. Viszont az 1.8-on Ákosnál azt láttam, de nemtom hogy gyárilag van-e rajta. Ezen kívül csak a GSi-n. A Vectra "A" 2000i jelzésű modelljén volt hátul tárcsa, ami jó Neked. Ez kicsivel nagyobb is (260), mint az Astráké. A komplett híd tényleg sokkal meggyőzőbb stabilitást ad, Nekem is így van megcsinálva. :wink: De azt továbbra sem tudom, hogy kombinál lehetséges-e a hídcsere, nincs-e valami máshogy megoldva... Astra F Caravan 2.0-n is gyári a hátsó tárcsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Astra F Caravan 2.0-n is gyári a hátsó tárcsa... 93-ason sajnos nem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Astra F Caravan 2.0-n is gyári a hátsó tárcsa... Akkora méneshez azért már dukál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Kombinál 115 LE felett jár csak tárcsa? Gyurkáé ugye 16V... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Kombinál 115 LE felett jár csak tárcsa? Gyurkáé ugye 16V... A 94-ig gyártott, nem GSI, C20NE motoros kocsikon dob van hátul :) Nincs különbség, hogy 5 ajtós, vagy kombi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 :) akkor sem értem, hogy miért pont 115-ig dob, 136-tól felfele tárcsa... Nekem is újítanom kellene hátra tárcsákat, mert csak lassul az otó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 93-ason sajnos nem :roll: hümm... :roll: 95/96-oson már igen... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 95-től minden 100 lóerőnél erősebb asztrán, amit nem kelet európába készitették, széria a hátsó tárcsafék. 95 elött csak a géesiii n volt tárcsafék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 95-től minden 100 lóerőnél erősebb asztrán, amit nem kelet európába készitették, széria a hátsó tárcsafék. 95 elött csak a géesiii n volt tárcsafék. Nahhh az ember mindig tanul valamit II :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Kicsit szomorú vagyok :) :x :D :x :D :x A kombi Astrának más hátul a futóműve, a lengéscsillapítók másképp vannak rögzítve sajna. Nem lenne nagy átalakítás, de a futóművön, kormányon hegeszteni, egyengetni szigorúan tilos úgy kivágnak vizsgáról mint... :roll: Szóval csak a tárcsás hátsóagyak beszerzése segít :idea: , ha tud valaki bontót ahol akad szóljon légyszi. :D Nem lesz dupla stabilizátorom :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Sziasztok Ma ez egyik rádióban az autóklub szakértője nyilatkozott, hogy fel kell tenni a téli gummákat, mert a megváltozott utviszonyok figyelmenkívül hagyása miatt történik mostanában, az átlagosnál több baleset. Téli gumikat???? :shock: :shock: Most akkor nagy gáz ha nem fogadok szót neki? Én kb. egy hónap mulva szándékoztam előkotorni a téli kerekeket. Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Most akkor nagy gáz ha nem fogadok szót neki? Én kb. egy hónap mulva szándékoztam előkotorni a téli kerekeket. Üdv. Tiv. Én is csak kb: egy hónap múlva tervezem a téli gumi projektet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 A téli gumi csak 7 C alatt fog jobban, addig a nyári a jó... Majd ha hideg lesz cserélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Annak javallott lassan feltenni, aki mondjuk korán reggel jár dolgozni autóval, ugyanis október nagy részére már talajmenti fagyokat is jósoltak Szilárdék hajnalra. Aztán meglássuk mi jön be belőle. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 uhuhu képzeld megszűnt a hátsó szilent nyikorgása!! 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 uhuhu képzeld megszűnt a hátsó szilent nyikorgása!! 8) :) jött a nedves idő, és megkente a szilenteket! Szerencséd van!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Uhuhu! Te beteg vagy! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Szeretném lecserélni a felnijeimet alumíniumra (persze csak nyáron) Kérdésem az lenne, hogy milyen méretet keressek (Pl: ET42 helyett, 5.5*14coll helyett) meg ilyen adatokra lenne szükségem, guminál már megvan, hogy mit kell néznem, de felni projekt még homályos :) Gyárilag a 175/65R14 méretű gumit kell a gépre tenni, most 185/60R14 van rajta, remélem ez ad valami támpontot. (a gép: 97.feb. 1.4 16v sedan) Azt már tudom, hogy újat 15" méretben szeretnék. (esetleg 16") Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Az optimális gumiméret: 195/50R15 Ehhez felni adatok: 15*6,5", 4*100, ET35-ET39 Vigyázz, mert a szedánra már nem szoktak hátra felmenni a 7" széles felnik, úgyhogy 6,5-est keress! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Sziasztok, s.o.s :) Valami nyüszögés van a kocsim jobb elejébe, ez mitől lehet? Fémes nyikorgás, de csak időszakos. Elképzelhető, hogy a kerékcsapágy adja ezt a hangot? Más: Szeretnék toronymerevítőt venni a gépemhez. (Astra F '93. 17DR) Sajna elfáradt az elje, ezért már terpeszt a drága. Ezek mellett jó volna felújítani a futóművet is. Mit érdemes kicserélni elől? A menet stab. fejeket már cseréltem párban. Gátlókat is. Mi van még? Van egy pár "kütyü" elől. Többek között a korm. összeköt, stb.. ...de pontosan mennyit és milyet érdemes cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts